24/01/2013 21:00
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חיוך מהלב כתב:
גם אני הייתי טובה מאד היום בערב אפילו. באופן ספונטני פגשתי חברה. הזמנתי סלט. הרוטב בצד כי בהחלט לא רצוי. היה בסלט גם קצת קינואה לא טעמתי. הלחם החם שהובא בסלסלה הלך ישר לתיק והבאתי הביתה לגברים שלי, כי אני בלי פחמימות משעה 3 זוכרים? אז זהו. הערב סיימתי בתה צמחים מרענן ועד מחר בבוקר המטבח לגבי סגור ונעול. אין יוצא ואין בא.....ומחר תזרח השמש ונתחיל מחדש.
מי אמר ״חיוך מהלב מחוננת״ ולא קיבל? מחוננת!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2013 20:52
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
גם אני הייתי טובה מאד היום בערב אפילו. באופן ספונטני פגשתי חברה. הזמנתי סלט. הרוטב בצד כי בהחלט לא רצוי. היה בסלט גם קצת קינואה לא טעמתי. הלחם החם שהובא בסלסלה הלך ישר לתיק והבאתי הביתה לגברים שלי, כי אני בלי פחמימות משעה 3 זוכרים? אז זהו. הערב סיימתי בתה צמחים מרענן ועד מחר בבוקר המטבח לגבי סגור ונעול. אין יוצא ואין בא.....ומחר תזרח השמש ונתחיל מחדש.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2013 14:55
|
dany כתב:
יופי של פוסטים, אהבתי, מקווה גם אני להצטרף למפלגת ב"ח!!!!!!!!!!!!!!!
הבעיה, דני, שהמפלגות הותיקות, כמו "פחמימות ישראליות" והמנהיגים שלהם כמו מר באגט, נותנים פייט ענק.. תוצאות הבחירות והמהך הפרטי שלי לא מפריעות להן והן ממשיכות כאילו גופי לא אמר את דברו... היום למשל ,הם הצליחו לפתות אותי בכל מיני מלכודות דבש.. ואני פוליטיקאי לא מנוסה.. אבל ב"ח היא רשימתנו!!! לא נוותר בקלות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2013 09:19
 dany Posts: 19819
|
יופי של פוסטים, אהבתי, מקווה גם אני להצטרף למפלגת ב"ח!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2013 05:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בהצלחה בשליטה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2013 12:04
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
בוקר מלא שמש ינוארית מקסימה , שאני לא מחליף בשום שמש על פני כדור הארץ.. הבטחתי שינוי מהותי, מהפך פרטי וזה קרה!!!!! השליטה ניצחה אתמול אצלי ניצחון סוחף , מפלגת פחמימות ישראליות ומר באגט חטפו מכה. גופי אמר את דברו. מה שהיה לא יהיה ואחרי תקופה ארוכה ומסוכנת של היעדר שליטה ובקרה תזונתית, לא תהיה כאן מערכת מאוזנת עבורי ועבור גופי בלי השליטה. מביט קדימה בתקווה שההישג הזה של אתמול לא יתמסמס לי, שאדע למנף אותו לעוד יום ועוד יום ועוד יום... של שליטה נהדרת ומיטיבה. בהצלחה לכולם.
אתה תדע טפסני וגם תצליח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2013 09:53
|
בוקר מלא שמש ינוארית מקסימה , שאני לא מחליף בשום שמש על פני כדור הארץ.. הבטחתי שינוי מהותי, מהפך פרטי וזה קרה!!!!! השליטה ניצחה אתמול אצלי ניצחון סוחף , מפלגת פחמימות ישראליות ומר באגט חטפו מכה. גופי אמר את דברו. מה שהיה לא יהיה ואחרי תקופה ארוכה ומסוכנת של היעדר שליטה ובקרה תזונתית, לא תהיה כאן מערכת מאוזנת עבורי ועבור גופי בלי השליטה. מביט קדימה בתקווה שההישג הזה של אתמול לא יתמסמס לי, שאדע למנף אותו לעוד יום ועוד יום ועוד יום... של שליטה נהדרת ומיטיבה. בהצלחה לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2013 04:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן זו הבחירה הנכונה ובטוחה שהמהפך כבר כאן. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 22:26
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אדרבה. טפסני יקר, עכשיו אתה מחוייב למהפך ותתחיל בקטן, אבל תיקח את הכל לאט לאט.... כי הכל מתחיל בצעדים קטנים, ויתורים קטנים פה ושם... לא להתיאש, כי לכולנו יש קטעים פחות מוצלחים אבל אלה הם הקטעים שמדרבנים אותנו. הרי אם יש עלייה חלילה? היא יכולה בן רגע להיות יותר גדולה....מפלגת הפחמימות - תתמוטטי.... ברגע שאת קטנה יותר, הבטן נראית שטוחה יותר והרבה יותר טוב בלב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 21:26
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אתה הורס!!! לא יודעת אם אני אחזיק לתוך ספירת הקולות הלילה אבל אני בהחלט מחכה לשמוע את התוצאות הרצויות מחר על הבוקר - בכותרת ראשית!!! חזק ואמץ יקירי.. ולילה שקט ורגוע בגזרה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 21:02
 רבקה Posts: 8411
|
ע נ ק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 21:01
|
ע נמע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 21:00
|
רבקה כתב:
מטפס יקר פוסט שמשקף מאוד את המציאות של היום אהבתי אך גם אני לא מצאתי את הפתק עם האותיות ב"ח הפתק הזה נמצא אצל מורתינו היקרה שמעבירה לנו את הידע הרב להצלחה בבחירה. כולנו בוחרים לטוב ביותר.
נכון מאוד. הלחץ במפלגת פחמימות ישראליות הולך וגובר.. יש מצב שהשליטה תנצח היום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 21:00
|
מטפס הרים כתב:
ישיבת חרום מתכנסת כעת במטה מיפלגת ״פחמימות ישראליות״.. ארשת פנים לחוצה ניכרת על פניהם של ראשי המפלגה הותיקה והחזקה הזו, חבורת לחמים ולחמניות עתירי קלוריות....ועדת השליטה המרכזית המפקחת על הבחירות , הממוקמת אי שם במוח, לא מפסיקה להזרים ידיעות על אחוזי שליטה ממש מצטיינים לאורך כל היום..תחושת שינוי באויר... חייבים לעצור את זה!! אומר בלחץ יושב ראש מפלגת הפחמימות, מר באגט. צריך גם היום לשבור אותו על איזה פחמימה חסרת ערך אומרת בלהט חברת המיפלגה הגברת פסטה. הפרשנים כולם מדברים על ריח של מהפך באויר... יונית לוי באולפן מישירה מבט נועז אל עבר הפרשנית הראשית, הגברת צנצנת דבש. האם יש מצב שהיום הזה יעבור בשליטה הסטורית? שואלת יונית. ובכן , אומרת בכירת פרשני ישראל, זה אכן נראה שהוא מצליח לשלוט בניגוד לכל הפרשנויות והסקרים. והוא , בביתו , לא צופה בכל ההמולה סביבו. הוא מפוקס, נחוש ומרוכז מאוד.. בטבעיות הוא ניגש אל המיטבח. ... האמנם יעבור את יום הבוחר הזה בהצלחה כה גדולה? והוא מביט סביבו ורואה שמפלגת הפחמימות הישראליות טמנה לו לא מעט פיתיונות.. והוא מביט ואומר לעצמו: היום מהפך פרטי וכולו שלי. אמן. edited by מטפס הרים on 1/22/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 20:55
|
מטפס יקר פוסט שמשקף מאוד את המציאות של היום אהבתי אך גם אני לא מצאתי את הפתק עם האותיות ב"ח הפתק הזה נמצא אצל מורתינו היקרה שמעבירה לנו את הידע הרב להצלחה בבחירה. כולנו בוחרים לטוב ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 20:51
|
ישיבת חרום מתכנסת כעת במטה מיפלגת ״פחמימות ישראליות״.. ארשת פנים לחוצה ניכרת על פניהם של ראשי המפלגה הותיקה והחזקה הזו, חבורת לחמים ולחמניות עתירי קלוריות....ועדת השליטה המרכזית המפקחת על הבחירות , הממוקמת אי שם במוח, לא מפסיקה להזרים ידיעות על אחוזי שליטה ממש מצטיינים לאורך כל היום..תחושת שינוי באויר... חייבים לעצור את זה!! אומר בלחץ יושב ראש מפלגת הפחמימות, מר באגט. צריך גם היום לשבור אותו על איזה פחמימה חסרת ערך אומרת בלהט חברת המיפלגה הגברת פסטה. הפרשנים כולם מדברים על ריח של מהפך באויר... יונית לוי באולפן מישירה מבט נועז אל עבר הפרשנית הראשית, הגברת צנצנת דבש. האם יש מצב שהיום הזה יעבור בשליטה הסטורית? שואלת יונית. ובכן , אומרת בכירת פרשני ישראל, זה אכן נראה שהוא מצליח לשלוט בניגוד לכל הפרשנויות והסקרים. והוא , בביתו , לא צופה בכל ההמולה סביבו. הוא מפוקס, נחוש ומרוכז מאוד.. בטבעיות הוא ניגש אל המיטבח. ... האמנם יעבור את יום הבוחר הזה בהצלחה כה גדולה? והוא מביט סביבו ורואה שמפלגת הפחמימות הישראליות טמנה לו לא מעט פיתיונות.. והוא מביט ואומר לעצמו: היום מהפך פרטי וכולו שלי. אמן. edited by מטפס הרים on 1/22/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 20:00
 adish Posts: 342
|
איזה כיף לשמוע את האופטימיות הזו המשך כך לצעוד בדרך ולא להכנע לחולשות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 18:34
 אייריס Posts: 3744
|
אחלה מהפך אישי ונכון. שתמשיך כך ותבחר תמיד נכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 18:09
 1103 Posts: 5022
|
מטפס מקסים איזה פוסט אילו תובנות . את בחירתנו לכנסת עשינו והתוצאות אינן תלויות בנו,אך הבחירה שלך בחיים היא המשעותית והחשובה לגביך ולגבינו והנדבר נתון אך ורק בידינו.מפלגות קמות ונופלות,מנהיגים מתחלפים אך רק אנו נחליט - להיות או להיות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 17:23
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר! אתה מרגש ובחרת בחיים זה הפתק שכולנו צריכים לבחור בו יום כל עוד אנחנו חיים. ולעשות ולתרגל כל יום בשביל לעמוד היושרה מאחורי הבחירה ב״פתק״ הזה! שיהיה לך ולכולנו בחירה נבונה למען איכות חיינו א ה ב ת י מאד את הפוסט שלך קרולים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|