|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2013 16:10
 נחושה Posts: 6982
|
טפסני יקר, אני בטוחה שזה מה שהיא תגיד. אנחנו קובעים את החיים שלנו כאן ועכשיו ובחרנו במסגרת הכי ויש לנו את מירי ואחד את השני ובאמת זכינו. כעת חובת העשיה היומיומית בהתמדה, בתרגול ובנחישות על כתיפנו בלבד וככל שהמעמסה תהיה יותר קלה נהיה בריאים ושמחים יותר ויותר. החלמה מהירה וטובה....ירידה (באנרגיות) לצורך עליה וטיפוס במעלה ההר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 15:42
 מטפס הרים Posts: 1533
|
גבירותיי ורבותיי- מהפך!!! זה מה שאני כל כך רוצה לשמוע מפיה של יונית לוי הערב. ואז היא תמשיך ותומר: ״אחרי כמה שבועות קשים וימים בלתי ניסבלים המטפס עשה מהפך!!! עבר עליו יום שכולו שליטה מופלאה. גבירותי ורבותי המטפס אמר את דברו!!״ ... האמנם אלו יהיו דבריה של יונית?? הבוקר ניגשתי להצביע. הבטתי בדרכי אל הקלפי באזרחים הניגשים להעניק להוויה הדמוקרטית שלנו תוכן ומהות וכל כך התרחב ליבי. איך יצר העם שלנו, למרות ואף על פי, מדינה דמוקרטית שכזו, וכמה חשוב וכמה קריטי שנחנך את ילדינו לאהבת הערכים הללו של חופש הבעת הדעה .. אמר לי פעם יהודי יקר שחווה משטר טוטליטרי ומדכא, מילים שלא אשכח: אתם הצברים לא יודעים להעריך כמה שפר עליכם המזל, שאתם נולדתם אל תוך דמוקרטיה, אתם פשוט לא מבינים את המזל שלכם, אתם לוקחים את החופש בזה כמובן מאיליו וזה ממש לא כך...אני חושב שאני מבין ואני לא אפסיק לרגע להעריך ולינצור את המזל הזה שלנו ולשמור על הדמוקרטיה שלנו. בקלפי ניגשתי לפרגוד. מהר מאוד הכנסתי את הפתק שלי למעטפה אבל באותו הרגע חיפשתי גם עוד פתק בין פתקי הרשימות, פתק שרשום עליו ב״ח ומשמעותו: ובחרת בחיים. כי הרגשתי שמעבר לצעד הפוליטי היום שאני מבצע בעצם בחירתי , אני גם קם ליום חדש בתהליך שלנו, ליום של שליטה ואי הרמת ידיים , ליום של בחירה בחיים. כי החיים שלי הרבה יותר מאושרים, יפים, בריאים, קלילים ונעימים כשאני רזה. כי החיים שלי כל כך הרבה יותר טובים בלי מאסות השומן הרע והנורא, כי יש קשר ישיר בין איכות חיי לבין מישקלי. קשר ישיר!!! אז במקביל לפתק של הרשימה שבה בחרתי לכנסת בחרתי פתק של רשימה נוספת, רשימת חיי, וסימן הרשימה: ב״ח, ובחרת בחיים. ״גבירותי ורבותי מהפך, המטפס אמר את דברו״. זה בדיוק מה שתגיד הערב יונית. שלכם. edited by מטפס הרים on 1/22/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|