הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבחירות שלנו - כל הזמן כל החיים !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2013 17:25

קרולין
קרולין
חיוף יקרה שלנו!
אכן כן הבחירה שלנו באיכות חיים כל יום היא הזכות הגדולה ביותר שניתנה לנוsmile
לחיי הבחירות של כולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 16:19

מטפס הרים
מטפס הרים
נכון מאוד. ויפה מאוד. ואלו בחירות יומיומיות, נון סטופיות , לא פעם בארבע שנים ניזכרים ועושים שינוי - יום יום שעה שעה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 16:12

נחושה
נחושה
חיוך יקרה,זאת הדרךApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 13:41

חיוך מהלב
חיוך מהלב
ביום הבחירות אנו הולכים לקלפי עומדים רגע עם עצמנו בקלפי מאחורי הפרגוד וחושבים, (גם אם החלטנו מראש). אני עמדתי שם, חיפשתי את האותיות המתאימות והכנסתי למעטפה. על מנת להסיר ספק בדקתי שוב לפני שהדבקתי את השוליים של המעטפה ויצאתי. אבל הבחירות האמיתיות שלי נמצאות אצלי בראש. אתמול חלקתי עימכן את הערב שלא היה לי קל וכשיצאתי לדרך לפני חצות, הייתי אמנם עטופה אבל רעבה בטרוף. שוב עלו בדמיוני כל מיני דברים שאני רוצה לאכול, לבסוף נתקבעה נפשי על מרק חם. היכן אני אמצא מרק חם בשעת חצות? וכל כך קר לי והרגשתי שאני ממש בטירוף רוצה מרק. הגעתי הביתה. הרתחתי לעצמי מים חמים שמתי כפית גדושה של אבקת מרק עוף ובתוכה כמה גרגרי אורז שנותרו מארוחת הצהריים ישבתי ולאיטי גמעתי את המרק. לא בדיוק המרק שהיה לי בראש אבל שמחתי על דבר אחד. שהכמיהות שלי לא היו לממש פחמימות, כי בעברי הייתי באה הביתה וכל מה שמוצאת במקרר טורפת ... גם אם אין אוייבים בעקרון בבית. אז הודיתי לאל הטוב שכל הדרך אמרתי לעצמי מרק מרק וזה מה שעשיתי. גם אם השבוע לא הייתי במיטבי והמשקל הערב יראה זאת בכ"ז אני שמחה על השינוי המחשבתי שיש בי. כל הזמן אנו עושים בחירות בין הרצוי והטוב לבריאותנו ובין ה-ג'נק/או משהו אחר שלא נמצא ברשימת המומלצים שלנו. המפלגה שאני שייכת אליה כל החיים היא מפלגת החיים. כי לבחור בחיים ובאיכות חיים זה כל יום.הבחירה שיש לנו היא להמשיך ולצעוד בדרך, גם אם מידי פעם יש מהמורות ולדלג מעליהן. לפעמים אנו נופלים אבל אני קמה מיידית ממשיכה לצעוד במסע החיים שלי ושוב בוחרת במה שנכון לי ובריא לי. מה אתם חושבים הבבוקר קמתי לא כ"כ טוב ובמטבח ראיתי לחמניה גדולה ועסיסית שבא לי עליה. אבל ישבתי חתכתי לעצמי את התפוח הנצחי של הבוקר ושמחתי על כך. התבונה ניצחה שוב. הבחירות שלנו לאורך כל היום הן אלה שבסופו של דבר קובעות את התוצאות. שיהיה לכולנו יום של בחירות מוצלחות, בכל שטחי החיים, עצירה לרגע לחשוב מה טוב לי זה הדבר הכי חשוב..... ואחריה באה הבחירה. בהצלחה לכולנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבחירות שלנו - כל הזמן כל החיים !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!