הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי על מצבים לא רצויים - מדהימה!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/01/2013 18:13

אייריס
אייריס
בשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/01/2013 14:11

חיה'לה
חיה'לה
תודה לכולכן!! מרגשות...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2013 22:22

קרולין
קרולין
חיה׳לה יקרה
אכן הרצאה עוצמתית מאד
אין על מירי שלנו
תרגישי טוב
לילה טוב
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2013 22:07

נחושה
נחושה
חיהל'ה, החלמה מהירה וטובה והגשמת כל המשאלות ב"ה במהרה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/01/2013 22:05

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

מירי היקרה והאהובה,
שמעתי ממך אינסוף הרצאות בשנים האחרונות, אך זו באמת באמת הטובה מכולן!!
ולמה? מפני שהיא לב הבעיה, והסיבה העיקרית להשמנה, לדעתי לפחות...
אני נתונה בשנים האחרונות בתוך מצבים, מקומות, נסיבות שלא בחרתי, ולא פעם הייתי רוצה שהדברים ייראו אחרת.
אמנם לא הכול תלוי בנו, וכבר אמנו חכמים ממני 'שבחיים צריך קילומטר של מזל וסנטימטר של שכל, וכשיש מזל - יש גם שכל'.
אני באמת חושבת שיש הרבה מאוד באמרה הזו, אבל - וכאן אני מתחברת להרצאה שלך -
בכל רגע נתון אסור לנו להפקיד את חיינו בידי הגורל או המזל!!
אסור להחמיץ הזדמנויות (ואני יודעת שהחמצתי בעבר... בעיקר ג\בגלל יועצים לא טובים...), ואסור לוותר, וחייבים לעבוד קשה, אפילו בצעדים קטנים ומדודים - העיקר להתקדם - להתקדם רגשים ולהתקדם בעשייה.
אמנם נכון, לפעמים חייבים גם סתם לנוח, לאגור כוחות ואנרגיות, וסתם לצוף מעל המים (שב ואל תעשה, כדי להירגע, פשוט כך!!),
אבל בסה"כ חייבים להאמין שאפשר לשנות ושדברים יסתדרו, ואסור לנו לוותר לעצמנו בשום תחום ובשום עניין!
גם בעניין הדיאטה, אני אישית אוכלת טוב, מזין ועוד, ולא יורדת רק בגלל הנפילות למתוקים, שאמורים לפצות... על.. אבל בפועל יוצרים בעיה נוספת: בעית ההשמנה -
ואתה רגשות התסכול, חוסר הביטחון ועוד!!
אז השבוע, בעקבות ההרצאה שלך מירי, קיבלתי על עצמי לא להכניס אויבים הביתה, ולמרות שאני חולה, וממש זקוקה למתוק, אכלתי משהו בחוץ וזוהו!!
וגם זה - במידה...
וכשארגיש מעט יותר טוב, אני חייבת לאכול מסודר, ולא לוותר, ולהגיע למראה שחשוב לי כל כך להגיע אליו.
בשנים האחרונות 'לא קלה היא דרכי', אבל יש המון המון נקודות אור, ואני מרגישה כאדם מאמין שיש מנהיג לעולם, שבסופו של דבר מכוון את דרכי.
אני אישית מרגישה השגחה פרטית בתחומים רבים, אהל אין ספק שעבודה קשה, נחישות, דבקות במטרות - לא בבוטות, לא באגרסיביות, לא באימפולסיביות, אלא בעבודה קשה, בצעדים מדודים ובנחישות - כל אלה הם מתכון מנצח להצלחה בכל דבר.
מירי היקרה, כבר הקשבתי להרצאה פעמיים, והדברים החשובים שדיברת עליהם לא יוצאים לי מהראש.
ממש בא לי לשוחח אתך עליהם, אבל אין לי אומץ להתקשר ולבלבל לך את המוח, אז אני עושה שבר מגוחך - משוחחת אתך תוך כדי ההרצאה... ובעיקר, משוחחת עם עצמי אחריה!!
אני ממש מקווה שדברים יסתדרו ויבואו על תיקונם, ובינתיים חשוב לי מאוד להצליח לפחות בדברים שבאמת תלויים בי - ובראש וראשונה - הדיאטה והפעילות הגופנית שקיבלתי על עצמי!!
מירי היקרה, הכנות שלך, הדיבור הגלוי בגובה העיניים וכוח השכנוע שלך הם כלי אדיר, ואותי הם מחזיקים מעל המים בשבועיים לא קלים שעוברים עליי....
אוהבת ומחכה להרצאה השבוע.
שלך - חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי על מצבים לא רצויים - מדהימה!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!