22/01/2013 18:09
 אייריס Posts: 3744
|
יש ימים כאלו ולכן אנחנו כאן משתפים תומכים ומעודדים. מקווה שאת כבר אחרי הרגעים האלו. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/01/2013 11:05
 אשירה Posts: 4292
|
חנה יקרה, את בסדר גמור ולא קרה לך כלום, יש לנו ימים שאנו יותר חזקים וישנם ימים אחרים, ובימים האחרים אנו מרגישים ביתר שאת את האמירה הניצחת של מירי "אויבים לא מכניסים הבייתה". היום יום חדש ומקווה אני שתעברי אותו ללא מהמורות, באהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2013 20:36
 1103 Posts: 5022
|
חנה יקרה יש ימים בהם בלי סיבה נראית לעין אנו נותנים לעצמינו דרור וכמו שמירי תמיד אומרת בלעת שילמת. ערב ארוך לפנינו,למזלך יש לך את קורס הדרמה.היות ואת מודעת לצפוי,כדאי שתצידי בירקות ביצה קשה ותה צמחים חם ומתוק. ערב טוב הנאה מרובה מהערב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2013 20:32
 קרולין Posts: 6651
|
מחזיקה לך אצבעות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2013 18:42
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברות וחברים יקרים, עברתי יום קצת משוגע. לא, שום דבר רגשי לא קרה שמעודד אכילה מיותרת, אבל מצאתי את עצמי אחרי הצעדה (חריג ביותר) יושבת ואוכלת כמות גדולה של פתית יותר מידי ולא ספרתי בכלל. גם קצת סלטים שלא אני הכנתי כמו חציל על האש, (בטח יש בו המון מלח) ועוד סלט של קישואים בטעם כבד - מה קרה לי? אין הסבר. וגם לא תרצת נפוצה אכלתי כי... פיציתי את עצמי לא, לא היתה לי סיבה ממש לא. עכשיו עלי לעבור את הערב בשלום ותחזיקו לי אצבעות כי הערב של יום ב' ארוך למדי. אני הולכת עוד מעט לקורס דרמה, וכשמקפצים כמעט 3 שעות על הרגליים, ויש הרבה עבודה פיסית רוצים לאכול. עלי להתספק בירקות ולהביא לי תה צמחים לשתות.... כי אחרת איני יודעת כיצד יסתיים הערב הזה. משום מה הגוף מבקש היום פחמימות. למה? איני יודעת... אני מתביישת בעצמי , יודעת לתת עצות, וגם ליישמן כמובן והיום זה לא היום שלי. מקווה שאעבור בשלום את הערב הארוך עד חצות ומחר אשתדל בכל כוחותי להיות בסדר.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|