הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על יהירות, שקרים ועוד !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/01/2013 16:01

קרנושה
קרנושה
צודקת במילותייך אין מה לומר. התמכרות היא מסוכנת בכל גווניה.
והפופקורן? מאז שאני לא אוכלת בקולנוע אני שומעת את כל האולם כאילו אוכל בתוך האזניים שלי..מכה מכה מכה.
שלא לדבר על הרצפה השמנונית שכמעט עשיתי שפגאט בגלל זה. לא ברור לי למה אי אפשר לצפות בסרט בלי לבלוסsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2013 15:22

רבקה
רבקה
חנה'לה תודה על המלצת הסרט
וברור שהתמכרות היא מחלה נוראה
וכולנו זקוקים לגמילה כדי שיהיה לנו טוב ולא רע
אנחנו מטפלים בבעיה שמובילה אותנו לאיכות ולא לנפילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2013 08:54

1103
1103
לפני שנים הייתי בקורס מרצות בשומרי משקל, הכנתי הרצאה שנקראה "ההתמכרות לאוכל בהשוואה להתמכרות לסמים ואלכוהול"
כל התמכרות היא מסוכנת עד מוות.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2013 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
וזה הסיכון הענק באוכל,לא מאבדים הכרה על אמת אבל זו לפחות בעני התמכרות לשמה וחובה לטפל בה ככל התמכרות אחרת
שהרי האוכל זמין לכל דורש וכמה שירצה,המדפים מלאים בכל"טוב" ולכן שאפו לכולנו על הנכונות וההבנה שחובה עלינו להיות במסגרת
מטפלת ותומכת כי השמנת יתר לא פחות מסוכנת לבריאות.
בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2013 22:29

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה איזה פוסט נפלא, תודה רבה.
אנחנו ראינו בסינמטק את הסרט של אסי דיין....סרט קשה ביותר,
גם שם מדובר על התמכרות לסמים, ומה זה מעולל לאדם......
אסי בן אדם גאון....מקוה בשבילו ובשבילנו שהוא משתקם.
אנחנו במסגרת ובמודעות, צולחים את משברי האכילה.
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2013 22:23

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
תודה על ההמלצה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2013 21:36

מטפס הרים
מטפס הרים
מעניין מאוד. מקווה להספיק ולראות את הסרט. תודה רבה על ההמלצה ועל התובנה המעוררת מחשבה ( וכן, אני אישית בהחלט חושב שיש הקבלה בין זלילה מוחלטת לשתיה מוחלטת, בשניהם מאבדים שליטה והמושכות על החיים עוברות מידי האדם לידיים של גורם הרסני : אלכוהול או אוכל ללא גבולות., ובשני המקרים תהליך ההבראה מחייב גמילה.) שבוע טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2013 21:10

1103
1103
חנה יקרה
תודה על ההמלצה
שבוע נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2013 19:18

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הסרט הטיסה חובה לראות. כיצד משתבעדים לשתיה חריפה מה זה עושה לאדם שחושב - "אני שולט בחיי"" הההההה!!!! רוצו לראות את הסרט. חומר למחשבה על חוסר שליטה, אפשר לקחת את זה בהחלט לעולם האכילה אם כי הנזק הבריאותי גם הוא ענק בנושא האוכל. לפחות מי שזולל אינו נמצא בלי הכרה למשל.... הרבה תובנות, וחשיבה על גאווה ויהירות על שקרים שמשקרים לכל העולם וכמה פעמים אני אמרתי לעצמי "אני יכולה להפסיק לאכול שטויות ממש הרגע" ולא הצלחתי. עוד בולמוס ועוד משהו, השליטה אבדה לי כליל בהרבה מקרים. וכמה דמעות שפכתי על חוסר היכולת שלי ...על כך שהאוכל שלט בחיי ולא אני בו.
אני למשל איני יכולה אפילו כוס יין לשתות כי זה מייד לא טוב לי... אבל, בנושא האוכל חשבתי על כך, כמה דמיון יש בין השתיינות והאכילה הבלתי נשלטת. הסרט ארוך ומעניין ביותר. רק שתדעו בשורה שישבנו בה בעלי היקר ואנכי עברה בחורה די צעירה עם חבית, באמת עוד לא ראיתי גודל כזה של מיכל מלא פופקורן ענק זה לא מילה, בקושי עברה דרכנו לסוף השורה. מזל שלא כירסמה כל הסרט לידינו. בעלי שאל אותה בחיוך, את תסיימי את כל זה עד סוף הסרט? הגברת ענתה לו. אתה רוצה קצת. לא תודה השיב בעלי אני בדיאטה.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא, בשליטה. העיקר בריאות ושמחה !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על יהירות, שקרים ועוד !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!