17/01/2013 19:51
 רייצל Posts: 339
|
אין מילים.... קרולין יקרה , כמו כל שבוע את מסכמת את ההרצאה של מירי ואני מסכימה ם כל מילה שלך. אין כמו מירי האחת והיחידה ומי שלא מצטרף או מתחיל בתהליך ההפסד כולו שלו שיהיה סופ״ש נפלא רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2013 15:28
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה יקירה פירגונך הוא אדיר אני מרגישה בדיוק כמוך , זאת היתה אחת ההרצאות שמהדהדות בליבי וזכינו להשתייך לכיתה עם המורה הטובה ביותר♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/01/2013 04:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרולין הכל אמת ויציב אבל משפט המפתח הוא באמת שממש לא קל ועם מנטורית כזו זה הופך לאפשרי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 22:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין חתיכה תלמידתי המחוננת תודה רבה. אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 21:59
 קרולין Posts: 6651
|
על! שנים רבות אני חניכה שלך ואין מילים את רק משתבחת עם השנים, מתפתחת, משתפרת ואנחנו יחד איתך במודעות רחבה יותר לחיים, בבחירה , בעשייה, ובאהבה וקבלה עצמית נגעת בי מאד היום בכל מילה שיצאה מהלב ונכנסה ישר ללב שלי ובטוח של כולנו וכן דיאטה זה אורח חיים בריא וזאת בהחלט דרך חיים לכולנו ההזדמנות להיות ולבחור בך כמנטורית בתהליך הזה זאת זכות גדולה ועם השנים בבוודאי שדיאטה מבחינתי לא נמצאת כבר מזמן בקטגוריה של מציאות חיים בלתי רצויה! כן זה מה שעושה המסגרת הנפלאה שלנו, התירגול ושובבבבבב התירגול בסוף הופכים ל ה ר ג ל. כמה שזה לא קללללל בכלל איתך יקירתי זה אחרת וזה אפשרי. אנחנו ביחד רצים למרחקים ארוכיםםםםםםםםן ןמי שלא מבין את זה פשוט מפסיד את ה הזדמנות להיות חניך שלך כמה חבלללל... כמה את זוהרתתתתת ונראית מדהיםםםםםםםם אין מחיר לרזון ולבריאות הפיזית הרגשית והנפשיתתתתת שלנו תודה לך על הכלללללללללל אוהבתתתתתת ומעריכה אותךךךך מאדדדדדדדד קרולין חברי האינטרנט היקרים! מחכה לכם ה ר צ א ה שאין דבריםםם כאלה! תהנו אוהבתתתתתתתתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|