16/01/2013 20:27
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה איזה יופי של ירידה, תבורכי. וכולנו יודעים שאסור אפילו להעיר לאף אדם שלא מכירים כי באמת אנחנו לא יודעים מה מסתתר מאחורי האדם וקרו כבר מספיק מקרים אכזריים בגלל כל מיני התערבויות אז נשמור על עצמינו וניתן לכעס לעבור עד יעבור זעם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 19:38
 אייריס Posts: 3744
|
שתהייה בריאה איזו נחישות והתמדה. כל הכבוד. הלוואי ונגיע לגילה ונעשה כמותה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 17:09
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברים יקרים, אכן אתם צודקים. בעיקר כדאי להיות חכם ולא צודק במיוחד בדרך. כבר נתקלתי במשוגעים עם קבלות תאמינו לי וסתם... אבל היום גם שמחתי מאד. יש אישה בת 85 שהיא דקה בגיזרה וכך תמיד אז זה לא חוכמה אבל היא צועדת כל יום בהתמדה וכל יום כמעט פוגשת אותה גם מדהימה בכל קנה מידה וצעירה בגילה המנטלי מאד מאד. ובכן באחד הימים לפני כחודשיים גזמה עץ בגינה נפלה מהסולם, שברה את אגן הירכיים וגם את היד בכמה מקומות ונזקקה לניתוח. היא סתם מהשכונה ביקרתי אותה כי אני מעריצה אותה על התמדה. בקיצור היום בדרכי בצעדה חשבתי עליה וראה זה פלא ראיתי אותה עם מקל, (רק זמני) אמרתי לה. יהיו לך חיים ארוכים. היא כבר בסדר, נראית נפלא בפנים, מחייכת וכאילו כלום. תבינו בגילה כבר דברים לא מתאחים אבל הראש והרצון כוח רצון בלתי נלאה היא עוד תלך בלי מקל תראו ... אתם רואים מזה התמדה וכוח רצון? רק ללמוד מאנשים כאלה. ובנימה אופטימית זו ותודות על תגובותיכם שיהיה לכם ערב מדהים. נפלא וחמים
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 16:59
 אייריס Posts: 3744
|
ברכות לקילו שנשר ובהצלחה הלאה. סיפור יפה ותשמרי על עצמך בדרכים. ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 16:26
 dany Posts: 19819
|
גם ממני ברכות לקילו שנשר. ואני מסכימה עם דעתה של שאפתנית, בחוץ היום צריך להוריד פרופיל ולא להיות "גיבור" לדאבוני אנשים משלמים על כך בחייהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 14:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על הירידה. סיפור עם חוכמת חיים כתבת לנו. היום באמת צריך להיזהר מהאנשים בדרכים, אי אפשר לדעת מי עומד מולנו וחשוב לנו לחזור בשלום הביתה. לצערי היום כמה שפחות לבוא במגע עם אנשים יותר בטוח לנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/01/2013 14:08
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרים בפורום זה, הבוקר הגעתי לת"א כי אמש לא יכולתי להיות בקבוצה. ראשית 1 קג נשר לו תודה לאל. מעבר לכך פגשתי נשים יקרות שלא ראו אותי אולי שנה, איזה פרגון? לא מכירים אותך אמרו לי. היה לי כדאי להגיע לקבוצה הזו ובהחלט התעודדתי להמשיך הלאה (לא בשל המחמאות) כי אני מתפללת לצניעות כל יום לקב"ה. אבל נעים לשמוע. מירי נראתה זוהרת רזה ופשוט נפלא בכל קנה מידה. רציתי לחלוק עימכם דבר. חזרתי לחנייה והיה איש במכונית שמה לעשות לא יכול היה להידחף לפני (הוא צעק וגם אמר לי מילים לא יפות) אפרופו המילים שפוגעות בנו ובאחרים כשמשתמשים במילים והחוזק שלהם !!! אני חייכתי אליו ואמרתי. אדוני האם כדאי להתרגז בשל כמה דקות לחכות לשלם לחניה? ואתמול, אתמול הייתי בנתיב נסיעה שהוא אחד ואם מישהו זורק אותך מהנתיב אתה עלול למצוא עצמך על המעקב וחלילה בסכנת חיים. היה נהג מונית שהתעקש מאד מאד להדחף ולא נתתי לו כי חכיתי בסבלנות עד שאוכל להשתלב בנתיב הנסיעה. ובכן אותו גבר חשב בטח. מה האישה הזו לא תתן לי? נדחף בכוח לאורך כמה מאות מטרים כשהוא מסכן את כל הנוסעים בנתיב כולל אותי. כשראה שאין תקנה וכל התנועות הגסות שהוא עושה ועוד אני לא מגיבה פתח את החלון ואת המראה הימנית שלי הצמיד בכוח לחלון. היו לי דפיקות לב ואני מודה שפחדתי מאד כי יש הרבה משוגעים בכל מקום וכבר נתקלתי בכאלה לא פעם לצערי, אבל נרגעתי אח"כ. והחלטתי שאני חייבת לכם את הסיפור הנהדר הזה של חליל גו'ברן שהוא מופת. "פעם בעיר בצרה (או בכל עיר אחרת שתדמיינו) חי נסיך נדיב שהיה אהוב ומכובד על כל נתיניו. (הלואי שהיה לנו כזה בארצנו) אבל איש אחד עני מרוד טיפח רגשי מרירות (כמה לא טוב לבריאות) ושפך על הנסיך קיתון של השמצות וגידופים. הנסיך ידע אבל נהג בסובלנות (כמה אנו זקוקים לזה בארצנו) והנסיך לא הגיב. אבל לבסוף נמאס עליו הדבר, ביום חורף בא אל דלתו של האיש משרתו של הנסיך נושא עימו שק קמח, חפיסת סבון ותיבת סוכר. המשרת אמר. "הנסיך שולח לך מתנות אלו".... האיש היה גאה כיון שחשב כי המתנות ניתנו לו כמינחת כבוד מהנסיך. בגאוותו הלך לבישווף וסיפר לו מה עשה הנסיך."רואה אתה איך מחפש הנסיך אחרי רצוני הטוב" (גאווה ויהירות) אבל הבישוף אמר לו. כמה חכם הנסיך וכמה מועטה הבנתך. הוא פונה אליך בסמלים. הקמח הוא לקיבתך הריקה. סבון הוא לכוונותיך המלוכלכות והסוכר נועד להמתיק את מר לשונך". מאותו יום נעשה הגבר ביישן אפילו בפני עצמו. שנאתו לנסיך היתה גדולה מאד יותר מכך אפילו שנא את הבישוף שהאיר את עיניו וחשף את הנסיך לפניו. אבל מאותו יום ש ת ק." כמה אנשים אנו מכירים שזקוקים לאותן מתנות???? כדאי לחשוב על כך. שיהיה לכולנו יום נפלא ומלא בשורות טובות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|