הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הי טפסן יקר - כנס

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/01/2013 23:02

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב:
הי חיוך המדהימה. כתבתי לך , רציתי לעדכן ונימחק. כותב שוב. בהחלט מזג אויר קלאסי לצעידה. היום אני נח אחרי כל השבוע ואחרי לילה לבן אתמול עם טיסה ממד לא נעימה שהגיעה ארצה באיחור של שעתיים ( וזה קורה לי יותר מידי עם אלעל ואני נאמן לחברה הישראלית אבל זה כבר ממש לא לעניין) אבל מחר בבוקר כבר קבעתי עם חברים למסלול. את צודקת, בגד צמוד הוא ממש כמו שומר סף מפני זלילה . הקץ למי כנסי הגומי שבעצם מהווים פתח לאכילה ללא תחושת התמלאות על הגוף. והלוואי וברכתך תתממש ואזכה להצר את החליפה מארץ האלפים.. לאור תוצאות השקילה הבוקר אני לא ממש שם.. שבת שלום .

עוד תהיה טפסן יקר אם אך תעמוד על המשמר...

משתדל אך אני מודה: קשה לי ואפילו מאוד. לא מקטר לרגע. אני אוהב ומוקיר את הקושי הזה, מברך על עצם התמודדותי עימו, ויודע- הקושי הזה הוא מפתח לחיים מאושרים.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 19:26

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
הי חיוך המדהימה. כתבתי לך , רציתי לעדכן ונימחק. כותב שוב. בהחלט מזג אויר קלאסי לצעידה. היום אני נח אחרי כל השבוע ואחרי לילה לבן אתמול עם טיסה ממד לא נעימה שהגיעה ארצה באיחור של שעתיים ( וזה קורה לי יותר מידי עם אלעל ואני נאמן לחברה הישראלית אבל זה כבר ממש לא לעניין) אבל מחר בבוקר כבר קבעתי עם חברים למסלול. את צודקת, בגד צמוד הוא ממש כמו שומר סף מפני זלילה . הקץ למי כנסי הגומי שבעצם מהווים פתח לאכילה ללא תחושת התמלאות על הגוף. והלוואי וברכתך תתממש ואזכה להצר את החליפה מארץ האלפים.. לאור תוצאות השקילה הבוקר אני לא ממש שם.. שבת שלום .

עוד תהיה טפסן יקר אם אך תעמוד על המשמר...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 18:49

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 12:45

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, באמת באמת שיש לך אתגר לשמור על החליפה שתעלה עליך. תנסה לפתוח את הארון להביט בה מידי פעם. הרבה שנים לא הייתי במצב שיכולתי ללבוש מכנסיים רק עם רוכסן, אלא אפילו חצי גומי נותן הרגשה שאפשר שיהיה נוח (אבל גם אם עולים קצת זה לא ניכר)... אלא שהיום, אין לי ברירה. המלתחה שלי - בה יש רק מכנסיים צמודות ואין דרך חזרה לא לאפילו חצי גומי על המותניים... יש כמה זוגות שקניתי בתחילת העונה ותודה לאל הן כבר רפויות. אם אצטרך להצר אותן הרי שהרווחתי בגדול את הירידה האחרונה שלי, איזה כיף. כמובן הבוקר אחרי בילוי במספרה (חובה לנשים), ישבתי לכוס קפה עם חברה טובה. שתיתי רק הפוך על בסיס מים שהיה נחמד ולידי, ישבה גברת עם חברה, אכלו א. בוקר גדולה מאד. השמנמודה שראיתי על הכסא, היתה לבושה במכנסיים יותר נכון הצמודים האלה, כשקמה ממקומה הזדעזעתי. כשהייתי פעם נראית כך כמוה - היתה לי מראה בבית ובה ראיתי את גודל ישבני דאז... ולפיכך לבשתי בגדים שהסתירו.. וגם חולצה ארוכה שתסתיר עוד קצת. נכון, גם היום יש לי ישבן "מכובד" אבל הוא נראה לגמרי אחרת במיוחד כשאני הולכת ברחוב ולא מתנדנדת ברחוב כמו שהיה בעברי. היום אני יכולה ללבוש חולצות יחסית קצרות בגודל הולם למידותי היום. אין אושר גדול מכך, וכשאני במראה, עדיין לא מאמינה. כל זה היה שווה אני אומרת לעצמי. אין לכך מחיר בכלל, מכל הסיבות בעולם ורק חבל שלא ראיתי את אחורי (גם אם התבוננתי) יותר מוקדם, אז איכות חיי היתה משתפרת מאד כבר לפני עשור לפחות. אך על חלב שנשפך אין בוכים, העיקר עכשיו ולשמור על כך בקנאות דתית כמעט... זה הדבר הכי חשוב ועליו אני אמשיך לעבוד על בסיס יומי וכל יום אני בוחרת מחדש להיות שפויה עם הכמויות גם של האוכל שאני אוכלת עכשיו. כמובן שעברתי בחנות העוגות (שם יש קפה נפלא), ראיתי את כל האנשים יוצאים עם שקיות מלאות של דברי מאפה/חלות, ומה לא. לחברתי שקנתה שם הרבה אמרתי בצחוק "תשאירי משהו גם לתושבי העיר אחרים" טוב??? היא קנתה להביא למחותנת שלה כי מוזמנת שם לארוחה. הריחות של השמרים קצת גרמו לי לעירפול חושים אבל יצאתי משם בלי שקיות כלל... זה הכיף שלי, ואני יכולה בשקט את כל הבגדים הישנים שלי למסור הלאה ומישהי אחרת תהנה מהם בלי ספק. אני קונה דברים טובים והם לא בלויים כלל... על הדרך אני עושה גם מעשה טוב ובכך אני מתברכת.
בקיצור טפסני יקר, המשך בדרך בלי ליאות ובמיוחד בסוף השבוע הזה, אין תרוצי מזג אויר כי יהיה מדהים ועם הרבה שמש מלטפת... תירוצי קר וכו'... רק בערב, תהנה מהחליפה החדשה ומאחלת לך שגם אותה תצטרך להצר אצל חייט טוב.... ואז תרגיש בעננים. שבת מבורכת לכל האנשים היקרים כאן בפורום המחמם לב זה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 11:04

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב:
חחחחח אהבתי.אין לי ספק שהחליפה השוויצרית תאכל את הכובע.
שבת נפלאה ובהצלחה.

חחחחחחחחחחחחחחחח
גם אני חשבתי על כובע...wink

למרות שהשקילה השבועית שבוצעה הבוקר ולא אתמול כי טסתי , לא מיטיבה איתי כלל, אני חד משמעית אומר לכן נחושה ואקו יקרות: החליפה הזו עוד תבקש ממני שאלבש אותה והיא תאכל לא רק כובע אלא סלט של כובעים, כפפות וצעיפים.. ומהר מאוד היא תפסיק להתנהג כמו איזו היידי בת ההרים ותתחיל ללכת לים התיכון, לאכול אבטיח ובולגרית ולשמוע שירי תן לו בכפיים...
edited by מטפס הרים on 1/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 07:24

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
שבת נפלאה ובהצלחה.

חחחחחחחחחחחחחחחח
גם אני חשבתי על כובע...wink
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 05:45

אקורדיאון
אקורדיאון
שבת נפלאה ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/01/2013 03:43

מטפס הרים
מטפס הרים
השווייצרית נחתה במולדת!! קצת עיקמה פרצוף כשראתה בדלי סיגריות על הריצפה בשדה התעופה וממש נחרדה כשנהג המונית דיבר בסלולרי תוך כדי נסיעה. לבנטינים סיננה החליפה השווייצרית, לבנטינים שמבנטינים עניתי בתחושת בעל בית, את כאן וכדאי שתתאימי עצמך למקום. נעלבת הגיעה החליפה לביתה החדש. היא תלויה בארון ואני כבר שומע אותה רבה עם חליפות ותיקות ממנה: אני אראה לו מה זה היא אומרת.. אני עוד אתפוצץ עליו... את לא מכירה אותו עונה לה חליפה אחרת ישנה ונאמנה, הוא עקשן ומדמה עצמו למטפס הרים... חחח אני שומע את השוויצרית צוחקת ברשעות, איזה הר הוא בדיוק מטפס, הר השמנמודים? אני עוד אראה לה מה זה..נידמה לה שהיא תביס אותי ותישאר חסרת שימוש כי אשמין... שתחלום..לילה טוב או נכון יותר בוקר יום שישי טוב. ושבת שלום.
edited by מטפס הרים on 1/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 22:13

נחושה
נחושה
טפסן יקר,
מילה זאת מילה וחליפה זאת חליפה...תתחדש ותראה לה מה זהwink להיות נחושCool
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 19:35

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
אני סמוכה ובטוחה שלא תאכזב את השוויצרית היפה שלךsmilesmilesmile ושלא יקרה לך מה שקרה לי לא מעט פעמים,
ובלי לפרט רק אומר שיש בארוני כמה וכמה מלבושים שהטיקט עוד לא הוסר מהםupsetupsetupset
edited by אשירה on 1/17/2013

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 15:09

רבקה
רבקה
מטפס יקר
עשית בחוכמה רבה שלקחת את החליפה
כאתגר לירידה נוספת כדי להרגיש בתוכה כמו בבית.
זה בדיוק הלקח שמירי יקירתינו מלמדת אותנו תמיד
בארוחות חג ללבוש מכנס עם חגורה ולא ביבי גרוי שגודל עם הילד
כדי שמקום איכלוס המזון יהיה מצומצם
טיסה נעימה וחזרה בשלום הביתה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 12:16

dany
dany
יופי של סיפור ועמו לקח חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב מאד לקחת את החליפה הגאוותנית ותוכיח לה שאכן אתה איש של מילה.
מה גם שהיא הזכירה לך כל העת לשמור על הפה............. רווח כפול ומכופל.
והכי כייף ששמענו ממך.
יום חמישי נפלא וסופ"ש מקסים
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 11:06

מטפס הרים
מטפס הרים
הי נשים יקרות. איזה מחמם את הלב שנמצא כעת בברלין במינוס חמש לראות שחושבים עליך ומתגעגעים.. גם אני מתגעגע.. לכתיבה היומיומית, לביקור בפורום, להתחזק ולנסות לחזק.. אני פשוט בשבוע כל כך מטורף, שבוע מאוד מכונן וחשוב ברמה האישית שלי ועד כה עבר ( בציריך) בהצלחה גדולה מאוד תודה למי ששומר עלי.. אז כמעט ואין לי זמן אפילו לפתוח את המחשב ולהיכנס לפורום, וכאן באייפון שזמינותו לא קבועה לי גם בדרכים, זה יותר קשה.. אבל חוזר הלילה הביתה ולשיגרה..
בכל מקרה:
חיב לשתף אתכם במשהו ,אולי מצחיק אבל אני מוצא בו היבטים חינוכיים מבית מידרשנו:
ביום ראשון בערב הגעתי לציריך. ואז הבנתי ששכחתי את החליפה הכחולה כהה ואת המיכנס השחור של החליפה השחורה, כלומר : אני רק עם זקט שחור ומיכנסי גינס כאלה חומים שבאירופה לא באים איתם לפגישות, ועוד איזה מיכנס גינס כחול ואני בבעיה.
לפני חדשיים ומשהו שכחתי את העניבות שלי.אבל עניבות זה שטויות נכנסים וקונים.. וכך גם מכנסיים, לא? אז נעליים קונים מהר, וגרביים לא חסר אבל מכנסיים? אהה. כאן יש מידות, וגאן יש אורך, ולך תמצא חייט שיעשה לי מעכשיו לעכשיו את הקיצור. ומי אמר שבכלל אמצא מידה שתעלה על בטני השמנמודית??
שלא לדבר על המחיר, כאן כל כך יקר..
יכול להיות כפול..
אבל אין ברירה, נובלס אובליג'- ואני ביום שני מתחיל סידרת פגישות מהצהריים אל הלילה כולל ארוע בערב שבמרכזו אני. חייב להיראות טיפטופ, שמנמוד יפה, חתיך ומייצג נאמנה את מדינת היהודים וניפלאותיה, ולא איזה פושט במיכנס טיסה זוועתוני..
אז ניכנסתי לחנות ענקית בציריך (מנור, עוד יהודי כמובן הבעלים), מדדתי, אמרתי ניקח מיכנס שחור בלבד יתאים לז'אקט ויאלה , נישאר עם המיכנס הזה בארועים ארבעה ימים וזהו זה...
אבל המיכנס השחור היחיד שמצא חן בעיני היה קטן ברמה שתסלחו לי, אבל כשלבשתי אותו , וראיתי אץת עינין של המוכר הבנתי שהוא מבין שאני לא רק בן אלא גם יהודי.. והמבין יבין.. חחח...
אז מה עושים? המוכר היה נהדר, והתברר שהיו לו חליפות שנשארו מסיילים קריסמס במחירים מעולים אפילו בקנה מידה ישראלי. חליפה אחת ניראתה עלי באמת מאוד יפה, חליפה כזו אפורה כהה כמו שאני אוהב, מאוד יפה, המחיר שלה היה מצחיק . היא ירדה במאות פרנקים לכבוד החג ונישארו עוד יומיים לסייל.. וכאן סייל זה סייל לא בכאילו ולא "לי זה עולה יותר"
אממה.. היא ישבה עלי בול!! כאילו בול ברמות שקילו אחד יותר, מתפוצצת, אבל כמה קילו פחות יהיה נהדר. החליפה הזו שבאמת היתה יפה עלי ואני ניהלנו שיחה ערה בחדר ההלבשה: תקשיב, טפסני, אתה בכלל זוכה ללבוש אותי כי ירדת עשרה קילו, אתה מבין שלפני חמישה חדשים בכלל לא הייתי מסתכלת עליך? .. כך אמרה החליפה יהירה ומדוגמת.. ואני יושב וקם, יושב וקם, חושב לתומי שאולי כך ארחיב את פקיעותה במתני.. אומר לה בחזרה: תקשיבי, זה שאת יפה ומושכת, לא אומר שאני לא יכול לשכנע אותך לצאת איתי מהחנות הזו .. אני הולך לרדת עוד כמה וכמה קילו ואני עוד אצחק על היהירות שלך... והחליפה הרימה את זרועותיה ואמרה לי: מי שישמע, הולך לרזות? אתה כבר אומר את זה איזה חדשיים ואתה במקום דרוך, אני בטחה שאין לך אומץ לקחת אותי, שוב בטח תלך על אחת מהחליפת שגדולות עליך במספר או שניים כדי שתרגיש רזה ותוכל לתקוע כאוות נפשך. אולי באמת מוטב לי כחליפה כל כך יפה להישאר בשוויץ.. ובכלל אני בטוחה שכשתגיע ארצה אז תראה שהשמנת..
ממש לא !!אמרתי, מתהלך במסדרון ומתבונן במראה. את הולכת לעשות עליה ואני הולך לגייר אותך. את תהיי שלי ואני לוקח אותך
ושטרה תחתונה: החליפה המקסימה הזו במחיר המקסים מאוד זכתה להרבה מחמאות.. לא אני.. החליפה.. ואפילו נימצא חייט שעשה לי את האורך, אזש זה עלה לי מאה שלושלים שח החייט במקום שלושים לחייט שלי בארץ.. אבל אין ברירה..
והיא יושבת עלי מצויין אבל הדוק, הדוק מאוד.. והחינוכי בכל זה? הבנתי עד כמה זה מגביל אותי באכילה, כי ברור לי שאם אוכל יותר מיד היא עלולה להתפקע... ומצד שני ברור לי שאם אצליח להוריד עוד כמה קילו, היא תהיהי ממש נהדרת..אז אני מתהלך בארועים השונים איתה בזהירות... שלא תתפוצץ ותנסה להראות לי שהיא צדקה ואני לא ראוי לה, ובינתיים אני מנצח: היא עולה עלי , בקושי וצמוד אבל עולה, ואני הפעם יודע שבקרוב מאוד היא כבר לא תהיה כל כך צמודה, לא היא לא. טיסת לילה ברלין תל אביב היום ומחר בבית... שבת שלום לכולכם, פורום משפחתי ומגניב.
edited by מטפס הרים on 1/17/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
17/01/2013 05:11

dany
dany
????????????????????????????????????upset
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2013 21:43

קרולין
קרולין
טפסני יקר
השמיע קול....
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2013 20:36

רבקה
רבקה
מטפס יקר
אתה כבר בפיסגה ?????
תעדכן, מחכים לך כאן.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2013 19:03

tutit
tutit
הי טפסני יקר
מקווה שאתה עושה חיים
מחכים לך כאן
בהצלחה ותחזור לכתוב כשתוכל.....
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2013 18:24

אייריס
אייריס
אתה בציריך ? בכל אופן התגעגענו לסיפורים. בהצלחה בכל
0 קישור קבוע (Permalink)
16/01/2013 00:01

נחושה
נחושה
לילה טוב עוד יום עבר
מקווים שאתה בשליטה ולא מתפתה לשום קוקטייל או פרלין מיותר...
מתגעגעים לדיווחים ולכתיבה הנהדרת
שולחים לך grouphug מהפורום שפתוח 24/7 גם כשאתה בארץ אחרת
Wave
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הי טפסן יקר - כנס

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!