הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרבה דיאטה???? לא ממש עוזר !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/01/2013 23:34

tutit
tutit
טפסני יקר
נשמע שעשיתם כיף חיים
והכי חשוב שהרגשת מה זה להיות בפסגה....זה דירבן אותך להגיע ליעד שלך לפסגה שלך ותודה על השיתוף
מעורר מוטיבציה אצל כולנוו....
המשך שבוע מקסים
תותית
0 קישור קבוע (Permalink)
13/01/2013 23:31

tutit
tutit
כל הכבוד על השליטה חיוך יקרה
להריח כאלו מאפים זה לא מובן מאליו
לא להתפתות....אלופה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/01/2013 12:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, כמה חכם מצידך לנסוע מוקדם ולא להתקע בפקקים ולשלם מחיר מופקע על שלג וכו'.... השבוע החל לו, ותודה לאל עד כה אני בשליטה. מודה לאל הטוב על כך שאני יכולה. הייתי בלימודים הבוקר. אני והקופסה שלי של ארוחת הבוקר מנצחת של מירי בלקין... תמיד איתי. בהפסקה כולם או כל מי שראיתי היה עם כריך ועוד כל מיני דברים. נזכרתי בדברי מירי על לא יותר מ-3 כוסות קפה ליום כשרוצים לרדת. אני והגמבה ... ישבתי וכירסמתי וכן, היו מבטים לעברי. לי זה טעים ומתוק יותר מכל פחמימה (הכל בראש) ובטח שהלכתי לקנות קפה לחברתי ולי, עמדתי עד שהכינו לי באותו בית קפה שמתמחה במאפים בורקסים שנראים טוב, כל מיני עוגיות עגולות מרובעות, עם שקדים/צימוקים ועוד כהנה וכהנה ולפחות 4 סוגי מאפים מכל גודל שהוא כולם מבריקים כי בטח עליהם גם שמו עוד שמן לשיזוף והצמוקים כל כך מגרים, עוגיות ארוכות מלוחות מאפי גבינה, עד שהכינו את הקפה אמרתי למוזגת "את יודעת רק לעמוד כאן אני מרגישה שעליתי 1 קג" צחקה הרזונת הצעירה. "זה הכל בראש ושליטה עצמית" חשבתי לעצמי רזה כזו, מאיפה היא יודעת על אלה? אבל הלכתי משם עם הכוס קפה... שמחתי שהבוקר עבר בטוב. שיהיה לכולנו יום של שליטה, ובעיקר ערב של שליטה ורק שבוע טוב ומוצלח לכל האנשים המדהימים שכותבים כאן... באהבה רבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
12/01/2013 16:22

מטפס הרים
מטפס הרים
כל הכבוד ! חיוך מהלב ענק אני שולח לך. אנחנו היינן היום בשוויץ אשר בישראל- השכם השכם בבוקר כשעם ישראל לן לו שנת ישרים, קמנו. בשש ורבע יצאנו לדרך מראש העין והגענו אל פיסגת הר מירון בשמונה בערך. לא לחרמון שבשבילו צריך לשבור תכנית חיסכון כדי להתגלץ עם שקית על הטוסיק...מעט מטיילים היו.. הגענו אל לב היערות, ים של שלג, נופים מטריפים ..בנינו אנשי שלג ציוניים , גאים, שוחרי שלום ובעלי אף גזר. מלחמות שלג , תה חם בקור עז ביותר, וכו.. כשעזבנו את הפיסגה השעה היתה עשר וחצי... ואז הגיע ״עמ ישראל״ והמשטרה כבר סגרהאת הדרך לפיסגה עם רכבים.. וכשעזבנו וראינו את תורי הענק של המכוניות.. הבנו שהיה חכם לקום מוקדם.. ב1200 !!! כבר ישבנו עם חברים לצהריים במיתםם ג׳י כפר סבא... הייתי היום על פסגת הר מרון... שוב ראיתי כמה כדאי לי להגיע לפיסגה הפרטית שלי...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/01/2013 15:35

קרנושה
קרנושה
כל הכבוד מחוננת! נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/01/2013 11:37

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרים חברי פורום מדהימים. אתמול היינו אצל חברים. שניהם שמנמודים אבל הגב' ממש עגולה. על ספורט היא לא שמעה אף פעם אבל היא בדיאטה מתמדת ומבשלת הכל דיאטה. רק מה? הם יוצאים למסעדות עם כל החברים ומכירים את איפה לאכול את החומוס הכי טעים בארץ, איפה אוכלים ארוחה נפלאה במחיר שפוי, ובקיצור כשמבשלים המון דיאטה בבית, זה לא מספיק כי אוכלים הרבה מזה, כך שלא נראה לי שאפשר לצמצם את נפח הקיבה. וגם, לאכול במסעדות לפחות פעמיים בשבוע או יותר, כולנו יודעים שאי אפשר לרדת... ונראה לי גם שאין מאצלה מוטיבציה גדולה, יש השלמה עם המראה/בריאות לקויה בעקבות המשקל, היו גם שנים אחרות שבהן היא הצליחה לרדת יותר ממני כי הלכנו ביחד למסגרת מסויימת שאלי לא דיברה... מה אפשר לעשות?
אני גם למרות היותי עייפה לקראת חצות, הסתכלתי על העוגות שהגיעו לשולחן. לא כדאי לי לקלקל הן לא שוות את העניין סיימתי עם שתי כוסות תה צמחים...והבוקר כבר צעדתי יותר משעה בשמש החורפית המלטפת... שיהיה לכולנו יום נפלא בשליטה ובעיקר עם חיוך גדול על השפתיים. שבת ברוכה לכם !!!

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרבה דיאטה???? לא ממש עוזר !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!