הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פורום יקר שבת שלום ומבורך היום בידיעות אחרונות במ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/01/2013 17:40

רייצל
רייצל
קרולין יקירתי,
אין כמו מילה טובה והמון תודה על השיתוף
וכמו שנאמר טוב מושך טוב
שבוע טוב
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
12/01/2013 17:40

מטפס הרים
מטפס הרים
קרולין, תודה על התזכורת החשובה- כמה כח יש למילים... וכמה חשוב שניזכור זאת. שבוע טוב.
edited by מטפס הרים on 1/12/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
12/01/2013 15:36

קרנושה
קרנושה
בהחלט, המילים וכוחן...אין כמו מילים טובות והשפעתן. רוע לא בבית ספרנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 17:18

EFF
EFF
כוחה של מילה - אחת ההרצאות הבלתי נשכחות של מירי ♥♥♥♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 15:53

דרך המלך
דרך המלך
תודה קרולין ... נקרא ונחכים.. שתהיה לך שבת קסומה ומבורכת ולכל חברי הפורום ומשפחת בלקין...
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 14:45

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מילים טובות, כמו שאמא שלי היתה אומרת : "זה לא עולה כסף לומר מילה טובה". זה הדבר הכי אנושי וחם והוא פותח לבבות בכל מקרה ובכל סיטואציה. משתדלת אבל לא תמיד אפשרי. לעיתים דברים מכעיסים אותי ואז איני ממש בוררת את מילותי, אבל בשלב של כעס האם זה נורמלי??? האם יש עוד מישהו כמוני? אז לעיתים אני מצטערת לעיתים שבכלל דיברתי..... כי אני מאד עדינה בזמנים אחרים ...
נכון, מחוות של אהבה לבני אדם בכלל יש בי תמיד מילים טובות יש לי לכל אדם שאני פוגשת...במאמר שאת קרוליין מזכירה מדובר בעיקר על דחיה חברתית שהיא בהחלט דבר כואב אבל למדוד את הדברים ע"י מכשירים אינו בהכרח הדבר הנכון לדעתי. להגיד שיש לכך השפעה על מחלות קשות? אני באמת לא מאמינה בכך. מה שבטוח הוא שזהו מחקר או מחקרים אבל בטח יש מחקרים אחרים שלא מאוששים את הדברים. בשורה התחתונה להרגיש טוב עם עצמך ועם הסביבה שמקבלת/נותנת חיזוקים/ מפרגנת זה בטוח מתכון לבריאות טובה ולהרגשה טובה. זה הכי חשוב. "ים של אהבה וקבלת האני" כמו שאת אומרת זו ברכה גדולה מאד ותודה שהפנית אותי למאמר הזה. גם אני מצטרפת לכל הברכות
שתהיה שבת מבורכת לכולנו, שבת של אהבה בין כל בני המשפחה/חברים וכל אדם שבו נפגוש, שתהא האהבה שורה בתוכנו תמיד וגם על חילוקי דעות אפשר להתגבר בכל מיני דרכים ואפשר גם לא להסכים אבל לראות את היפה בכל אדם ואדם... בלי קשר לדיעותיו... אוהבת את כולכם ואשתדל לשמור על עצמי על משפחתי וכל הסביבה ו/או אנשים שאני פוגשת בדרך. העיקר שאצליח לא לאכול שום דבר עד א. ערב כדי שאעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי. חבל לי כי אני לא מצליחה לרדת עוד במשקלי למרות השתדלותי .... וזה חשוב לי אולי להרפות זו הדרך ומה שיהיה יהיה... כי אין לי ברירה תחזיקו לי אצבעות.
אוהבת ומברכת את כולכם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 12:14

קסם
קסם
קרולין יקרה........
שבת שלום ומבורכת לך לבני ביתך לפורוום המקסים למירי ובני משפחתה ולכול מי ששכחתי .
שרק נעצים את עצמינו ואת זולתינו שנאהב נפרגן שנדע לקבל את עצמינו ואת האחר אוהבת קסם.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 12:02

קרולין
קרולין
סף 7 ימים כתבה מצויינת על כוחן של מילים מילים טובות ומחווה של אהבה יכולות להאריך את חיינו לעומת המילים המורידות שפוגעות בנו רגשית וגופנית . שווה קריאה ושוב כל זה אנו יודעים כתלמידים בפקולטה של מירי בלקין
שתהיה לכולנו שבת רגועה, נעימה ובשליטה
עם ים של אהבה וקבלה עצמית
תהנו תנוחו ותשמרו על עצמכם
אוהבתתתתתת המוןןןןן
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פורום יקר שבת שלום ומבורך היום בידיעות אחרונות במ

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!