10/01/2013 20:55
 adish Posts: 342
|
תודה לכולם על ההזדהות ועל הטיפים אני מקווה שכבר שישבת יהיה חם מספיק לצעוד....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 05:42
 דרך המלך Posts: 5707
|
עדידוש יקרה כולנו בקור מחפשים פחמימןת ובלית ברירה גם חושבים עליהם.. כמה רעיונות בשבילך כבר העלו על ידי חברי הפורום ומירי... עוד אחד קטנטן... תעשי לך יום מטבח בוא את מכינה אוכל לפחות ליומיים מרקים חמים יש מדהימים... ירקות מבושלים... פשטידה טובה... יש בפורום מתכונים דברים מדהימים וטובים..... תיקראי ספר טוב זה יסיח את דעתך... סידור אלבומים... ניקיון... ניירת... בבית תמיד יש מה לעשות.... לגבי ההליכה מאד קר לצאת מהבית אז תעלי מדרגות במקום מעלית(הלוואי עליי)... בכל מקרה סומכת עלייך שתצליחי ואל תשכחי אנחנו כאן ... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 05:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן זו התמודדות לא קלה שהרי לא באמת רעב.כמדומני שאנחנו אפילו לא יודעים מהו בדיוק אבל עם התחושה של מתחשק לא קל להתמודד. לכן אנחנו כאן ונמשיך בעשייה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/01/2013 00:09
 EFF Posts: 6409
|
עדידוש...ממרומי שנות נסיוני..יש בנו את הכוח והעוצמה להתגבר על הרגשת הרעב..זה תהליך ארוך, קשה - אך הכל תלוי בנו...צריך לאסוף את כל הרצון החזק,והמחשבה על ההישג שמגיעים אליו בסוף התהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדידוש היפה שלי לכולנו לא קל בחורף. אבל אנחנו במסגרת, מקבלים כלים להתמודדות, ועכשיו לשלב שיעורי הבית. 3 ארוחות ביום, והרבה שתיה בינהם. ממחר יהיה אפשר לחזור לצעדות. לילה טוב חלומות נעימים, אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 22:41
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני מזדהה עם כל מילה בפוסט שלך עדי. בדיוק כמוך כבר כמה ימים טובים . ולמרות הכל נמשיך לנסות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 20:47
 קרולין Posts: 6651
|
עדי יקרה, לאט לאט סבלנות תמשיכי לתרגל ולתרגל - בסוף זה יהפוך ל ה ר ג ל. בהצלחה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 19:24
 אייריס Posts: 3744
|
היי עדידוש תשתדלי למתן את הרעב. נכון שמחפשים כל הזמן פחמימות במיוחד בימים קרים וזו אכן בעייה ענקית לנו לאוהבי הפחמימות. תנסי מרקים חמים תפוח עץ מחומם עם קינמון חפשי במאגר המתכונים ולפחות תימנעי עלייה גם להישאר במקום זה ברכה כרגע. ערב נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 18:48
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אדיש יקרה, בהחלט אל תתיאשי. אני מבינה שאת חושבת על אוכל כל הזמן, אבל עצתי לך היא לעבור כל שעה וכל יום לגופו. תנסי להיות עסוקה בדברים אחרים חוץ מאשר אוכל, לא להיות בקרבת אוכל גם זה עוזר בהחלט... וכשאת חושבת על אוכל תנסי לדמיין כמה ירקות כמו פלפל אדום עם חלבון בתוכו למשל ולא גלידה או עוגה. נכון שקשה ללכת במזג אויר כזה אבל בהחלט אפשר לשמור על שפיות באוכל. ההרגשה שכלום אינו עוזר קיימת לעיתים אל תנסי להילחם בה. אם עכשיו את לא יכולה לרדת כי...... תמלאי את החסר, לפחות לא תעלי וזה כבר השג בפני עצמו נכון? תנסי... וכל שעה/שעתיים שיעברו בלי אכילה יעודדו אותך להמשיך הלאה עד לסיום היום. ומחר זהו יום חדש, ואולי תזרח השמש??? בהצלחה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 18:20
 adish Posts: 342
|
אני יודעת שאני בתהליך ואני יודעת שלוקח זמן והמון תרגול אבל לא הולך לי! כי אני כל הזמן חושבת על אוכל וזה לא שאני באמת רעבה פשוט אי אפשר ללכת במזג אוויר כזה ואין לי יותר מידע מה לעשות אז אני רעבה או יותר נכון חושבת שאני רעבה וכמה מים/ תה שאני שותה לא עוזר... אני ממש רוצה לרדת השבוע אבל עם היכולות שלי וקיבולת הקיבה זה דיי מפחיד לחשוב מה יקרה.... edited by adish on 1/9/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|