הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חייבים לשמוע

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/01/2013 17:43

רייצל
רייצל
סיגל יקרה,
כל הכבוד לאחותך
את סבתא אי אפשר לחנך
לסבתא מותר....
שבוע נפלא
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 11:57

קרולין
קרולין
סיגל יקירתי ועל זה נאמר הכל שאלה של חינוך!
בראבו לאחותך היא מודל לחיקוי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/01/2013 06:18

אקורדיאון
אקורדיאון
אוי אם אני הייתי נגמלת ממנו.
כל הכבוד לאחותך.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 23:47

EFF
EFF
חחח..על זה אומרים אבות (אמהות) אכלו בוסר (שוקולד) ושיני בנים תקהינה...אלא שכאן הבת מתנהגת ב"הפוך על הפוך" כל הכבוד..
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 20:56

adish
adish
איזו אחות!!
כל הכבוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 16:26

הסמויה
הסמויה
שאפו לאחותך ...באמת !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 14:13

דרך המלך
דרך המלך
תודה לכולם
את הסבתא אכן לא ניתן לחנך.. שכחתי לציין שהיא רזההההההההבב.. וגם אחותיייייייי.....
אחותי טוענת וגם אני שאם שומרים 90%זה בסדרו10%לא.. לא קרה כלום... בטוח הילדים יאכלו אצל חברים ובגן... ובאירועים...אבל מספיק שילד בן שלוש מדבר ככה זה מחלחל לו במח והוא לא מרגיש חסך כלשהו וזה הכי חשוב... הוא גדל לאכול ירקות ודברים בריאים וזה הכי חשוב....
הלוואי עליי את המודעות שיש לי היום שילדיי היו קטנים....
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 12:55

dany
dany
סיגל כל הכבוד לאחותך!!!!!!!
ונדמה לי שאת סבתא כבר יהיה קשה לחנךwink
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 12:38

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אכן ראוי לצל"ש הקטנטן. אולם פעם ב... מותר גם לטעום מזה. אני ניהלתי מדיניות "קשה" בלי שוקולדים כשהיו בני קטנים, אבל בשלב מסויים הם הגיעו למסיבות ושם אכלו הרבה ממה שלימדתי אותם שלא טוב. למה? כי הרגישו שהם מקופחים בצורה זו או אחרת. אפשר לקחת קוביה אחת רק ולדעת שזה סוכר ולא בריא במיוחד אבל למנוע לחלוטין לעיתים אנו מחטיאים את המטרה. לגבי אמך, בזמנים הקדומים שהיא היתה צעירה יותר שוקולד היה דבר מנחם וגם לא היה תמיד שוקולד בארץ ובטח לא איכותי לכן אני מבינה את מה שהיא חושבת, אם כי בהחלט לא צריך שיהיו בבית אוייבים..... אפשר פעם ב... לרזים שקל להם לאכול באמת קוביה אחת.
אני רוצה לספר על נכדותי הקטנות התאומות. כשאמא שלהן התחילה להאכיל אותן אוכל מוצק כלתי הבריטית לא נוגעת בירקות חיים רק מבושלים. אבל, היא מבינה את החשיבות של ירקות חיים, לכן הרגילה את התאומות לאכול ירקות במיוחד פלפלים בכל צבע. כל ארוחה מתחילה בירקות חיים... ואת זה הצליחה להנחיל להן. לדעתי זו הצלחה לא מבוטלת ובהחלט ראוי לציון. גם כשאני מכרסמת פלפל הן רוצות חתיכה ואוהבות את זה מאד. יש לי אמנם מחשבה שונה לגבי דברים אחרים שהן אוכלות אבל כידוע חמות צריכה רק להיות בשתיקה כמו דגים ולפתוח את הלב והארנק כשצריך..... אני זהירה מאד במה שאני מוציאה מן הפה והיחסים בינינו נפלאים ... למרות מנטליות מאד שונה... מה לעשות? היא אמא של נכדי ואני שומרת על מילותי בדרך כלל מאד מאד עוד לפני שהיתה כלתי. זה עזר לאורך כל הדרך ונקווה שגם בעתיד היחסים יהיו טובים כמו עכשיו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 12:21

רבקה
רבקה
סיגלי , אין ספק שלחנך ילד מהגיל הרך
רואים תוצאות בהמשך
והנה דוגמה מוחשית וכל הכבוד לילד ולאמו
הידד ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
10/01/2013 05:51

דרך המלך
דרך המלך
smile smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 22:39

מטפס הרים
מטפס הרים
גבר גבר !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 21:50

דרך המלך
דרך המלך
תודה אשירה ואיריס.. בהחלט ילד קסם...
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 19:20

אייריס
אייריס
מצדיעה לאחותך. ככה מונעים בעיות סוכר ושיניים . אחלה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 18:59

אשירה
אשירה
איזה ילד מגניב, כל הכבוד לאחותך!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 17:57

דרך המלך
דרך המלך
אמא שלי חולת שוקולדים.. אסון!!האחיינים שלי בני שלוש היו שם היום.. ואמא שלי מציעה להם שוקולד.. לפני שהספקתי להגיד את דעתי האחיין שלי אומר לה... "זה מלא סוכר אמא שלי לא מרשה"..אכלתי אותו בנשיקות ואמרתי לאמא שלי כמה הוא צודק... ובכלל את דעתי בעניין...
אמרתי כבר שהוא בן שלוש??אז האחיינים המתוקים לא אכלו שוקולד ואכלו במקום זה כריך עם גבינה....
באותו רגע הייתי גאה באחותי שהצליחה להכניס לילדים מה נכון ומה אסור מבחינת האוכל...
עכשיו נשאר רק לחנך את אמאsmile))
+1 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!