10/01/2013 05:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב הרי את אמרת שירדת מהר ועלית הכל חזרה... עכשיו ירדת רק חצי... בחיי אני קונה חצי כל שבוע. לאט ובטוח.... לא פשוט לרדת אפילן חצי.. וירדת ועל כך מגיעןת לך תשואות.... הרף של כולנו עד פסח... הצטרפי אלינו וביחד נצליח כל הכבוד על חצי שהלך ולא ישוב...... סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 23:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה תודה על דברייך, הכנים. אכן גם מים באבן עושים חור כל יום אנחנו לומדים...... את עושה עבודה נפלאה עם עצמך, ירדת במשקל יפה. ועכשיו סבלנות הכל יירד, בקצב שלו בלי לחץ. לילה טוב חלומות טובים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 14:31
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה מאוכזבת מ- חצי קילו ירידה ???? הרי זה נפלא ותבורכי. כל יום אנו למדים דברים חדשים וכל שבוע בהרצאה של מירי שלנו אני לומדת דבר חדש איך מירי יקרה שלנו אומרת אפילו עם לקחתם משפט אחד מתוך ההרצאה ויישמתם דיינו אז בהצלחה והמשך שליטה מבורכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/01/2013 08:20
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
על פי מילות השיר תמיד יש מה ללמוד וגם לתקן בהתאם. אמש עמדתי על המשקל ורק חצי קג ירד. הייתי מאוכזבת אבל שמעתי בשקיקה את ההרצאה של מירי. לפתע ראיתי שהגזמתי עם אפונה למשל, אולי הגזמתי עם כמויות של ירקות אפשרי גם כן, ואולי עוד אי אילו דברים קטנים, ומה לי להלין??? אני פשוט הצבתי לעצמי רף גבוה לרדת עד ה-27 לחודש עוד 2 קג לפחות, וזה מה שאני מאד מאד רוצה אבל אם לא יצא אז לא נורא נקווה לטוב. מה למדתי עוד בהרצאה? לא לשתות יותר מ-3 כוסות קפה. לבטח אני זוכרת את הדברים אבל כשמירי מזכירה אני שמחה ורושמת לעצמי כי כל הדברים ה"קטנים" האלה עוזרים בתהליך ואם להקפיד עליהם מטיב את מצבי אז צריך לשנות עוד הרגל קטן פה ושם. רציתי להתייחס לנושא הנקה. את שני בני הנקתי כל אחד חצי שנה בערך. מה שקרה לי אולי לא קורה לכל אחת אבל אני שתיתי המון מים בתקופת ההנקה. למעשה הייתי שמה לעצמי מים בשרותים שותה אחרי שעשיתי צרכי כדי שכל הזמן אהיה במודעות שתיה. ובמהלך אותה חצי שנה ירדתי במשקל בלי מאמץ כלל. כשחזרתי לעבודה אחרי 6 חודשים נראיתי נפלא. לצערי לא שמרתי על ההשגים כי זה היה קל מידי לרדת במשקל ומייד עליתי את כל מה שנשר ממני. כמה חבל שהמודעות שלי והערנות לא היו בראש מעייני... ונכון מה שכתבתם כולן לגבי הבחירות שלנו בחיים. ומה לעשות צ ר י ך ל ב ח ו ר כל יום מחדש וליישם. אז נכון שאתמול לא היה לי יום שבו עשיתי בחירות נכונות וטובת לגופי אבל היום זהו יום חדש ופשוט ללכת עקב בצד אגודל כדי שאני אשלוט באכילה ולא חס ושלום הפוך. יום נפלא לכולם.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|