הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לוקחת אחריות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/01/2013 19:54

קסם
קסם
מיכל שרון כתב:
קסם יקרה...
אני שמחה שאת במקום יותר טוב עכשיו.. של לקיחת אחריות..
אני דווקא רוצה להתייחס למה שכתבת ככה על הדרך - שחשבת ברצינות להפסיק להניק.. אני רוצה שתחשבי על זה שוב, עכשיו כשאת לא בתהומות האכילה הרגשית..
נכון שזה התירוץ להרבה דברים שמתפקששים בדיאטה? נכון שזה הכי קל להאשים את ההורמונים והחשקים הנלווים להנקה בהשמנה שלנו?
אני יודעת כי גם אני הייתי שם - 8 חודשים שלמים אחרי שתומר נולד ואמן אמן שבקרוב אני שוב יהיה בסרט הזה (טיפטיפ - אני בהחלט מצפה לשיתוף פעולה פורה מצידך בעניין!).

הנקה בעיניי היא אחד הדברים הכי מדהימים שאמא יכולה לתת לילד שלה, קשר יחיד ומיוחד שהיא מקיימת עימו שאף אחד לא יוכל לקחת ממנה או להיכנס לנעליה..
לחשוב שההנקה היא מה שעוצר אותך זו בריחה יקירתי.. את עוצרת את עצמך!
גם עם הנקה אפשר לרזות ולרדת במשקל.. פשוט צריך להתאמץ יותר..
אני אגלה לך עוד משהו ולכל יתר הנשים הצעירות כאן - גם בשבועות של מחזור אפשר לרדת במשקל.. רק צריך לסתום את הלוע כפליים!
גם בהריון אפשר לרזות ולרדת במשקל - אני הוכחה חיה ונושמת וקיימת לכך!
בכל מצב בחיים שלנו אנחנו יכולים לבחור ולהחליט ולרצות הכי שיש בעולם ואז זה יקרה לנו - עם הצרות, השקים על הגב, הקשיים, השמחות הגדולות, המזג אויר, המצבי רוח, הריבים הקטנים והגדולים, פגעי הגוף והנפש.. אנחנו שולטים באוכל.. אבל כשאנחנו נותנים לו לשלוט בנו אז אנחנו באמת לא מצליחים לרזות..

בקיצור.. לא התכוונתי להטיף או משהו.. רק קצת לנער.. אותך ואת כל מי שחש שהוא זקוק לניעור.. הרזייה ושמירת משקל זו בחירה שאנחנו צריכים לקום ולבחור בה כל יום מחדש! איזה יום? כל ארוחה מחדש!!!
תבחרי מה חשוב לך יותר - הג'ינס או התרצת הנפוצה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לראות קילו פחות בשקילה או לא להתעמת עם בני משפחתך בנוגע לאויבים בבית?
תבחרי מה חשוב לך יותר - להרגיש טוב ונפלא ולחייך למראה או לזרום עם אכילה חברתית בלי הכרה ומחשבה שנייה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לאהוב את עצמך במראה או לאפות/לקנות/לבשל דברים שאת לא עומדת בפניהם "רק בשביל הילדים"?
פשוט תבחרי! תעמידי לך סדר עדיפויות! ואם את לא בראשו וההרזייה שלך לא בראשו.. אז פשוט תהיי ריאלית ותביני שהתהליך ייקח לך כנראה יותר זמן ממה שציפית/רצית.. זה הכל.

שוב אני כותבת לך באיחור של יומיים.. מקווה שאת כבר במקום חזק וטוב יותר.. שהדברים שלי כבר נכתבים לריק.. כי את כבר שם במקום האחראי והשקול והבוגר.
שיהיה לך המון בהצלחה יקירתי.. ואל תוותרי על כלום בדרך להרזייה.. רק על האויבים wink

מיכל יקרה.......
תודה על הניעור אני בהחלט זקוקה לו שזה מגיע ממך או מכול אחד פה אני שמחה זו אמת וגם אם אני לא בסדר לפעמים ולא נעים לי אני שמחה שאכפת לכם ושמחה לקבל תגובות שמנערות אותי וגם מחממות את הלב ומפרגנות אני כבר יומיים בלי פחמימות אני באמת קצת פחדתי לרזות בהנקה זה משהו בראש שהיה לי קשה לקבל אבל זו לא דיאטת רעב זו דיאטה טובה שכוללת בתוכה ויטמינים רבים ואת כול אבות המזון כן אני במקום אחראי כרגע ומקווה להמשיך להיות בו אני מרגישה טוב עם זה ומקווה שהמשקל יראה תוצאות אני לא רוצה להפסיק להניק במיוחד לא כרגע אני גם לא מסוגל כואב לי וקשה לי לעשות זאת גם אם אשאר במקום ולא ארד כמו שכתבת הנקה היא עולם ומלואו זה עולם מופלא אבל את יודעת זה גם לא קל בכלל ולסיום אני אקח אותך כמודל לחיקוי אם את יכולה אז גם אני.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 08:04

מיכל שרון
מיכל שרון
קסם יקרה...
אני שמחה שאת במקום יותר טוב עכשיו.. של לקיחת אחריות..
אני דווקא רוצה להתייחס למה שכתבת ככה על הדרך - שחשבת ברצינות להפסיק להניק.. אני רוצה שתחשבי על זה שוב, עכשיו כשאת לא בתהומות האכילה הרגשית..
נכון שזה התירוץ להרבה דברים שמתפקששים בדיאטה? נכון שזה הכי קל להאשים את ההורמונים והחשקים הנלווים להנקה בהשמנה שלנו?
אני יודעת כי גם אני הייתי שם - 8 חודשים שלמים אחרי שתומר נולד ואמן אמן שבקרוב אני שוב יהיה בסרט הזה (טיפטיפ - אני בהחלט מצפה לשיתוף פעולה פורה מצידך בעניין!).

הנקה בעיניי היא אחד הדברים הכי מדהימים שאמא יכולה לתת לילד שלה, קשר יחיד ומיוחד שהיא מקיימת עימו שאף אחד לא יוכל לקחת ממנה או להיכנס לנעליה..
לחשוב שההנקה היא מה שעוצר אותך זו בריחה יקירתי.. את עוצרת את עצמך!
גם עם הנקה אפשר לרזות ולרדת במשקל.. פשוט צריך להתאמץ יותר..
אני אגלה לך עוד משהו ולכל יתר הנשים הצעירות כאן - גם בשבועות של מחזור אפשר לרדת במשקל.. רק צריך לסתום את הלוע כפליים!
גם בהריון אפשר לרזות ולרדת במשקל - אני הוכחה חיה ונושמת וקיימת לכך!
בכל מצב בחיים שלנו אנחנו יכולים לבחור ולהחליט ולרצות הכי שיש בעולם ואז זה יקרה לנו - עם הצרות, השקים על הגב, הקשיים, השמחות הגדולות, המזג אויר, המצבי רוח, הריבים הקטנים והגדולים, פגעי הגוף והנפש.. אנחנו שולטים באוכל.. אבל כשאנחנו נותנים לו לשלוט בנו אז אנחנו באמת לא מצליחים לרזות..

בקיצור.. לא התכוונתי להטיף או משהו.. רק קצת לנער.. אותך ואת כל מי שחש שהוא זקוק לניעור.. הרזייה ושמירת משקל זו בחירה שאנחנו צריכים לקום ולבחור בה כל יום מחדש! איזה יום? כל ארוחה מחדש!!!
תבחרי מה חשוב לך יותר - הג'ינס או התרצת הנפוצה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לראות קילו פחות בשקילה או לא להתעמת עם בני משפחתך בנוגע לאויבים בבית?
תבחרי מה חשוב לך יותר - להרגיש טוב ונפלא ולחייך למראה או לזרום עם אכילה חברתית בלי הכרה ומחשבה שנייה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לאהוב את עצמך במראה או לאפות/לקנות/לבשל דברים שאת לא עומדת בפניהם "רק בשביל הילדים"?
פשוט תבחרי! תעמידי לך סדר עדיפויות! ואם את לא בראשו וההרזייה שלך לא בראשו.. אז פשוט תהיי ריאלית ותביני שהתהליך ייקח לך כנראה יותר זמן ממה שציפית/רצית.. זה הכל.

שוב אני כותבת לך באיחור של יומיים.. מקווה שאת כבר במקום חזק וטוב יותר.. שהדברים שלי כבר נכתבים לריק.. כי את כבר שם במקום האחראי והשקול והבוגר.
שיהיה לך המון בהצלחה יקירתי.. ואל תוותרי על כלום בדרך להרזייה.. רק על האויבים wink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/01/2013 07:12

אשירה
אשירה
קסם יקרה,
אין פה אחד שלא הרגיש ועבר או עובר מצבים כאלה, ואת גם מניקה שזה ודאי מוסיף השפעות הורמונליות. הכי גרוע זו הלקאה עצמית. כפי שאת כותבת יש לך תמיכה ממירי ומיכל והפורום ובסוף הדברים יחלחלו ואת תעלי על דרך המלך.
נסי לאתר ולאבחן אילו מאכלים הם אלה שפותחים לך את התיאבון, שגורמים וגוררים אותך לרצות עוד ולהמשיך לאכול, ונסי להימנע מהם. כל אחד מאיתנו הוא שונה. אצלי למשל מתוק על הבוקר יגמור לי את כל היום. אפילו ארוחת הבוקר התמימה של מירי שבאמת יש בה מרכיבים מעולים וכל כך הרבה פה מתחברים אליה, אני ניסיתי אותה פעם אחת וזה הפך לי את כל היום, כי אני מאוד אוהבת מתוק ואפילו תפוח בבוקר עושה לי את זה, ואז הבנתי שבשבילי זה לא מתאים.
מיצאי מה מתאים לך והרחיקי ממך את השאר,
בהצלחה רבה לך,
edited by אשירה on 1/9/2013

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2013 10:54

רבקה
רבקה
קסם יקירה
הקפדה התמדה ועשייה נכונה מביאה להצלחה
אנחנו כאן בביתנו החם והמפרגן איתך
הישארי איתנ ו ותצליחי .
0 קישור קבוע (Permalink)
08/01/2013 05:59

אקורדיאון
אקורדיאון
ממש אין מה להתבייש ,אין לי ספק שתחזרי למסלול והתוצאות לא תאחרנה להגיע.
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 21:57

miribelkin
miribelkin
Administrator
קסם יקרה
אכן כשמך כן את כולך קסם.....
היה כף לדבר איתך, את מלאה בנכונות לעשות
אז קדימה בלי לפחד תקפצי למים ותעשי.....
אנחנו כאן איתך. מחכים לבשורות טובות כל יום ביומו
רק להתמיד ולתרגל. אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 20:42

אייריס
אייריס
בהצלחה בהמשך. כל יום ביומו. כולנו איתך באותה הסירה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 17:57

קרולין
קרולין
קסם יקרה!
בראבו!! תתמישי להשקיע ולהתמיד בתהליך.
בהצלחההההההההה
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 16:30

dany
dany
בהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 16:23

מטפס הרים
מטפס הרים
ברורו שאנחנו לא לבד, על רחבת הריקודים הז כולנו רוקדים .. עם כוכבים.. בהצלחה . הכותרת של הפוסט שלך מעולה, קסם, מעולה: לוקח/ת אחריות. שתי מילים ועולם ומלואו בתוכן.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 16:21

דרך המלך
דרך המלך
בהצלחה רבה!!אין כמו לקחת אחריות על עצמנו... רק ככה נצליח בכל תחום בחיים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/01/2013 15:52

קסם
קסם
היי פורום יקר אני נכנסת וקוראת מידי פעם ואין לי פשוט הרבה זמן להגיב אז ככה רק שתדעו למה אני נעלמת או למה הפוסטים שלי קצרים מידי רציתי לשתף שבשבוע שעבר אף על פי שמאוד שמרתי עליתי 200 גר בעצם זה להיות במקום אני הייתי מאוד עצובה ומאוכזבת אפילו חשבתי להפסיק להניק ושקעתי לי במשך כול הסופש במקרר אפיתי ואכלתי הרבה זו מעין הלקאה עצמית וכולכם מכירים את זה פה כמו כן פניתי למיכל הנהדרת שבאמת לא עזבה ומתוך אכפתיות היתה בקשר יומיומי כמו כן גם מירי היקרה לא זנחה אותי ויצרה עימי קשר עודדה והצחיקה האישה הזו אני פשוט אוהבת אותה . כאמור עם קושי רב החלטתי שאני ממשיכה אה שכחתי לספר שגם לא עשיתי את הדיאטה ממש לפי התפריט כול הזמו אלא בערך עם פקשושים פה ושם טוב אני מודה באשמה ולוקחת אחריות אני מקבלת פה באמת את כול הכלים יותר מכול דיאטה אחרת דיאטנית צמודה הרצאה כול שבוע פורום חם ומפרגן כול הזמן ואני פשוט לא הייתי מספיק רצינית אף על פי הצהרותיי[אני מתבישת] האמת שעכשיו אני פשוט מקווה לראות תוצאות אז אם מישהו או מישהי מרגישים או הרגישו כמוני אתם לא לבד אוהבת המוני קסם.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!