קסם יקרה...
אני שמחה שאת במקום יותר טוב עכשיו.. של לקיחת אחריות..
אני דווקא רוצה להתייחס למה שכתבת ככה על הדרך - שחשבת ברצינות להפסיק להניק.. אני רוצה שתחשבי על זה שוב, עכשיו כשאת לא בתהומות האכילה הרגשית..
נכון שזה התירוץ להרבה דברים שמתפקששים בדיאטה? נכון שזה הכי קל להאשים את ההורמונים והחשקים הנלווים להנקה בהשמנה שלנו?
אני יודעת כי גם אני הייתי שם - 8 חודשים שלמים אחרי שתומר נולד ואמן אמן שבקרוב אני שוב יהיה בסרט הזה (טיפטיפ - אני בהחלט מצפה לשיתוף פעולה פורה מצידך בעניין!).
הנקה בעיניי היא אחד הדברים הכי מדהימים שאמא יכולה לתת לילד שלה, קשר יחיד ומיוחד שהיא מקיימת עימו שאף אחד לא יוכל לקחת ממנה או להיכנס לנעליה..
לחשוב שההנקה היא מה שעוצר אותך זו בריחה יקירתי.. את עוצרת את עצמך!
גם עם הנקה אפשר לרזות ולרדת במשקל.. פשוט צריך להתאמץ יותר..
אני אגלה לך עוד משהו ולכל יתר הנשים הצעירות כאן - גם בשבועות של מחזור אפשר לרדת במשקל.. רק צריך לסתום את הלוע כפליים!
גם בהריון אפשר לרזות ולרדת במשקל - אני הוכחה חיה ונושמת וקיימת לכך!
בכל מצב בחיים שלנו אנחנו יכולים לבחור ולהחליט ולרצות הכי שיש בעולם ואז זה יקרה לנו - עם הצרות, השקים על הגב, הקשיים, השמחות הגדולות, המזג אויר, המצבי רוח, הריבים הקטנים והגדולים, פגעי הגוף והנפש.. אנחנו שולטים באוכל.. אבל כשאנחנו נותנים לו לשלוט בנו אז אנחנו באמת לא מצליחים לרזות..
בקיצור.. לא התכוונתי להטיף או משהו.. רק קצת לנער.. אותך ואת כל מי שחש שהוא זקוק לניעור.. הרזייה ושמירת משקל זו בחירה שאנחנו צריכים לקום ולבחור בה כל יום מחדש! איזה יום? כל ארוחה מחדש!!!
תבחרי מה חשוב לך יותר - הג'ינס או התרצת הנפוצה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לראות קילו פחות בשקילה או לא להתעמת עם בני משפחתך בנוגע לאויבים בבית?
תבחרי מה חשוב לך יותר - להרגיש טוב ונפלא ולחייך למראה או לזרום עם אכילה חברתית בלי הכרה ומחשבה שנייה?
תבחרי מה חשוב לך יותר - לאהוב את עצמך במראה או לאפות/לקנות/לבשל דברים שאת לא עומדת בפניהם "רק בשביל הילדים"?
פשוט תבחרי! תעמידי לך סדר עדיפויות! ואם את לא בראשו וההרזייה שלך לא בראשו.. אז פשוט תהיי ריאלית ותביני שהתהליך ייקח לך כנראה יותר זמן ממה שציפית/רצית.. זה הכל.
שוב אני כותבת לך באיחור של יומיים.. מקווה שאת כבר במקום חזק וטוב יותר.. שהדברים שלי כבר נכתבים לריק.. כי את כבר שם במקום האחראי והשקול והבוגר.
שיהיה לך המון בהצלחה יקירתי.. ואל תוותרי על כלום בדרך להרזייה.. רק על האויבים