07/01/2013 06:35
 dany Posts: 19819
|
רק בריאות טולינקה והיתר יגיע גם יגיע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2013 00:23
 toly Posts: 898
|
במיטה מזה 10 ימים מפנטזת על באלי וברזיל כל פעם שאני מבקרת בבית חולים מסוים במסגרת סיור מקצועי באגפים חדשים תת קרקעים (שלא נזדקק אני מקווה) אני שבה חולה משם עם מיקרוב חדשני ומיוחד שטרם נודע שמו שאלתי כבר את מנכ"ל בית החולים איזה "גז" מיוחד הם מייצרים שם ) ברוך השם קמתי היום מאוששת ובשליטה לאחר צונאמי קשה מאוד בשבת( השתוללות חסרת תקנה ורסן של המורמונים ושל הרוטווילרית.... אז מקווה לשלוט ולא להישלט עד רביעי וגם להזיז קצת את הטוכע'ס הרדום מרוב שכיבה להשתמע יקרה ברביעי טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 23:20
 EFF Posts: 6409
|
טולי, כמה יפה שאת כותבת..תענוג לקרוא - אי אפשר שלא לשבת עם פנים מחייכות..ואת יודעת כמה החיוך טוב לבריאות??
שבוע נפלא - ואכן תהיתי ביום רביעי היכן את...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 21:51
 1103 Posts: 5022
|
טולי יקרה פוסט מקסים משעשע ומהנה היה לך חסך שמילאת אותו במודעות והנאה ,כיוון שעשית זאת מתוך בחירה חופשית עם הנאה רבה,אני בטוחה שהנזק יהיה מזערי. שבוע נהדר בשליטה ובעשיה ברוכה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 20:45
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה את מחוננת ויודעת היטב את התורה. מה שהיה ה י ה שבוע חדש, יום חדש מחר והתחלה חדשה מחכה לך ולכולנו וטוב שכך שיהיה לך שבוע מבורך ומוצלח סומכת עלייך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 19:52
 מטפס הרים Posts: 1533
|
toly כתב:
תודה סמויה יקרה הניעור התקבל בברכה ובאהבה על ידי ולך מטפס יקר תודה שהתקבלתי לצוות בידור והווי תמיד רציתי להיות בלהקה צבאית אך הייתי בטובות לטייסים ושם הבמה הייתה כולה עבורם עם כמה שפחות דיבורים אז למלאכה ולעשייה כי עם "הרוחניות של המזון" שלי היום ואמש לא כובשים את פיסגת ההר מקסימום חקאקה  ) אך אהבתי את המינוח מזון רוחני..... שבוע נפלא ובשליטה טולי-צוות בידור והווי של וורשה פריז וגם רומא בקרוב הספר ומופע הגאלה בדובאי......אני והגמל שקרס..... quote=מטפס הרים]וו׳אוו... אני רואה אותך עם המצנפת האדומה... את חייבת להיות בצוות הווי מירי בלקין לקראת המיפגש מתי שיהיה... כמה צחקתי.. לגבי העוגות- אוכל הוא מזון רוחני לא פחות משהוא צורך פיזי, ולעיתים גם הנפש מבקשת לה מתוק לא רק הבטן... תמשיכי קדימה כאילו לא היה. זו הגדולה של מי שבתהליך. כעוף החול מתרוממים ופורשים כנפיים אל עבר המחר.
הי טולי.. הטובות לטייסים? סחתיין... היום כבר יש בחייל הטובים לטייסות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 18:46
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה יפה ואהובה מחכה לך השבוע ...... את כותבת כרגיל נפלא, ומכניסה שמחת חיים..... שבוע נפלא ובשליטה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 18:25
|
[חחח....עוף החול...אני עוף??. אולי בגלגול אחר.... צמחונית....יותר מתאים לי לברדורית או דובת פנדה משוגעת עליהם....ואיזה חיים יפים ומסודרים יש להם בגן החיות טוב אולי בגלגול הבא.... ote=מטפס הרים]וו׳אוו... אני רואה אותך עם המצנפת האדומה... את חייבת להיות בצוות הווי מירי בלקין לקראת המיפגש מתי שיהיה... כמה צחקתי.. לגבי העוגות- אוכל הוא מזון רוחני לא פחות משהוא צורך פיזי, ולעיתים גם הנפש מבקשת לה מתוק לא רק הבטן... תמשיכי קדימה כאילו לא היה. זו הגדולה של מי שבתהליך. כעוף החול מתרוממים ופורשים כנפיים אל עבר המחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 18:17
|
תודה סמויה יקרה הניעור התקבל בברכה ובאהבה על ידי ולך מטפס יקר תודה שהתקבלתי לצוות בידור והווי תמיד רציתי להיות בלהקה צבאית אך הייתי בטובות לטייסים ושם הבמה הייתה כולה עבורם עם כמה שפחות דיבורים אז למלאכה ולעשייה כי עם "הרוחניות של המזון" שלי היום ואמש לא כובשים את פיסגת ההר מקסימום חקאקה ) אך אהבתי את המינוח מזון רוחני..... שבוע נפלא ובשליטה טולי-צוות בידור והווי של וורשה פריז וגם רומא בקרוב הספר ומופע הגאלה בדובאי......אני והגמל שקרס..... quote=מטפס הרים]וו׳אוו... אני רואה אותך עם המצנפת האדומה... את חייבת להיות בצוות הווי מירי בלקין לקראת המיפגש מתי שיהיה... כמה צחקתי.. לגבי העוגות- אוכל הוא מזון רוחני לא פחות משהוא צורך פיזי, ולעיתים גם הנפש מבקשת לה מתוק לא רק הבטן... תמשיכי קדימה כאילו לא היה. זו הגדולה של מי שבתהליך. כעוף החול מתרוממים ופורשים כנפיים אל עבר המחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 15:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
וו׳אוו... אני רואה אותך עם המצנפת האדומה... את חייבת להיות בצוות הווי מירי בלקין לקראת המיפגש מתי שיהיה... כמה צחקתי.. לגבי העוגות- אוכל הוא מזון רוחני לא פחות משהוא צורך פיזי, ולעיתים גם הנפש מבקשת לה מתוק לא רק הבטן... תמשיכי קדימה כאילו לא היה. זו הגדולה של מי שבתהליך. כעוף החול מתרוממים ופורשים כנפיים אל עבר המחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 13:56
|
תודה מתוקה וכל החיים הם שיעור אחד גדול אני אינני אוהבת תוכניות על אוכל בטלביזיה אך בהחלט משתתפת מידי פעם בסדנאות בישול בריא שבת נפלאה ותודה על הפרגון. ם ote=חיוך מהלב]טולי היקרה, אהבתי את תיאורייך הסיפוריים. היית חולה, והרשית לעצמך אז מה? הרי בסופו של דבר את חוזרת לתלם מייד גם אם קצת הרשית לעצמך. זה קורה אחרי שהיינו חולים, או שקרה משהו. העיקר הוא שאת מודעת לעצמך כי נתת לעצמך דרור במודע. מותר מידי פעם זה אנושי ... אני לא חושבת שיקרה משהו דרמטי במשקל שכן את ירדת בעקבות מחלתך. אם יעלה המשקל מעט תפרגני לעצמך. אחרי משבר או מחלה חס ושלום, יש את הצורך הזה וגם הגוף מבקש קצת דברים. גם אני עוברת לאיטי ליד קונדיטוריות שם יש כל מיני שחרחורות עם מוס בצבע לבן חיור, יש גם בהירות עם עיגולי שוקולד עליהן, כי יש כידוע שוקולד לבן גם כן, יש את השמרים שמתפיחים לי את השכל כשאני מתבוננת בהן, יש גם עוגות פירות שנראות "תמימות למראה" אז אני נזכרת באתמול בערב. אני מתבוננת לעיתים בתוכניות האוכל בערוץ 2. את התוכנית של שי לי המבשלת ואופה דברים טעימים ובריאים גם למשפחתה אני רואה ואוהבת אם כי לא יכולה לטגן כמוה לבני משפחתה. היא כל הזמן באוכל ובכל זאת נראית נפלא שומרת על עצמה. אחרי התוכנית שלה באה התוכנית של גורן זו שמנמודה שגם טועמת ומאד נהנית מכל המתוקים. בזמנים שלנו לא נראה לי שהרבה אנשים אפילו צעירים יש להם צורך ללמוד להכין את כל המתוקים שהיא בהחלט יודעת להכין ויש לה גם יצירתיות, אך אני מתבוננת במותניה העבות כשטועמים כל הזמן יש לכך מחיר. לא פעם ב.... אם היא טועמת רצינית בתוכניות שלה היתכן שאינה טועמת גם כשהיא בחיי היום יום שלה כי להראות כמוה זה אומר שטעימות הופכות לאכילה של מתוקים. היום לשמחתי גם עוגה מתוקה מידי איני יכולה לבלוע. אם המתיקות עדינה זה איך שהוא אבל מתוקה מידי לטעמי אני נוגסת ביס אחד ולא יותר. אם אני מרשה לעצמי זה רק מחוץ לבית כשאשב באיזה קפה טוב או מסעדה ואזמין פעם ב... קינוח מתוק. אני לא אכניס אוייבים הביתה כי איני יכולה לאכול חתיכה אחת ולהיות שמחה בחלקי. לאור הנ"ל עלייך להיות שמחה שהכל נגמר, שהיה לך טעים ונעים, (גם זה חשוב) מכאן ואילך אין צורך בהלקאה עצמית כלל... המשיכי בדרכך כאילו לא קרה דבר. בטוחני שה"נזק" אינו גדול ובאמת לעיתים מגיע לנו ... וזה טוב מאד פעם ב... שתהיה לך שבת מתוקה (בלי מאפים כלל) והדרך שלך ברורה לך... הצליחי והמשיכי לחייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 13:29
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
טולי היקרה, אהבתי את תיאורייך הסיפוריים. היית חולה, והרשית לעצמך אז מה? הרי בסופו של דבר את חוזרת לתלם מייד גם אם קצת הרשית לעצמך. זה קורה אחרי שהיינו חולים, או שקרה משהו. העיקר הוא שאת מודעת לעצמך כי נתת לעצמך דרור במודע. מותר מידי פעם זה אנושי ... אני לא חושבת שיקרה משהו דרמטי במשקל שכן את ירדת בעקבות מחלתך. אם יעלה המשקל מעט תפרגני לעצמך. אחרי משבר או מחלה חס ושלום, יש את הצורך הזה וגם הגוף מבקש קצת דברים. גם אני עוברת לאיטי ליד קונדיטוריות שם יש כל מיני שחרחורות עם מוס בצבע לבן חיור, יש גם בהירות עם עיגולי שוקולד עליהן, כי יש כידוע שוקולד לבן גם כן, יש את השמרים שמתפיחים לי את השכל כשאני מתבוננת בהן, יש גם עוגות פירות שנראות "תמימות למראה" אז אני נזכרת באתמול בערב. אני מתבוננת לעיתים בתוכניות האוכל בערוץ 2. את התוכנית של שי לי המבשלת ואופה דברים טעימים ובריאים גם למשפחתה אני רואה ואוהבת אם כי לא יכולה לטגן כמוה לבני משפחתה. היא כל הזמן באוכל ובכל זאת נראית נפלא שומרת על עצמה. אחרי התוכנית שלה באה התוכנית של גורן זו שמנמודה שגם טועמת ומאד נהנית מכל המתוקים. בזמנים שלנו לא נראה לי שהרבה אנשים אפילו צעירים יש להם צורך ללמוד להכין את כל המתוקים שהיא בהחלט יודעת להכין ויש לה גם יצירתיות, אך אני מתבוננת במותניה העבות כשטועמים כל הזמן יש לכך מחיר. לא פעם ב.... אם היא טועמת רצינית בתוכניות שלה היתכן שאינה טועמת גם כשהיא בחיי היום יום שלה כי להראות כמוה זה אומר שטעימות הופכות לאכילה של מתוקים. היום לשמחתי גם עוגה מתוקה מידי איני יכולה לבלוע. אם המתיקות עדינה זה איך שהוא אבל מתוקה מידי לטעמי אני נוגסת ביס אחד ולא יותר. אם אני מרשה לעצמי זה רק מחוץ לבית כשאשב באיזה קפה טוב או מסעדה ואזמין פעם ב... קינוח מתוק. אני לא אכניס אוייבים הביתה כי איני יכולה לאכול חתיכה אחת ולהיות שמחה בחלקי. לאור הנ"ל עלייך להיות שמחה שהכל נגמר, שהיה לך טעים ונעים, (גם זה חשוב) מכאן ואילך אין צורך בהלקאה עצמית כלל... המשיכי בדרכך כאילו לא קרה דבר. בטוחני שה"נזק" אינו גדול ובאמת לעיתים מגיע לנו ... וזה טוב מאד פעם ב... שתהיה לך שבת מתוקה (בלי מאפים כלל) והדרך שלך ברורה לך... הצליחי והמשיכי לחייך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/01/2013 12:54
|
שבת נפלאה חברי פורום יקרים מעשה בכיפה אדומה שהיתה כל השבוע מאוד חולה ועם חום גבוה איבדה את תיאבונה ואף ניכרה השפעת על כרסה אשר הצטמקה ללא מתוק או כל אדרת כתומה והנה יום שישי הגיע והשמש הפציעה לכבודה יצאה לה כיפל'ה המחלימה לס.ק.ס בעיר הגדולה (סידורים קניות וסלט.... ) פסעה לה בנחת עם זר פרחים ענק לכבוד השבת ועם שקית מוצרי החלב ושאר אינסטרומנטים לעונג שבת.... ולפתע ריחרח אפה הפתוח לשם שינוי ריח עתיק יומין של שמרים ושוקולד.....גן עדן בדמות קפה עם מאפה אני רוצה אותך קרצה מימין שחרחורת עם מעטה שוקולד לא אני רוצה אותך צווחה הבלונדינית משמאל עם נצנצי התפוחים מעל.... תירגעו הודיע השועל בפינה מעל עם מעיל עטור שוקלד בלגי וצ'יפס..... היא בלעדית שלי השמנדמודה עם המצנפת האדומה התחבטה לשניה כיפל'ה ומייד הצביעה על השתיים ארזי לי בבקשה את השמרים עם השוקולד ואת התפוחים ללא סוכר.... ואת השועל בדמות השוקולד צ'פס טרפה כיפל'ה בהנאה ותאווה מרובה לאחר חודשים רבים ללא מתוק ובצקים בקיבתה גן העדן המשיך עם כוס קפה בבית של לפני שבת של חמש והמשיך פרוסה אחר פרוסה עד שחוסלה עוגת השמרים באישון לילה והתפוחים ללא סוכר נשארו לשם האיזון ועיצוב האישיות לאשמורת הבוקר.... נהניתי?כן מאוד תקעתי?כן אני אשלם על כך ריבית ד'ריבית בשקילה השבוע.... יש לי יסורי מצפון? קצת אבל הכנסתי אויבים הבייתה בתודעה וצלילות הדעת אף אחד לא כפה עליי לא השפיע ונמאס לי מהתירוץ של "בשביל האורחים זו הייתה הבחירה שלי וחלאס נגמר וחסל והכל בפרופורציות אז אני לא מושלמת ועדין לא עם ראש וחשיבה של רזה אבל שופעת חיים איברים לתפארת ועדין סטונדנטית של משעולי החיים בבית ספרה של הכוהנת הגדולה האחת והיחידה שמסוגלת להשיב אותי לתלם ולגיזרתי המעודנת ובתקווה גדולה לחטובה עד קריאת המגילה והאגדה כל עוד אינני נעלמת מרוב רזון וחידלון- דייני וברוך שמו של "ההוא" שהשיבני לחיוך שמחה ותיאבון לחיים... שבת חמימה ירוקה ומשביעה טולי= כיפל'ה עם מצנפת ודשדשה אדומה )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|