הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חלומות בהקיץ והגשמה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/01/2013 12:23

מטפס הרים
מטפס הרים
"אפשרי כמובן שאקח איתי בתיק פלפל אדום לגיבוש האישיות".. משפט מקסיםםם!!!!!! בהצלחה רבה, חיוך יקרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edited by מטפס הרים on 1/3/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
03/01/2013 11:10

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירתי באמת עברתי בשלום כמו שתכננתי. היום יום חדש וצריך לשנס מותניים... אך לצערי אכלתי משהו בין הארוחות ואצטרך לקזז אחר הצהריים... כי איני נוהגת לאכול דבר עד הצהריים...מקווה שגם היום יעבור לו כמו שאני מתכננת... למרות....רבקה היקרה, גם לך תודה רק ראיתי את הודעתך עכשיו. באמת היה לי מאד לא פשוט אבל עברתי את הערב בבישול איטי של הגב'ץ מתכון של מירי ואותו אוכל היום לארוחת צהריים.... הייתי עייפה אמש אבל לא אכלתי שום דבר מעבר למתוכנן רק עסקתי בחיתוך כל הירקות והבישול האיטי... בכל מקרה מאחלת לכולכן יום של דברים נפלאים שיקרו, יום שבו האוכל יהיה בשליטה כל אחת מכן ועיקר העיקרים להמשיך לחייך לכל אדם ולעצמכן במראה. כי מגיע לנו... תודה לכן אתן בהחלט הסלע האיתן שלי שמחזק אותי כשאני קוראת את דבריכן וממש מרגשות אותי כל הזמן.
תבורכנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2013 19:25

אייריס
אייריס
חנה מקווה שעברת את היום בשלום כמו שתיכננת לך. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2013 18:52

רבקה
רבקה
חנה'לה ומי יתן והיום שכבר מתקרב לערב
עבר עליך בכל אשר נפשך חפצה
ומרגע זה גם הערב יהיה מוצלח והשליטה תהיה מלאה
כשהאנרגיה חיובית בליבך ההצלחה תאיר לך פנים ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2013 07:47

נחושה
נחושה
אמן!
שיהיה לך יום קסום יקירה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/01/2013 07:10

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמש הגעתי עייפה מהפגישה עם מירי, היה לי יום עמוס.היו לי החלטות ברורות לגבי היום, ולפני שנרדמתי וכמו כל יום הודיתי לאל הטוב על הכוס המלאה שלי שהיא פשוט נשפכת על גדותיה מטוב, על חיי, על משפחתי הקטנה אבל המדהימה על כל האנשים הטובים שאני מכירה בחיי, כרגיל גם הודיתי לאל על 4 דברים לפחות טובים כמובן שקרו לי היום, (דברים שנראים טריווליים אך לא לגבי, כי שום דבר אינו מובן מאליו)אחרי כל אלה רק אז אני מרשה לעצמי להירדם ותודה לאל הלילות מספקים את השינה הבריאה. הבוקר יש לי החלטה לצעוד מוקדם כי יש לי יום עמוס למדי ואיני רוצה לדחות. מחכה מעט שהקור הבוקרי יפוג לו, כשאחזור זה יהיה זמן מתאים לארוחה הטובה של תפוח וקווקר עם אקטיביה כרגיל ואני מברכת על השיגרה הברוכה, ומשם להקפיד על 3 ארוחות ותו לא. אפשרי כמובן שאקח איתי בתיק פלפל אדום לגיבוש האישיות,, רק שיהיה ליתר בטחון. בחיוך רחב אני מקדמת את יום רביעי ויש לי חלום בהקיץ כיצד אני עוברת את היום כמו גדולה בלי סטיות חס ושלום, אני יכולה לדמיין לעצמי את השעות הפחות פשוטות אח"צ וכן בערב וכיצד אני מכינה לעצמי סלט ענקי כפי שאני אוהבת וגם טונה מוקפצת קצת כדי לחמם אותה וכל הדברים הטובים האחרים שהם "לחם חוקי" בנימה אופטימית ומחוייכת אני מאחלת לכולכם שיהיה לכם יום פלאי שבו תפגשו אנשים טובים, שהדברים יסתדרו לכם בדיוק כפי שאתם רוצים ותשארו רגועים ונינוחים בקיצור למצות את היום בטוב, רק בטוב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חלומות בהקיץ והגשמה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!