03/01/2013 12:28
 מטפס הרים Posts: 1533
|
"זר לא יבין זאת"... זה מאוד נכון. ולעיתים אף די מדהים כי הזר יכול להיות מישהו די קרוב אלינו לא בהכרח זר במלוא מובנה של המילה...אבל יש שלב, כך אני חושב, שיאללה שלא יבין.. העיקר שאני מבין. האם אני מבין? האם אני מודע? האם אני יודע לאן מועדות פני בתהליך? אם התשובות לכל השאלות האלו הן "כן"- אז זה מה שחשוב, וישיהיה בריא הזר, ושימשך לא להבין. אחרי הכל, עתיד בריאותי טמון בכף ידי בצורה מאוד ניכרת. אני במידה מהותית זה שמחליט אם להיות רזה או שמן, עם כל ההשלכות הבריאותיות של רזה או שמן...העיקר שאני מבין. צריך לוודא שאני אכן מבין. נראה לי שאני מבין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 12:19
|
הסמויה כתב:
למה ולמה ולמה ולמה אולי עכשיו תוכל להבין גם קצת אותי כי אני בדיוק במקום הזה ושואלת את אותן שאלות אבל אתמול עבר יום בשליטה
הי סמויה...אוהו כמה שאני מבין אותך... ולא רק מעכשיו, הרי כבר הייתי בסרט הזה של לרדת ניפלא ואז לטפס מהירות שיא בחזרה ואף להוסיף מעבר... זה בדיוק השוני שאני חש ושאני חווה עכשיו. הפעם הזו, גם אם לוקח יותר זמן, גם אם קשה הדרך ואפילו מאוד.. היא כל כך אמיתית. הפעם ההרזיה שלי היא לא דבר שיתמסמס כמו סוכר במיים, פשוט לא. הפעם היא תהיה עימי עד יבוא יומי. זו התחושה שיש לי מהרגע בו התחלתי את התהליך.. ועל כן כשאני נימצא בנסיגה לאחור או בתקופה של סחרחרה של עליה וירידה כל יום כמעט ולא מתקדם, אני יודע- זה מצב זמני, ואני אצא ממנו , התהליך יימשך. כי זה חייב לקרות. אני מבין אותך הייטב. ואני ממש שמח לשמוע שעבר עלייך יום בשליטה אתמול. שנמשיך .המישקל הבוקר , אחרי יום סביר בהחלט אתמול חייך אלי. יש לי עכשיו שבוע עד שקילת שבוע הבא להרביץ אותה ובגדול. לא מוותר לרגע. לרגע. לשניה. להתראות edited by מטפס הרים on 1/3/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 11:57
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
טפסני יקר, אכן מילים חזקות - הנהר מסמל חיים, זרימה חיבור לאדמה, ההר עומד איתן בדיעותיו ובמוצקותו, שום דבר לא יזיז אותו. אנו צריכים להיות כמוהם, להוות הר חזק ואיתן בדרך שלנו ויחד עם זאת לזרום, להקשיב לגוף ולנשמה, ולדעת שכל זה חלק מהמחיים בכאן ועכשיו...ואתם יודעים שאני מתבוננת.... היום ראיתי צעירה דקת גו יושבת בקפטריה ואוכלת סלט גדול ועליו כמה אגוזים. הסבירה לי שזה הצהריים שלה כדי לא לאכול לחם ועוד... שאלתי אם זה תמיד כך? בטח אמרה לי גם בבית אצלנו יש מודעות. חשבתי לעצמי וגם אמרתי לה. את ברת מזל אני באה מבית שונה שבו הכמויות היו גדולות מידי, שמירה על משקל היתה רק אמירה אבל בפועל לא עשו את הדברים נכון וכן הטיפו לי כל הזמן לעשות את זה אבל לא נתנו לי דוגמה אישית אף אחד מהורי לצערי. כשגדלים כך, יש קושי לשנות הרגלים רעים שינקתי כל ימי ילדותי ונערותי. אבל לשנות דברים חייבים ולכן אני עושה לביתי ולעצמי כי זו הדרך הנכונה להשאר הר איתן וגם לזרום כמו הנהר שמגיע בסופו של דבר לים או לאוקינוס ומשתלב בו. שיהיה לך טפסני יום נפלא ובהצלחה לעבור אותו בשלום
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 09:56
 הסמויה Posts: 2467
|
למה ולמה ולמה ולמה אולי עכשיו תוכל להבין גם קצת אותי כי אני בדיוק במקום הזה ושואלת את אותן שאלות אבל אתמול עבר יום בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 09:08
 dany Posts: 19819
|
אכן זר לא היה מבין זאת, אנשים מקבלים מחמאות ומחרבים!!!!!!!!!! משפט קסום המשפט שהבאת מטפס יקר והנה לא סתם התחברת להר!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל כך נכון כשמתחילות המחמאות אני נבהלת כי אני ממש יודעת שזה מוקש ותמיד אותו סיפור. לקרוא את כל שרשרת הפוסטים כאן ,זר לא יבין זאת ,כמה ההתמודדות לא קלה,יחד עם זאת לא מוותרים אנחנו כאן,משלמים קנסות לא אחת אבל הרשיון להמשיך לא נשלל ולכן קמים וממשיכים. בהצלחה לכולנו לקראת סופו של שבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/01/2013 00:15
 EFF Posts: 6409
|
אהבתי את דברייך..אכן ההר מיצג חוזק/עוצמה - ומה ערך לנהר ללא זרימה ???זוהי המהות של מה שהטבע יצר..הטבע יצר אותנו - אנחנו המהות של הבריאה...מוטלת עלינו החובה "לשמור" על היצירה הזו של הטבע...לתחזק אותה כראוי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 20:14
|
קראתי היום כמה פעמים את שלל התגובות להן זכיתי ממכם, וכל פעם התחזקתי בנידבך נוסף. אני מאוד מעריך כל מילה שרשמתם לי, כל ניואנס.. ואני מודה על הזכות להיות חלק מהקבוצה שלנו. לפני כחצי שעה חזרתי הביתה לאחר צעידה נימרצת. היום היה בסדר. לא הצטיינות מג״ד אבל בסדר. אכן, ממשיכים קדימה. אין לי ארץ אחרת , אין לי משפחה אחרת ואין לי גם דרך אחרת למעט דרך ההרזיה ושמירת בריאותי. ניתקלתי היום במחברת היוגה של ביתי ( איזה יופי שילדים בכיתה ג לומדים יוגה כחלק מהמערכת? זה ניפלא בעיני) ומצאתי שם מישפט יפה שהמורה הכתיבה להם ,לילדים, והוא מוטיב מרכזי של השיעור לפי דבריה של ביתי: ״חזק כמו הר, זורם כמו נהר״... התחברתי למשפט הזה, אני מוצא בו הרבה תבונה: להיות חזק כמו הר משמעו עבורי להיות בריא, חטוב, קליל , מלא בטחון עצמי גם בסוגיית הניראות שלי בקהל, להיות איתן ונוכח, חי וקיים. לזרום כמו נהר משמעו עבורי להיות שליו, לשמור על רגיעה נפשית שנובעת גם מרגיעה פיסית, לשאוף תמיד קדימה, לא לעצור ולא לקפוא לרגע, להציב יעדים , לטוות חלומות ולנסות להפוך אותם למציאות חיה ונושמת... ״חזק כמו הר, זורם כמו נהר״... שש מילים שמרכיבות משפט לכאורה פשוט אך כה מלא בתכנים. מכל ילדי השכלתי.... להתראות. edited by מטפס הרים on 1/2/2013 edited by מטפס הרים on 1/2/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 19:27
 אייריס Posts: 3744
|
השוואה יפה. אז קדימה השבוע תמהר ושלם את הקנס מיידית שחס וחלילה לא יתפח. בהצלחה רבה וערב נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 19:17
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס הרים כתב:
על הבוקר תפס אותי שוטר.... התנהגות מופקרת הוא אומר לי... שוטר מוזר, היתה לו צורה מרובעת , הוא היה שקוף ואפילו הייתי צריך לדרוך עליו כדי שכבר יודיע לי מה הקנס... בבקשה, אמרתי ללא קול, אל תיתן לי מכה רצינית על הבוקר.... הוא חשב כמה שניות והכריז: יש חוק , מדינת ישראל היא לא עולם שלישי. בלעת שילמת. ונתן לי קנס של קילו אחד שלם, שמן ועגול... קצת שפוף אך בהחלט נחוש חזרתי להגה ידידי.. ואני אשתדל מאוד מאוד מאוד לנהוג במישנה זהירות מעכשיו.. חלאס עם הקנסות!!!!!! לא חראם על כל העבודה הקשה???רוצה לזכות בתעודת נהג זהיר!!! עוד השנה. תודה לכולכם, תובנות חשובות ומלמדות. edited by מטפס הרים on 1/2/2013 edited by מטפס הרים on 1/2/2013
זה היה השוטר הרע, השוטר (שומר) הטוב מחכה לך בראש ההר  edited by אשירה on 1/2/2013
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 17:46
 רבקה Posts: 8411
|
יקיריי כמה שאנחנו מחכים למחמאות האלה נראית יפה, רזית, מתאים לך אך הן עושות לפעמים ואפילו לרוב עבודה הפוכה ומ כאן אנו פורצים לכיוון האוכל הרי כבר נראים יפה אז אפשר לטחון בקיצור טעות גדולה ומכאן אנו יוצאים בזעקה גדולה מספיק ודי להשתולל אך ורק לשליטה מי יתן והשנה תתגשם שנת הרזון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 15:20
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר! אכן חלאס ! אתה צודק זה לא שווה ומאד מחבל לנו בתהליך. מחר יום חדששששששש תמשיך הלאה כרגיל זאת החוכמה. בהצלחהההההה אתה יכול המשך יום נפלא ןבשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 10:05
|
יופי של השוואה, אהבתי מאד, אצלי השוטר היה רחום יותר, נשארתי במקום............. אך קיבלתי התראה.......... צריך לשפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 09:31
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שוטר שתפס אותך, הוא באמת חם מאד, אין לו רחמים וגם אין שופט רחום וחנון בעניין זה. נכון, מדינת השמנמודים אין לה רחמים בעניין הפקרות באכילה. עליך לקחת בחשבון את העניין. בקיצור התחל את היום בשמחה ואופטימיות קח כל שעה לגופה וכשתגיע בשלום לצהריים משם תמשיך לפי הכללים הידועים כי אם תקבל עוד עליה במשקל זה בהחלט לא נעים וגם לא מעודד בלשון המעטה. עליך להיות דרוך כל שעה עד צהריים לאכול ארוחה ואח"כ לכלכל את מעשיך בתבונה להגיע בשלום לערב ואז תוכל לומר ויהי בוקר ויהי ערב יום אחד עבר בשלום, פעמיים כי טוב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 08:07
|
על הבוקר תפס אותי שוטר.... התנהגות מופקרת הוא אומר לי... שוטר מוזר, היתה לו צורה מרובעת , הוא היה שקוף ואפילו הייתי צריך לדרוך עליו כדי שכבר יודיע לי מה הקנס... בבקשה, אמרתי ללא קול, אל תיתן לי מכה רצינית על הבוקר.... הוא חשב כמה שניות והכריז: יש חוק , מדינת ישראל היא לא עולם שלישי. בלעת שילמת. ונתן לי קנס של קילו אחד שלם, שמן ועגול... קצת שפוף אך בהחלט נחוש חזרתי להגה ידידי.. ואני אשתדל מאוד מאוד מאוד לנהוג במישנה זהירות מעכשיו.. חלאס עם הקנסות!!!!!! לא חראם על כל העבודה הקשה???רוצה לזכות בתעודת נהג זהיר!!! עוד השנה. תודה לכולכם, תובנות חשובות ומלמדות. edited by מטפס הרים on 1/2/2013 edited by מטפס הרים on 1/2/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 07:51
 נחושה Posts: 6982
|
מכאן מסתיימים הקיטורים ומתחילה העשייה, בהצלחההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 05:46
 דרך המלך Posts: 5707
|
אוי טפסני כל כך מכירה את ההרגשה שמחמיאים לי שרזיתי ובמקום להמשיך לרדת אני עושההבדיוק את ההפך... אז באמת אני איתך וחאלס... שנה חדשה והחלפת קידומת למטה.... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 05:42
|
ממש אבל ממש חלאס ונגמר!!!!!!!! לא ברור למה מחמאות עושות לנו כזאת פעולה הפוכה אך לשבת ולבכות על חלב שנשפך לא עוזר ולא מועיל. לי היה שבוע קשה מאד עם הסיפור של בעלי..... ודווקא שהיה בבית חולים שמרתי נפלא, ושחזר הביתה נפרצו כל הסכרים. אך חזרתי לעצמי ואני עומדת במקום. גם טוב!!!!!!!!!!! כך ששבוע חדש, שנה חדשה ובהחלט זמירות חדשות. ועד פסח אפשר לעשות עוד יופי של עבודה. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 05:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן חלאס ואני אומרת זאת גם לעצמי,חזרה לשפיות,שום פחמימה לא שווה את התחושה לאחר ירידה,את המחמאות ולכן כרגע מסתיימת החגיגה וחוזרים לשיגרה ולשליטה. בהצלחה לנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2013 00:28
 tutit Posts: 2431
|
צודק בהחלט היה לי יום לא מושלם בלשון המועטה להבדיל מאתמול שלשום שהיו ממש טובים.ואני מצטרפת לקריאה לסדר אין לנו ברירה אחרת חייבים להעיף מאיתנו את הקילוגרמים המיותרים ויחד עם חברי פורום כאלה מדהימים השמיים הם הגבול.תודה טפסני על השיתוף זה מוביל לעשייה.....בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|