הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החלטה בראש וביצוע ???? לא כל כך !!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/01/2013 18:08

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
היה וניגמר!
ממשיכים ה ל א ה בתהליך.... כמה חשוב
שתהחה לך ולכל בני ביתך שנה אזרחית טובה, מאושרת ומוצלחת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2013 15:19

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
בוקר חדש של הבטחה. תודה לכולכם על העידוד והברכות לשנה החדשה. באמת לא מסתכלת לאחור שמא "אהפך לנציב מלח" חבל לי.... הבוקר התחלתי שמירה קפדנית מאד, במקום להתעמל הלכתי לחברתי הטובה שעברה לילה של כאבי פרקים עזים לקחתי אותה לארוחת בוקר אבל אני שתיתי רק קפה והייתי שמחה לעודד אותה. להתעמל אוכל במועד אחר אבל על צעדה לא אוותר למרות אח"צ עמוס למדי וגם ערב עמוס. חייבת להמשיך קדימה במרץ והיום גם לקזז דברים - תודה לאל אני בסדר ושפויה באכילה שלי היום ורק להיום אני משתדלת ...הרי זה מה שחשוב הכאן ועכשיו.
יום נפלא לכולם ותרגישו טוב שתהא 2013 נהדרת ומבטיחה לכולכם !!!!

לא להביט לאחור i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2013 10:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בוקר חדש של הבטחה. תודה לכולכם על העידוד והברכות לשנה החדשה. באמת לא מסתכלת לאחור שמא "אהפך לנציב מלח" חבל לי.... הבוקר התחלתי שמירה קפדנית מאד, במקום להתעמל הלכתי לחברתי הטובה שעברה לילה של כאבי פרקים עזים לקחתי אותה לארוחת בוקר אבל אני שתיתי רק קפה והייתי שמחה לעודד אותה. להתעמל אוכל במועד אחר אבל על צעדה לא אוותר למרות אח"צ עמוס למדי וגם ערב עמוס. חייבת להמשיך קדימה במרץ והיום גם לקזז דברים - תודה לאל אני בסדר ושפויה באכילה שלי היום ורק להיום אני משתדלת ...הרי זה מה שחשוב הכאן ועכשיו.
יום נפלא לכולם ותרגישו טוב שתהא 2013 נהדרת ומבטיחה לכולכם !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2013 08:42

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. היה וניגמר. מסתכלים קדימה , מתקנים, משפרים עמדות וקדימה!!!! כולנו בני אדם. זה טבעי ולדעתי אפילו לגיטימי. אבל החוכמה היא אכן לשוב מהר אל המסלול הראוי. ואז רצף העשייה החיובית נישמר. זה, אגב, אחד או אפילו עיקר ההבדלים בינינו לבין אחינו השמנמודים שאינם בתהליך: אנו יודעים ליפול על ארוחה וקינוחים אבל מייד אחר כך לא ממשיכים את מומנט הנפילהא
ולא נותנים לסכר שניפרץ להציף הכל- אנחנו יודעים לקום מהר , להתנער. ולהמשיך קדימה!! שנה אזרחית טובה .
edited by מטפס הרים on 1/1/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2013 06:08

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
01/01/2013 05:19

אקורדיאון
אקורדיאון
שנה אזרחית טובה לך יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2012 22:34

קרנושה
קרנושה
שנה אזרחית נפלאה יקירה♥לך ולכל בני ביתך.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2012 20:51

אייריס
אייריס
מחזיקה לך אצבעות ובטוח שיהיה בסדר מחר. רק מהמתוקים להיזהר הפעם. שנה טובה והתחלה נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/12/2012 20:01

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירים, המחשב חזר מ"טיפול נמרץ" צריך עוד לעדכן אותו אבל סופסופ.... אז זהו שהיום היו לי החלטות לגבי הטיול אליו יצאתי. עמדתי בכל... אכלתי מהקופסה את ארוחת הבוקר שלי, כדי שלא אוכל דברים אחרים, ובמשך היום הייתי נפלאה. כולם הלכו לאכול מנת פלפל בואדי ניסנס בחיפה ואני ידעתי שאחכה בשקט לארוחה שתבוא לפי התוכנית בשעה 3.30 בעוספיה בבית פרטי... ובדרך אכלתי כמה שקדים והכי חשוב פלפל אדום. ואז הגיע השינוי בלו"ז. כבר היה קר מאד למעלה בהר, ובמקום בשעה 3.30 עד שקיבלנו אוכל היה כבר יותר מאוחר משעה 4 ומה עם צהריים? והגזמתי כן, הגזמתי מאד ולקינוח אפילו אכלתי חתיכה של בקלוואה וגם חטיפי רחת לקום שקניתי לקטנים ונפלתי עליהם. מה לעשות? הקור העייפות והשעה המאוחרת לארוחת צהריים, כבר הייתי מתה מרעב.... דוקא את הארוחה אכלתי בצורה נורמלית ומכובדת. אז זהו, מחר עלי לקזז בפחמימות דרסטי ממש, אבל אעמוד בכך. כוס תה צמחים יעשה לי את הערב ושום דבר לפה מעבר לכך. מזל שאנו הולכים הערב להצגה מצחיקה ולכן המטבח מחוץ לתחום לגמרי. תחזיקו לי אצבעות למחר... ובעיקר שאחזיק מעמד .... כי מה לעשות? כל התכנון עבד עד שעה 3.30 מקסימום ומכאן ואילך הכל השתבש כי ממש אבל הגעתי לרעב גדול מאד... כמה חבל ואני קצת כועסת על עצמי אבל יעבור לי. בקיצור מה שחשוב הוא שהזדמנות זו לאחל לכולנו שנה אזרחית חדשה שיהיו בה כל הברכות שאתן /אתם מאחלים לעצמכם, שיהיו בה בריאות ושמחה והגשמת כל המשאלות והכל בשליטה על האוכל כדי שנהיה גאים בעצמנו. אוהבת את כולכם... תחזיקו לי אצבעות למחר

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החלטה בראש וביצוע ???? לא כל כך !!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!