|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/12/2012 21:49
 1103 Posts: 5022
|
מיכיק כתב:
שבת שלום שטוםת אור וחמימות לכולנו... ושלוכם, תודה אצלי הרוב טוב. המשקל בסדר (יחסית) כי הרי למדנו כאן שמה שעולה מהר.. יורד... על משקל מתכון הגווץ של מירי בהרצאה האחרונה - אני מכינה פשטדת ירקות טעימה מאד והמתכון לפניכם- מטגנת עם 2 כפות שמן זית 2 בצלים פרוסים דק, מוסיפה חציל חתוך לקוביות (מקולף) פלפלים בצבעים חתוכים קוביות,קשוא גזר ושאר ירקות או לחילופין אוהבים כן לא, מוסיפה הכל לסיר, מאדה כעשר דקות, מתבלת, מוסיפה קופ. רסק עגבניות קטנה (טל) ממשיכה לבשל עוד כחמש דקות, מעבירה לתבנית אני אופה בתבנית מלבנית יפה יותר לעין, וקל יותר לפרוס. מעל הירקות שופכת תערובת של חצי כוס חלב מעורבב עם שתי ביצים, ולתנור לכחצי שעה על חום בינוני. בתאבון. ושבת שלום היי מיכיק תודה על מתכון הפשטידה כדאי היה להכניסה לפרום מתכונים שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/12/2012 14:48
 מיכיק Posts: 159
|
שבת שלום שטוםת אור וחמימות לכולנו... ושלוכם, תודה אצלי הרוב טוב. המשקל בסדר (יחסית) כי הרי למדנו כאן שמה שעולה מהר.. יורד... על משקל מתכון הגווץ של מירי בהרצאה האחרונה - אני מכינה פשטדת ירקות טעימה מאד והמתכון לפניכם- מטגנת עם 2 כפות שמן זית 2 בצלים פרוסים דק, מוסיפה חציל חתוך לקוביות (מקולף) פלפלים בצבעים חתוכים קוביות,קשוא גזר ושאר ירקות או לחילופין אוהבים כן לא, מוסיפה הכל לסיר, מאדה כעשר דקות, מתבלת, מוסיפה קופ. רסק עגבניות קטנה (טל) ממשיכה לבשל עוד כחמש דקות, מעבירה לתבנית אני אופה בתבנית מלבנית יפה יותר לעין, וקל יותר לפרוס. מעל הירקות שופכת תערובת של חצי כוס חלב מעורבב עם שתי ביצים, ולתנור לכחצי שעה על חום בינוני. בתאבון. ושבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|