הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי כלבוטק.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/12/2012 15:52

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
כאדם די חרדתי אני ממש לא רואה את התוכניות האלה וממעיטה בחדשות... זה עושה רע וחבל.. וכמו שמירי רשמה תחליף ערוץ ,שירים.. נשיונל גאוגרפיק.. אצלי זה ערוץ הבית ואז זה עולה לבעלי ביוקר השינויים שאני מכניסה חחחחsmile)
החברה שלנו בארץ לצערי במצב רע אז נקיף את עצמנו באנשים טובים ואף פעם לא לשכוח כבדהו וחשדהו...
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 15:03

אייריס
אייריס
באמת מזעזע האלימות והרוע שאנחנו שומעים מדי יום לצערי בחדשות שמגיעות כל שעה עגולה. כאילו לא מספיק פעם ביום???
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 14:38

רבקה
רבקה
כבר מזמן לא רואה את התכניות שעושות רע על הנשמה.
בעלי אפילו מוותר על החדשות שלא מוסיפות רוגע לנפש.
אני שואבת ממירי את הכוח להכיל בי וסביבי את הטוב
ואפילו למדתי להרחיק ממני כאלו שעושים לי לא טוב.
אז בואו נתמקד בעשייה , נתינה, אהבה וכייף על הנשמה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 11:50

dany
dany
מעדיפה לראות את הצדדים היפים של הבריאה..... כמה שפחות רעל גם מוחשי וגם נפשי!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 07:28

מטפס הרים
מטפס הרים
כן, כנראה שכדאי פשוט להחליף תכנית כמו שאמרה מירי... אבל אין ספק שהיבטים של עליה דרמטית בפשיעה ואלימות רבה מאוד- הם סימנים לחברה בבעיה קשה מאוד. אני לא עושה השוואות בין החברה הישראלית לחברות אחרות. צרת רבים אינה נחמה בשבילי כשם שאני יודע שאין סיכוי שנהיה חברת מופת סקנדינבית...כי השמיים שלי הם כאן וזו החברה בה אני חי ובה אני מגדל את ילדי . ואני מודאג מאוד . מודאג זה לא אומר פסימי, אגב!! צפויים לחברה הישראלית שינויים מבורכים לטעמי . והפנים היפות מאוד שלה, שבמסגרת עבודתי אני זוכה להיחשף אליהם, יתפסו בה מקום של כבוד יותר ויותר. יש כאן בסיס אדיר של מצויינות! אבל צריך לזכור שחברה בריאה היא עוצמה עצומה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן לצערי אני מסכימה עם כל מילה,מה קורה לנו,כמה אלימןת כמה רוע,זה ממש מפחיד אותי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 01:05

EFF
EFF
מטפס יקר...אם נעין בעיתונים כל בוקר (כמו בעלי...) אם נקשיב לכל מהדורות החדשות, אם נסתכל בתכניות התחקירים - כמה רע זה יעשה לנו..אני החלטתי להפחית במינון הנ"ל - אולי זו התנהגות של בת יענה אבל קשה לי מאוד להכיל את כל הרוע..ובהזדמנות אספר לכם שהכרתי מקומות בעולם הרבה יותר "נינוחים"...
למזלי אנחנו רוקדים ריקודי עם לפחות 3 פעמים בשבוע ושם פוגשים את ארץ ישראל היפה..זה נפלא לנפש וכמובן לגוף..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 23:03

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס הרים יקר וטוב לב
בכל הרצאה כמעט, אני מזכירה שכדאי
ורצוי להיות אנשים טובים ובנתינה.....
זה חינוך תירגול, ומודל חיקוי, יש גם המון אנשים טובים
אני בוחרת לראות אותם.....
תחליף תוכנית....
להתראות שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 22:31

מטפס הרים
מטפס הרים
אני צופה בכלבוטק. כבר אולי שנתיים לא צפיתי. אני נידהם מכמות , רשעות והיקפי העקיצות, הנוכלים... כמה רוע. לגזול מבעלי עסקים קטנים , מאנשים קשי יום, מזקנים... אני נידהם מעוצמת הרשע הזה. כמה אנשים שבורים שחלקם איבדו את כל הונם עליו עמלו שנות חיים... רק לפני שבועיים כייסו ממני אייפון. במקרה שלי , ולשמחתי, יש חברה מאחורי האייפון ויום אחרי כבר קיבלתי חדש... מה מרגיש אדם שמכיסו נילקח מכשיר שעלותו אלפי שקלים, אולי חייל צעיר אולי אדם מבוגר.. ויום אחרי הגניבה שמעתי בבוקר טוב ישראל שהיקף גניבות הסלולרי עלה במאה אחוז!אני יודע שאין עולם אוטופי... ורוע הוא חלק מהקיום האנושי. אבל המינון והעוצמה מאוד מדאיגים אותי.....
edited by מטפס הרים on 12/27/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!