הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ניקמת המן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/12/2012 07:52

מטפס הרים
מטפס הרים
אקורדיאון כתב:
אני ממש לא מאמינה ,ביום שישי נכנסתי לסופר ואמרתי לעצמי ,קני מהר את אשר את צריכה ועופי והנה מה עומד לנגד עיני??? מארז מקסים מאפה בית
עוגת פרג קסומה,מיד אבל מיד פרחו מזכרוני כל ההבטחות וכן הבאתי אותה הביתה וכמובן נפילה ענקית ומרות שחייבת לציין שמשהו ממנה נזרק לפח
כי חשתי שתוך כדי אני ממש תופחת.
נו אז אנחנו לא כולנו בסירה אחת?ומז
ל גדול שיש מסגרת.
שתהיה לנו שבת מלאה בשליטה.

אהבתי את דימוי התופחת תוך כדי אכילה.. אכן כולנו באותה סירה. ויש לנו מזל שיש לנו סירה. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2012 07:22

אקורדיאון
אקורדיאון
אני ממש לא מאמינה ,ביום שישי נכנסתי לסופר ואמרתי לעצמי ,קני מהר את אשר את צריכה ועופי והנה מה עומד לנגד עיני??? מארז מקסים מאפה בית
עוגת פרג קסומה,מיד אבל מיד פרחו מזכרוני כל ההבטחות וכן הבאתי אותה הביתה וכמובן נפילה ענקית ומרות שחייבת לציין שמשהו ממנה נזרק לפח
כי חשתי שתוך כדי אני ממש תופחת.
נו אז אנחנו לא כולנו בסירה אחת?ומז
ל גדול שיש מסגרת.
שתהיה לנו שבת מלאה בשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2012 07:07

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב
חחח בהחלט צריך ספר המשפטים של מירי .. משפטים שעוזרים לנו.. ואתה-אל תיגע באוזן ההמן..כל יום תגיד מחר.. בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 21:16

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
מטפס יקר
תאמץ את השיטה של מירי וכל יום תגיד מחר אוכל אוזן אחת עד שייגמר החג... אני לא חובבת אוזני המן אבל כל שאר המאפים למיניהם הם האוייבים מס 1בשבילי!!!!!
בהצלחה מטפס.. מחכה לעדכון....

הי דרך המלך, מחקתי בטעות אז משחזר שוב מה שרשמתי: יש למירי בלקין משפטים שצריך לאגד אותם לספר אחד: מירי בלקין- משפטים מכוננים לחיים. איזה משפט מגניב: כל יום להגיד מחר אוכל אוזן המן.. וככה הזמן עובר... ולא אוכלים!! אנסה את זה.. היום המשפט : מתחשק לך? זה יעבור, עבד אצלי חזק וטוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 15:56

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
תאמץ את השיטה של מירי וכל יום תגיד מחר אוכל אוזן אחת עד שייגמר החג... אני לא חובבת אוזני המן אבל כל שאר המאפים למיניהם הם האוייבים מס 1בשבילי!!!!!
בהצלחה מטפס.. מחכה לעדכון....
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 14:56

אייריס
אייריס
אחלה החלטה. מזלך שאכלו היתר. אני דווקא אוהבת פרג ובורקסים זה המכה שלי בכלל. חייבים לברוח מהם כמו מאש. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 11:49

dany
dany
מה שפחות לאכול את הרעל הזה מוטב!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 07:30

מטפס הרים
מטפס הרים
בינתיים האויבים שהזמנתי הביתה אתמול ניגמרו על ידי בני ביתי.... וכמו שהתחייבתי- לא אוכל אזני המן עד החג ונקודה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 21:57

מטפס הרים
מטפס הרים
כן נילי וקרולין יקרות.. לא חשבתי שאמצא אותם בסופר...בסופרים כבר פורים.. אני לא נוגע במשולשים האלו עד יום החג וגם אז במשורה. מאמץ את המשפט האלמותי של מירי: מתחשק לך? זה יעבור.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:59

קרולין
קרולין
מטפס יקר
גם אני מתה על פרג... ימי....
עם הזמן והתירגול ,לא מאבדים את החשק לאכול אבל יש בהחלט יותר שליטה.
מצטרפת בחום לזה שבפורים תרשה לעצמך אוזן המן משובחת.
עד אז ממשיכים ב ת ה ל י ךsmilesmilesmile
שיהיה ערב רגוע ואחלה סופ״ש לך ולכולנו
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:57

1103
1103
טפסני
בילבלת אותי לרגע עדיין לא נחתי מחנוכה כבר הבאת הלום את פורים חחחחח.
בחנוכה לא טעמתי סופגניה ולמזלי איני חובבת אוזני המן.
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:36

מטפס הרים
מטפס הרים
תציעו לי בורקס קר מאתמול או עוגה מעשה ידי קונדיטור בכיר- אני מעדיף בורקס קר. תמיד ידעתי שמזל גדול לי על כי אני לא מתלהב ממתוק. די בקלות אני נמנע מקינוחים וכאלו, וחלקם מפוארים ומדהימים ובאמת שפים גדולים יצרו אותם, אבל מול לחם וחמאה אני נמס... ולחם עם שמן זית.. גם בחנוכה עשרות סוגי סופגניות מנסות לפתות אותי ואני לא נענה לחיזוריהן ובלי מאמץ... עד שמגיע הפורים הזה ואיתו האזניים של המן. כאן אני יכול לאבד כיוון. פרג בעיקר! והיום עצרתי בסופר להביא משהו והמשולשים האלו הטריפו אותי. אז הבאתי אוייבים הביתה והבאתי אותם גם אל בטני. אוזן המן עם כוס חלב קר זה בשבילי קינוח מדהים. טוב. אתם כבר יודעים שהרף הקולינארי שלי לא ממש גבוה... אני חושב שהמן החליט לנקום בנו עם המאכל המשולש הזה...אז אני מחליט עכשיו החלטה ואני הולך לישם אותה- רק בחג פורים עצמו אוכל אוזן המן מקסימום שניים. עד אז לא נוגע שלא לדבר אחרי החג.. בפורים הזה אני מתחפש במסיבה למטפס הרים.. רק אתם תבינו. פורים שמח ומבדח , רק פעם בשנה יבוא להתארח וטוב שכך. להתראות.....
edited by מטפס הרים on 12/27/2012
edited by מטפס הרים on 12/27/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!