הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיר חדש בלב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/12/2012 16:04

דרך המלך
דרך המלך
אורצוק היפה
אכן את נראית נפלא אבל אל תתני למחמאות לתעתע בך... וזה קורה לכולנו מקבלים מחמאה טראח נהרס הכל וחבל כי אנחנו דופקים את עצמנו... לאף אחד מלבדנו לא אכפת באמת איך אנחנו נראים מלבד "אני"......
גם אני קמה בבוקר עם החלטה שזהו זה היום והיום מתחילים ובמהלך היום משהו משתבש והכל נהרס...
אני הייתי נפגעת מההערה שהבוס לשעבר של טפסני אמר לו אבל אני חושבת שזה מאד תלוי מי אומר ואיך אומרים.....
יפתי מאחלת לך סופש קסום והקילו יירד סומכת עלייך ושלב שלב לאט לאט כנסי לשיטה ולשליטה
אוהבת אותך המונים
+1 קישור קבוע (Permalink)
28/12/2012 14:53

אייריס
אייריס
בהצלחה יפתי. שבת שלום ונפלאה
28/12/2012 05:31

אקורדיאון
אקורדיאון
מאחלת לך יקירתי שבוע חדש ובשליטה.
27/12/2012 11:06

מפתח סול
מפתח סול
תודה קרולין יפתי!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 10:51

קרולין
קרולין
אורצ׳וק יקרה
בראבו על ההחלטה!
ויופי שמירי וההרצאות שלה שהן ככ חשובות מצליחות לגעת בנוsmile
מאחלת לך ים של הצלחה בתהליך
שיהיה לך אחלה סופ״ש קל בשמירה ובשליטה
קרולין
27/12/2012 09:33

מפתח סול
מפתח סול
תודה רבה מטפס יקר!

מקווה לתוצאות טובות ומחזיקה לעצמי אצבעות שלא אשבר!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 09:00

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר טוב מפתח סול עם שיר חדש בלב.
אני מכיר הייטב את התסמונת הזו: מחמיאים לי, אז אני מרשה לעצמי . הבגדים רופפים אז אני מרשה לעצמי. אני מרגיש קל הרבה יותר אז אני מרשה לעצמי...לפני שנים, היה לי מנהל מסוים, בכיר מאוד בארגון גדול מאוד, הוא היה אדם רע בכל מובנה של המילה ואני לא יכול להעיד עבורו דברים טובים, בעיקר דוגמה שלילית בעבורי לניהול מערכות ואנשים , אבל בכל זאת, היתה תקופה שהלכתי והשמנתי, והשמנתי, ואז יום אחד בישיבה אצלו הוא אמר לי בפנים ובצורה מכוערת: תגיד מה קרה לך אתה הולך ומשמין כמו חזיר... אין ספק שזה מגעיל. אני לא אדבר כך אל איש. לא זו הדרך. אבל בשורה התחתונה הוא היה זה שגרם לי לפקוח עיניים ולהבין מה קורה (וירדתי אז 0 בקלילות רבה כי הייתי צעיר בלמעלה מעשור 20 ק"ג)... רוצה לומר: לפעמים מהמחמאות והפירגון אנחנו עולים במשקל ומהערות בונות אפשר דווקא לרדת. ואני לרגע לא מצדיק את ההערה של האיש ההוא שלא היתה בונה כלל ועיקר , סתם רשעות שהולמת את אופיו, אבל בכל זאת היתה מראה טראח לפנים שלי... אני עובד חזק על הקטע הזה עכשיו: מחמיאים לי די הרבה על איך שירדתי בזמן האחרון והפעם אני מנסה לתעל את זה לעשייה חיובית ולא " יאללה חגיגה".. לקחת את ההצלחה שכבר יש לה אחיזה במראה העיניים של הסביבה ולהפוך אותה למנוף בונה וחיובי ולא כזה שמאפשר פריצת גבולות המובילה , מה לעשות, להשמנה...בהצלחה
27/12/2012 08:37

מפתח סול
מפתח סול
היי פורום יקר,

קודם כל ולפני הכל - דיווח השקילה מאמש ----- קילו יותר.... OMG
ועכשיו,
לאחר המון זמן ששמרתי (כתבתי לכם) ועמדתי במקום שבוע שעבר פרצתי גבולות. למען האמת ציפיתי לעליה גבוה יותר מקילו בודד אבל איך אומרים - אלוהים איתי smile
נס הניסים שאחרי כל מה שאכלתי עליתי רק קילו.
הגעתי אתמול להרצאה מותשת ומיואשת סיפרתי למירי - ואשתף גם אתכם - אני לא שם. ממש לא שם. כ"כ כ"כ לא שם שזה מפחיד!!
אני כל בוקר קמה עם החלטה שזהו, היום זה היום, היום אני לוקחת גביע אקטיביה לארוחת הבוקר וירקות לסלט של הצהריים ובכל יום בעבודה אני לא מגיעה לאכול אותם. ואוכלת דברים אחרים לא מזינים בעליל!
ועם כל זה שעליתי, שנהיו לי פני קובבה להפתעתי הרבה (ואולי גם לשמחתי) או שלא, הבגדים הישנים שלי (מהתקופה השמנה פחות) עולים עליי.
אולי בגלל זה זלזלתי? אולי כי אני עם אותם בגדים? אולי כי הם בכלל לא לוחצים לי ואני חיצונית נראית אותו דבר?
אולי זה בגלל שכולם כל הזמן מחמיאים לי על כמה שאני נראית נהדר וחלק אפילו אומרים לי שירדתי והתחטבתי....
הכל אולי. אני לא רואה זאת.
ואתמול אחרי הקילו שעלה הגעתי למס' הזוי! מס' שלא חלמתי שאני אראה בזמן הקרוב. מס' ונכון שאנחנו צריכים להראות טוב. ואני חושבת שאני נראית טוב.
מה שמפחיד אותי זה נטו המס'! כי איך אמרתי קודם - הבגדים נשארו אותו דבר. לא עליתי מידה והג'ינסים הישנים לא לוחצים. (שוב להפתעתי הרבה)

בקיצורי קיצורים - לאחר ההרצאה אמש של רעב ושובע אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלתי כי באמת הייתי רעבה.
אני אוכלת כי יש ארוחות ערב משפחתיות וכולם אוכלים, אני אוכלת כי מסביבי אנשים אוכלים ואני אוכלת בעיקר להעביר את הזמן.
אז לאחר ההחלטה של אתמול החלטתי לא לאכול! לא לאכול עד שאני לא ארגיש את הכאב הזה בבטן שמירי דיברה עליו.
אז עכשיו השעה 8:30, אני ערה מהשעה 5:00 ובימים קודמים כבר הייתי מדברת איתכם אחרי ארוחת הבוקר והנה היום אני רק עם כוס תה (ללא שום ממתיק) ומחכה לכאב הזה כדי לאכול.
מקווה לתוצאות טובות שבוע הבא!
מקווה לשמור על ההחלטה והרעל שאני שרויה בו כעת!

המשך סופ"ש נפלא.
smileParty
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!