הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל יום לומדת משהו חדש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/12/2012 07:21

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בוקר חדש חברותי וחברי לפורום. העידוד שלכם וכן, הנחישות שלי לפחות אתמול השתלמה. עמדתי ביעדים לאתמול. היום אשתדל גם כן, כשאני מדמיינת לי את קערת הירקות. נכון, לכולנו יש מעידות, זה אנושי ואין מה לעשות. העיקר שהן לא תהיינה תכופות ולהמשיך הלאה זה המוטו. תודה לכן מקרב לב.הולכת להכין את קופסת א. הבוקר לקחת איתי - יש התעמלות בשעה 9. נראה שיהיה לנו יום יפה מלא שמש חורפית מלטפת - שיהיה לכולנו יום של בריאות ושמחת העשייה... ולשמור. יש כמה דרכים מובהקות. לעיתים פשוט ללכת ולמדוד בגדים שכמעט עלו עלייך ועכשיו כבר עולים ונסגרים, או לחילופין להסתכל במידות שכבר צריך להעיף מהבית כי הן נראות כמו שק על הגיזרה החדשה שלנו... זה ממש עוזר ועושה מצב רוח מצויין !!! נותן המון כוח. מה דעתכן?

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 05:34

dany
dany
חנה יקרה
את מלאת מוטיבציה ויודעת את הדרך, מדי פעם יש איזה גליץ' שהוא אנושי !!!!!!!!!
את ממשיכה ובע"ה תגיעי ליעד שלך במועד.
חיבוק לעידוד
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 05:30

אקורדיאון
אקורדיאון
אייריס כתב:
מה שהיה היה. אנחנו כבר יודעים שזה כך ובטח שלא להלקות את עצמנו. אכלנו שילמנו אין ברירה וממשיכים הלאה ליום חדש והתחלה חדשה. חברתך = השפעה ודוגמא חיובית וככה צריך לעשות להתבונן רק בדוגמא אישית חיובית וככה נצליח להתמיד. ערב נפלא ותהני

כל מילה בסלע.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 20:57

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
תמשיכי להתמיד בתהליך הוא שווה הכל
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 19:40

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. כמו שאומרים בני צרפת; c'est la Vie. המשיכי להצליח
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 18:22

רבקה
רבקה
חנה'לה את כל התשובות את נתת לעצמך בגוף הפוסט.
כיצד להתנהג אחרי נקרא לזה בולמוסון
ולקחת דוגמה מחברה שהיא בשבילך מודל לחיקוי
ובסך הכל היה ועוד יהיה ובשביל זה אנחנו כאן איתך בעידוד פרגון ועזרה
ממשיכים קדימה בחשיבה חיובית ומצליחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 17:39

אייריס
אייריס
מה שהיה היה. אנחנו כבר יודעים שזה כך ובטח שלא להלקות את עצמנו. אכלנו שילמנו אין ברירה וממשיכים הלאה ליום חדש והתחלה חדשה. חברתך = השפעה ודוגמא חיובית וככה צריך לעשות להתבונן רק בדוגמא אישית חיובית וככה נצליח להתמיד. ערב נפלא ותהני
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 15:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברי וחברותי לפורום המדהים הזה. המחשב שלי זקוק ל"טיפול נמרץ" לפתע נמחקו ממנו המון דברים בלי אתראה מוקדמת. זו הסיבה שלא כתבתי .... אבל חסרתם לי ואני קוראת בשקיקה כל מה שנכתב כאן. היום יש לי וידוי לא כל כך נעים. אמש הייתי בארוע של ויצו בבית אחת החברות. אכלתי משהו קודם בבית אבל הגעתי ונפלתי חזק. אכלתי שם מכל הבא ליד, קצת פשטידות - 2פרוסות עוגה -1 מכל סוג שהיה שווה ממש - עבודת בית, וכן, זה היה בערב, ומכיוון שגם הערב לא היה מוצלח, קרי אוירה ועוד, לכן ועייפותי הרבה גרמו לי לעשות את כל זה. אני יכולה גם להודות בפניכם ובפני שלא רק שהגזמתי שם באירוח אלא חזרתי מאוכזבת ועייפה ומיידית גם המשכתי בבית לקחתי לי 3 פתית עם ריבה אמנם מעט אבל בהחלט לא ראוי ולא לעניין. אך כפי שאתם יודעים, למרות שהיעד שלי הוא לרדת בערך עוד 3 קג עד סוף ינואר, והשבוע נשארתי באותו משקל, אני לא מרימה ידיים ובטח לא מלקה את עצמי. את זה למדתי כבר. אספתי ואוספת את עצמי. היום יש קיזוז ברמת הפחמימות ומחר גם כן יהיה כן בע"ה. מה לעשות? אין ברירה. אבל למדתי משהו חדש ואנסה ליישם. יש לי ידידה שהיא גוף דוגמנית למרות שהיא לא צעירה ממש, אלא 68. היא לימדה אותי. נוסעת לפחות פעמיים בשנה לטיפולי ספא בים המלח וטבריה (טיפולים חשובים לה ולבעלה) ושם ה כ ל כ ל ו ל. ובכן מה עשתה? בבוקר הגבילה עצמה רק לירקות וגבינות (והיא גוף של דוגמנית גם הגובה וזקיפות הקומה).... בצהריים רק בשר וירקות, ואת זה לקחת ממנה כדוגמה לעשות כשאסע בע"ה לים המלח גם כן ל-3 ימים בסוף ינואר ... מה לעשות? לי אין ברירה כידוע. היום נתתי לעצמי מקום של כבוד. אכלתי צהריים מלאה בחצי שעה בערך. מידי פעם הנחתי את המזלג ו"נחתי" מהאוכל ובאמצע כתבתי לי דברים חשובים שרציתי לעשות. כך סיימתי את הארוחה שהיתה לי מאד טעימה וגם הרגשתי שאכלתי ה מ ו ן. למרות שלא כך הדבר. אבל זה עוזר בעניין שובע ורעב בהתיחס להרצאתה של מירי מאתמול. ממש לידי ראיתי עוד אישה שישבה. כל כך גדולה שהכסא לא הכיל את גופה. חשבתי לעצמי "כמה שנים היית בקטגוריה הזו.??? לא עוד. איני מסוגלת לחשוב על כך, לכן, בימים הקרובים אהיה צמודה לפלפלים ולסלטי הירקות שלי, כי זה הכי טוב בעולם וטעים גם כן. בקיצור מילת המפתח היא לא להלקות את עצמי מה שהיה היה אתמול ומה לעשות מידי פעם דברים כאלה קורים. עיקר העיקרים שמחה שחזרתי לעצמי מיידית. יש שינוי מחשבתי וזה גם מוליך אותי לפעולות הולמות ולא כפי שהייתי בעבר. "אם כבר אז כבר" ובמשך יממה אחרי האכילה הלא מבוקרת הייתי עוד מוסיפה ואוכלת לפצות את עצמי על מה שעשיתי לעצמי, טפשות ממש. בקיצור פני מסתכלות קדימה ולא אחורה. וכן אני בהווה, כל שעה לגופה, אמנם עסוקה מאד מאד, ויש לי עוד מטלות וגם יוצאת הערב, אבל אני חזקה מתמיד ומתחזקת בדרכי.... מקווה שתהנו מהיום ורק בשורות טובות שלכם באהבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל יום לומדת משהו חדש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!