26/12/2012 21:01
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס הרים כתב:
אייריס כתב: תותית תרגישי טוב. נשמע רעיון טוב של טפסני יכול להיות שזה גם יעזור לך. שווה לנסות הכל לפני ניתוח. בכל מקרה תתיעצי עם הטובים בתחום. בהצלחה והחלמה מהירה יכול להיות שיש מקרים רפואיים שניתוח גב הוא הפתרון , אני לא רופא...אבל מניסיוני האישי והייתי עם תור לניתוח שבב ואז נאמר לי על ידי רופא אחר ( שביטל ופסל בבוז את רעיון הרופא הקודם)שצריך לפתוח את הגב , ונסיונם של הרבה אחרים: ניתוח כזה צריך להיות האופציה האחרונה בהחלט. רק אחרי שניסינו הכל !!! אני חייב המון לאותו טכנאי שסיפר לי על יוגה איינגר טיפולית. חייב לו המון.
יש לי גם ניסיון טוב מאוד עם יוגה טיפולית בשיטת איינגר. אותי דחפה לזה הבת שלי שמתרגלת יוגה איינגר כבר הרבה מאוד שנים.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 20:42
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אייריס כתב:
תותית תרגישי טוב. נשמע רעיון טוב של טפסני יכול להיות שזה גם יעזור לך. שווה לנסות הכל לפני ניתוח. בכל מקרה תתיעצי עם הטובים בתחום. בהצלחה והחלמה מהירה
יכול להיות שיש מקרים רפואיים שניתוח גב הוא הפתרון , אני לא רופא...אבל מניסיוני האישי והייתי עם תור לניתוח שבב ואז נאמר לי על ידי רופא אחר ( שביטל ופסל בבוז את רעיון הרופא הקודם)שצריך לפתוח את הגב , ונסיונם של הרבה אחרים: ניתוח כזה צריך להיות האופציה האחרונה בהחלט. רק אחרי שניסינו הכל !!! אני חייב המון לאותו טכנאי שסיפר לי על יוגה איינגר טיפולית. חייב לו המון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 20:18
 אייריס Posts: 3744
|
תותית תרגישי טוב. נשמע רעיון טוב של טפסני יכול להיות שזה גם יעזור לך. שווה לנסות הכל לפני ניתוח. בכל מקרה תתיעצי עם הטובים בתחום. בהצלחה והחלמה מהירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 19:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
תותית יקרה. לפני שש שנים סבלתי מכאבים נוראיים ברגל ימים ,הקרנה מגב תחתון. זה הגיע לרמה שלא יכולתי לעמוד, בקושי ללכת, במשרדי הקודם אנשים תמכו בי כדי לנוע!!!! סיוט!! אספר בקיצור: כמעט עברתי ניתוח גב של ממש, פחדתי נורא ולא הסכמתי, ואז כשעשיתי אמ.א ר.איי אמר לי הטכנאי שהוא מציע לי ללכת ליוגה איינגר טיפולית . שזה מציל. שהוא ראה כבר כמה שלפני ניתוח עשו את זה. הלכתי. אני זוכר שבקושי צעדתי מהחניון לסטודיו. כולי כואב ודוקר.. שורה תחתונה: הציל אותי!!! כבר הייתי עם תור לניתוח שבב, ואז הלכתי לרופא אחר שאמר שהניתוח שבב לא יתאים ..אלא רק ניתוח גב מלא... ואז הגיע אותו טכנאי מלאך משמיים. היוגה העמידה אותי על הרגליים. אם תרצי פרטים איפה ומי תכתבי לי בפרטי ואשלח. פשוט לא רוצה לעשות פרסומות בכללי. תרגישי טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2012 11:35
 tutit Posts: 2431
|
קודם כל תודה על כל העצות ,ויש לי שאלה לגבי פריצת דיסק שסיפרת שהיתה לך האם היא עברה ללא ניתוח? אני מאוד חוששת .................... ומקוה שלא אצטרך להגיע לזה כמובן שיש לי סיטי והאורתופד יאמר את דעתו אך אני ממש בלחץ מאפשרות של ניתוח........ איך את התגברת על פריצת הדיסק רק בעזרת התרגילים ??או שהיתה התערבות כירורגית?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|