הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למטפס

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/12/2012 05:29

אקורדיאון
אקורדיאון
הסמויה כתב:
עכשיו סלט עם טונה וביצה קשה ויסגר הלוע
ואפשר יהיה לסמן וי על היום הראשון של השליטה

קולולו,בהצלחה גם היום.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 23:39

tutit
tutit
חיוך יקרה !
הזדהיתי עם כל מה שכתבת..........קשה מאוד לצלוח את הבולמסים כשלא מכינים מראש מה שצריך...
ולמרות שאכלתי פלפל עם עמק לייט אני עדיין רעבה ויושבת לכתוב כדי לא לאכול עם מסטיק חריף .....
תכף אשתה מים ואלך לישון............אני רחוקה מהמטבח והאור שם כבוי כך שזה קצת מגן עליי
smileבהצלחה גם מחר לכולנו....
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:40

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך מהלב כתב:
בשכה זו ממש אני כבר אחרי האוכל של היום עם כוס תה צמחים ליד המחשב. עד מחר.... והיום עבר פחות או יותר רגוע עם הצלחה לשמור על שליטה כמעט מושלמת. בולמוסים של מתוק מלוח חמוץ וכל השאר משאיר טעם מר בפה ובלב. איך זה קרה לי? חשבתי כבר לא יקרה שוב לעולם, מה אעשה ועוד כל מיני תהיות והלקאות.... אבל לזכור שזה נגמר ועלינו להמשיך הלאה בדרך. האם לא שמענו גם בעבר ממירי שגם לה קרו דברים בדרך המופלאה שהיא מנהלת? אני זוכרת שאפילו אמרה פעם אחת : "שכחתי שאני מירי בלקין".... זה אנושי גם לשגות, לסלוח לעצמנו זו מצווה גדולה. ואם יש רוגע יש אפשרות להתמסר לשליטה, שנותנת המון כוח. שליטה פירושה גם להתכונן לארוחה הבאה, להכין מה שצריך ולא להשאיר דברים ל"יד המקרה".... כי זו יד כאילו שלישית שהולכת מאליה לכל מיני כיוונים שלא תיכננו ובהחלט יכולה להפיל אותנו.... אין תרוצים. הכנה מראש מונעת פגיעה/נפילה/מעידה ובטח בולמוסים. להכין את הירקות, להכין ארוחה טעימה במסגרת שלנו, ובעיקר לפנטז על הבגד הבא,/ על המספר הבא הנמוך יותר על המשקל, על מחאות שנקבל/על הרגשת ביטחון והרגשה של שליטה שהיא כוח בלי כל ספק. כל אלה יכולים להמריץ אותנו ללכת בדרך המלך שלנו...שיהיה לכולנו כוח וסופשבוע של הצלחה ובעיקר בריאות ושמחה, והנאה על כל רגע ....

חיוך. את אלופה. !!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:37

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בשכה זו ממש אני כבר אחרי האוכל של היום עם כוס תה צמחים ליד המחשב. עד מחר.... והיום עבר פחות או יותר רגוע עם הצלחה לשמור על שליטה כמעט מושלמת. בולמוסים של מתוק מלוח חמוץ וכל השאר משאיר טעם מר בפה ובלב. איך זה קרה לי? חשבתי כבר לא יקרה שוב לעולם, מה אעשה ועוד כל מיני תהיות והלקאות.... אבל לזכור שזה נגמר ועלינו להמשיך הלאה בדרך. האם לא שמענו גם בעבר ממירי שגם לה קרו דברים בדרך המופלאה שהיא מנהלת? אני זוכרת שאפילו אמרה פעם אחת : "שכחתי שאני מירי בלקין".... זה אנושי גם לשגות, לסלוח לעצמנו זו מצווה גדולה. ואם יש רוגע יש אפשרות להתמסר לשליטה, שנותנת המון כוח. שליטה פירושה גם להתכונן לארוחה הבאה, להכין מה שצריך ולא להשאיר דברים ל"יד המקרה".... כי זו יד כאילו שלישית שהולכת מאליה לכל מיני כיוונים שלא תיכננו ובהחלט יכולה להפיל אותנו.... אין תרוצים. הכנה מראש מונעת פגיעה/נפילה/מעידה ובטח בולמוסים. להכין את הירקות, להכין ארוחה טעימה במסגרת שלנו, ובעיקר לפנטז על הבגד הבא,/ על המספר הבא הנמוך יותר על המשקל, על מחאות שנקבל/על הרגשת ביטחון והרגשה של שליטה שהיא כוח בלי כל ספק. כל אלה יכולים להמריץ אותנו ללכת בדרך המלך שלנו...שיהיה לכולנו כוח וסופשבוע של הצלחה ובעיקר בריאות ושמחה, והנאה על כל רגע ....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 20:04

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:

מעולה! זו התנהלות ממש מצויינת ואין לי ספק שהיום הזה יהיה סימן ליום המחרת. המשיכי כך ואת חוזרת לעניינים. אצלי היה יום מעולה עד לאזני המן... ראי פוסט ניפרד.. מבטיח מחר שגם אני מדווח יום מצויין .
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 19:41

הסמויה
הסמויה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 18:51

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:
עד עכשיו אני ממש בסדר

תודהההההההההה

יופי. ועכשיו כבר ערב וזה אומר שהיום הזה הולך ונינעל ובואי נסיים אותו בשליטה. מצויין . ערב נעים.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 18:16

1103
1103
סמויה יקירתי
אני בטוחה שתמשיכי הלאה להיות בסדר
הצלחה רבה בהמשך התהליך
ניליThumbs Up

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 17:34

הסמויה
הסמויה
עד עכשיו אני ממש בסדר

תודהההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 16:36

קרולין
קרולין
סמויה יקרה
לכולנו לא קל .... תמשיכי להתמיד בתהליך .....
כולנו כאן תמיד בשבילך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 13:07

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:
היום , מהבוקר, בקבוק מים לידי ומזכירה לעצמי כל הזמן שאני חייבת לחזור למוטב ולדרך המלך

פנטסטי!!!! תנסי להעביר באמת יום אחד ממש טוב , וזה ייתן לך מבוא להמשך. יופי.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 12:16

הסמויה
הסמויה
היום , מהבוקר, בקבוק מים לידי ומזכירה לעצמי כל הזמן שאני חייבת לחזור למוטב ולדרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 10:30

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:
אז , לא עזר כלום ואתמול בלילה אכלתי בלי שפיות
חמוץ , מתוק , מלוח וחוזר חלילה
מזל שאני לא אוכלת חריף כי אחרת גם החריף היה מצטרף לחגיגה
אז היום כמובן, קמתי גם עם שיר חדש בלב והחלטות חדשות
אבל עוד כל היום לפני....

מעולה שאת משתפת. וזה כל כך הגיוני שהחזרה למסלול תהיה לא מיידית ולא ממש חלקה. טוב לאט מבכלל לא לחזור למסלול. את במודעות וזה הולך להתרחש, אתמול, היוןם או מחר, את בדרך לחזור לנתיב הטוב והמיטיב שכבר היית בו. מקווה שהיום יהיה יום מצויין ועם הרבה שליטה , והוא יהווה את הסיפתח לחזרה למסלול. אנחנו כאן.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 10:09

הסמויה
הסמויה
אז , לא עזר כלום ואתמול בלילה אכלתי בלי שפיות
חמוץ , מתוק , מלוח וחוזר חלילה
מזל שאני לא אוכלת חריף כי אחרת גם החריף היה מצטרף לחגיגה
אז היום כמובן, קמתי גם עם שיר חדש בלב והחלטות חדשות
אבל עוד כל היום לפני....
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 05:31

dany
dany
אהובה הכנסי מתי שאת יכולה ובכייף, ואנחנו כאן כרגיל לעזור ולתמוך ובדלת האחרונית גם להיתמך!!!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות וסופ"ש נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
27/12/2012 05:29

אקורדיאון
אקורדיאון
סמויתי היקרה כולנו מכירים את התופעה של ההליכה על הקצה לאחר הנגיעה בפיסגה ובדיוק מסיבה זו אנחנו כאן במסגרת
ללא הפסקות כי זה לכל החיים,זו הדרך וגם לאחר נפילות אנחנו יודעים לחזור לתלם עם כל הצמיכה והעידוד של אנשים טובים באמצע הדרך.
יקירה את יודעת שכולנו בשבילך ומקווה מאוד שאכן היום זה היום לשינוי ועשי לי טובה רק לא מים מים לחזור לתפריט ,רישום וגם מים.
חיבוק ענק לחיזוק.בהצלחההההההה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 19:30

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:
תודה ענקית לכם
ובבקשה
לא להעלב אם אני לא אהייה פעילה בכל הפוסטים
לאט לאט
בשלב זה אני כאן
היום , עד עכשיו היה נורא אבל מהרגע רק מים מים ועוד קצת מים

סבבה לגמרי . אבל מאוד כדאי שתיכנסי ותקראי ותקבלי את רוח החיזוקים של הקבוצה. גם אם את לא מגיבה , עצם הקריאה ממצבת אותך במיקום נכון בכל נקודת זמן. ומידי פעם תבריקי לנו הודעה: ״ אני כאן״ וכולנו נשמח שאת איתנו. וכשיבוא הרגע והוא יבוא ,תחזרי להגיב באורח תדיר יותר. אנחנו כאן, לא בורחים לשום מקום.
edited by מטפס הרים on 12/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 18:28

רבקה
רבקה
הסמויה יקירתי
אל תתני למצב להידרדר , חבל
קחי עצמך מיד בידיים כדי שהנזק לא יהיה רב מדי
כשאת כאן איתנו זה הולך אז אנא הישארי וחזרי לשליטה מלאה
כי הרי אין לנו ברירה
חיבוק לחיזוק ולהצלחה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 14:11

הסמויה
הסמויה
תודה ענקית לכם
ובבקשה
לא להעלב אם אני לא אהייה פעילה בכל הפוסטים
לאט לאט
בשלב זה אני כאן
היום , עד עכשיו היה נורא אבל מהרגע רק מים מים ועוד קצת מים
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2012 13:07

מטפס הרים
מטפס הרים
הי סמויה.
יכול להיות שאחרי שירדת יפה את נכנסת למה שאני מצוי בו כעת , ומה שכיניתי " מחצית" ..כאילו, ירדנו נחמד, ופתאום כבר מאבדים קצת את הכח להמשיך למרות שיודעים שצריך, וגם נראים כבר יותר טוב אז מרשים לעצמנו לעגל פינות - אבל בלב יודעים שצריך להמשיך לרזות או לשמור, כל אחד בקטע שלו.
אבל זה בדיוק היופי של הביחד של הפורום: אנחנו מרגשים אחד את השני כי אנחנו מבינים אחד את השני, וכשיש הבנה כזו בסיסית , יש גם תוצאות. אין לי שום ספק שאת חוזרת בגדול למישחק. אוקי, אז נחת ( כמו שמיכל שרון רשמה מאוד מעניין) על הספסל בהפסקת המחצית, אבל החיים נימשכים, כלומר המשחק ממשיך, ואת חלוץ למחנה!! וכן, היית שם בשבילי בגדול ועכשיו כולנו איתך: יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום וככה יעברו להם שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע ואת גם תחזירי חובות בלי ספק וגם תרדי אם את רוצה להמשיך לרדת או לשמור אם את רוצה לשמור. מבצע פסח מתחיל עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איתך!!!
edited by מטפס הרים on 12/26/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!