הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשהשמנמוד גם מעשן !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/12/2012 09:52

EFF
EFF
כן..הבעייה בעידון חמורה ביותר,בעיקר כאשר מתגלה סרבנות לא להפריע לסביבה..הדבר החמור יותר היא ההשמנה שלאחר העישון כאשר המעשן מפצה את עצמה באכילה לא מבוקרת..ובאשר לכם - איזה יופי- הנצחון כבר כאן,או טו טו ...הצליחו !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2012 09:09

מטפס הרים
מטפס הרים
אחלה פוסט - מעניין מאוד!!! מזל שאני לא מעשן...
0 קישור קבוע (Permalink)
24/12/2012 05:25

אקורדיאון
אקורדיאון
בהצלחה לך ולבעלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2012 20:00

אייריס
אייריס
בהחלט. ערב טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2012 19:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נכון, במיוחד היום כשיש מודעות לנזקי עישון ולנזקי השומן ועוד עם חברה/ידידה שנראית אנורקטית ???? טוב קטונתי מלתת עצות סתם התבוננות באנשים שאני מאד אוהבת. לזכותם הם קמו מהמקום אחרי שביקשתי בנימוס וגם זה משהו במחוזותינו

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2012 17:09

אייריס
אייריס
שבוע טוב מחוייכת. גם אני לא מבינה את סוגיית המעשנים ועוד שמנים, כאילו מה??? גם שמן וגם מוסיף לעצמך עוד מחלות
שנגרמות מעישון. ומה עוד שהריח שנודף מהמעשנים גם מסריח ובלתי נסבל. בקיצור בריאות זה לא מקנה להם וחבל מאוד. שבוע טוב ובריא
0 קישור קבוע (Permalink)
23/12/2012 16:44

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הבוקר ישבתי לכוס קפה בלבד עם חברה שהיתה קצת במצוקה (כאבים בפרקים) ולילה קשה. לידינו ישבו זוג. היא בחורה שנראית אנורקטית ולידה שמנמוד, לא סליחה ממש מרובע כי גם נמוך קומה. שניהם עישנו במרץ. פניתי לעברם, סליחה אנ יודעת שאתם בחוץ אבל קשה לנו עם כיוון העשן, אולי??? למזלנו לא היתה תוקפנות. שניהם קמו מהמקום ופינו לנו את האויר הטוב והשמש החמימה שקצת הפיגה את כאבי חברתי והוסיפה לכולנו בריאות. אחרי לימודים וכו'. החלטתי למרות שהקרה כבר מגיעה בסביבות שעה 3 כי אין ברירה. יצאתי לצעדה היומית שלי עטופה מאד אבל עשיתי אותה במלואה. חשבתי על הזוג המוזר צעירים. כיצד הם חיים.??? היא כ"כ דקיקה והוא ממש ממש שמן אמיתי ועוד לעשן??? כמה קשה לראות והרי מי שגר בבית מזכוכית אינו זורק אבנים והמבין יבין. אני תודה לאל אף פעם לא עישנתי אבל יש צעירים בים שגם בעלי משקל וגם מעשנים ואיזה נזקים. גם פגשתי גברת אחת מאד חביבה שאמרה לי תמיד בבית בעלי היה יורד עלי בנושא המשקל ומעליב אותי כמעט כל שבוע. אני תודה לאל מבורכת בבעל שאמנם מידי פעם היה מעיר אבל בצורה מאד ידידותית למשל : "חנה תראי, אנו טסים הרבה ולמקומות רחוקים, אולי תעשי מאמץ כי אח"כ במטוס מאד צפוף לך"... דרך ממש חביבה לדרבן אותי וכשראה כמה קשה לי כמה פעמים הייתי אקורדאון וכו'. פסק מלהגיד. עכשיו הוא כמובן במשקל טוב מאד אבל צריך לרדת כמה ק"ג התחלפו היוצרות. הוא שואל אותי מה כדאי לעשות והביא לי את תפריט הדיאטה שקבל בקופ"ח. שם הדיעה הרוווחת היא לאכול מידי שעתיים -3 משהו קטן. - זה נוגד את השקפותי שהן לפי מירי 3 ארוחות ליום. אבל, אני מכבדת את הדרך שלו, וכמובן אכין לו מה שיהיה לו נכון טוב וטעים. כי בדרך זו יוכל להשיל את מעט הק"ג שהוא צריך ובא לציון גואל...! גם לי נשארו בערך 3 עד 4 לרדת ובע"ה נגיע ליעד !!!! שבוע מבורך וטוב לכולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשהשמנמוד גם מעשן !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!