24/12/2012 05:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מפתח סול יקירתי אין מושג כזה מותשת מלנסות,האלטרנטיבה גרועה פי כמה ,נכון מרגיז נכון שהמוטיבציה יורדת במיוחד ללא תוצאה רצויה אבל עדיף כך מאשר עליה ובדלודה שבועות אפשר לעלות יפה. יקירה הרימי ראש והתחילי ממש מחדש. חיבוק ענק לחיזוק.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 21:30
 1103 Posts: 5022
|
אור יקרה טוב עשית בפנותך לרופאה לברר אם קיימת בעיה בגופך שעוצרת בעדך מלרדת במשקל למרות שהקפדת על הכללים. אך אל תוותרי לעצמך ואל תרימי ידיים.לאחר שתתקבלנה תוצאות בדיקות הדם,ואם תתברר ישנה בעיה רפואית היא תטופל, ואת תמשיכי לראות ירידות.שום פריקת עול ובליסה בלתי מבוקרת לא תועיל אלה רק תחריף את התיסכול שלך. נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 21:29
 מפתח סול Posts: 250
|
תודה רבה לכם על התמיכה והפרגון והעידוד!
במקרה פתחתי את הפורום עכשיו לפני שניגשתי למקרר "לנשנש משהו לפני השינה"... וקראתי את התגובות שלכם ועכשיו אני אלך לישון ואדלג על המקרר!
תודה ענקית לכם! לילה מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 19:41
 קרולין Posts: 6651
|
אורצ׳וק יקרה והשאלה מה האלטרנטיבה ???!!! והתשובה אין לנו דרך אחרת ואין מקום לייאוש ותיסכול כי זה מ ח ב ל בתהליך ומביא לתוצאות הפוכות... לכן יקירתי גם על המקום זה בסדר וגם לצוף זה בסדר סבלנות והתמדה זה תמידדדדדד משתלם בסוףףףף כולנו כאן תמיד בשבילך קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:59
 אייריס Posts: 3744
|
חייבתתתת להמשיך. כי מה האלטרנטיבה האחרת?? רק עלייה את יודעת את זה כבר. אז יפתי למרות כל זה המשיכי ובטוח יגיעו הירידות. מה שכן רצוי לבדוק אולי בלוטת תריס. הרבה הצלחה נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:33
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל הדברים החכמים כבר נאמרו. לעיתים לגוף יש דרך משלו ואל לנו להתיאש (קל להגיד), אולם לי למשל אין דרך אחרת, ולכן האופציה לעלות מחדש אינה קיימת משום זוית שהיא. נכון, יש תסכול רב בכך שנו עושים הכל ובכ"ז אין תזוזה. קודם כל עשי הבדיקות וכשתראי שהכל בסדר, תרגעי ולפתע תגיע ירידה גדולה (פיצוי על כל 3 השבועות) ואולי רק אול יש משהו שהפריע לירידה ואפשר לתקנו עם כמה כדורים, אז בטח טוב שעושה בדיקות. לכי סיימי עם זה מהר וחזרי הביתה, לאכילה שפויה שבסופו של יום היא דרך חיים לכל אלה שנמצאים כאן. זו רק תלולית של עפר שמפריעה בדרך, הסירי אותה והמשיכי בדרך הישר והעיקר המשיכי לחייך. שום דבר לא "בכוח".. פשוט להרפות להרפות... ויבורכו כל הכותבים לך שכמובן מעודדים'/ות. בהצלחה !
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:22
 נחושה Posts: 6982
|
אפילו לצוף זאת אופציה העיקר לא להישבר ולשבור את הכלים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:15
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני בהחלט מבין את התסכול הזה, כי אם אני שומר ממש ומקפיד קלה כבחמורה, ולא יורד, ולא מעגל פינות פה ומזייף בקטנה שם, זה מרגיז מאוד. וזה גם מתיש אותי מלנסות. כן, זה בהחלט יכול להתיש. אבל , וכאן מגיעה הבגרות של התהליך שלנו- מה האלטרנטיבה? להפסיק לשמור ולהתחיל להשמין? לאבד את כל מה שכבר הורדתי? להרים ידיים ולהיכנע לשומן המסוכן? לזה בדיוק אני מתכוון כשאני מרגיש כמטפס על מצוק תלול , זו בדיוק ההרגשה הזו: מאמץ משמעותי מואד, מאוד משמעותי, ולעיתים התקדמות מאוד לא משמעותית לכאורה- אבל כשמסתכלים על המאקרו אז ההתקדמות הלא משמעותית הזו מביאה אותנו בסוף אל היעד. ויש יעד לכל אחד מאיתנו. שמחכה לנו. אני מאד מקווה ש הקול הפנימי שלך שאמר לך "למה לי להמשיך" לא יגבר על הקול השני הפנימי שאומר " להמשיך...כי זו הדרך הבאמת יחידה והאלטרנטיבה ממש ממש ממש רעה". ואני מקווה וגם בטוח שלא תרימי ידיים למרות התחושה הכבדה הזו שמאוד מובנת לי. אל תרימי ידיים. לפעמים הקרב קשה ומתיש וניגרר ונימשך זמן, ויש מחיר כבד לעמידה האתנה- אבל בסוף מגיע ניצחון. בהצלחה לכולנו. edited by מטפס הרים on 12/23/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:05
 dany Posts: 19819
|
אור יקרה, יאוש רק מביא אותנו לעוד ועוד קילוגרמים טוב שאת עושה בדיקות ומקווה שגם הורמונליות כולל בלוטת התריס. חשוב מאד. שתהיינה התוצאות תוכלי לדעת יותר ואז להחליט אם סוף העולם הגיע או צריך לחכות לו עוד!!!!!!!!!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 15:50
 רבקה Posts: 8411
|
אור יקירה עכשיו זה מתחיל . דבר אחד זכרי שהגוף שומר לעצמו את הכרטיס מתי לדווח לך על הירידה והוא בהחלט זוכר את כל תפוסי והתנהגויות האוכל בהם את משתמשת גם לטוב וגם לרע ופה טעותך ששחררת מעליך את השליטה ואל לך לשתשמש במושג מבאס או מותשת חיזרי מיד לאכילה מבוקרת כמו שאת יודעת ותראי תוצאות בהמשך וכמובן לא לדחות אלא לעשות את הבדיקות ורק בשורות טובות.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 13:35
 נחושה Posts: 6982
|
מפתח סול יקירה, ראשית, אין דבר כזה מותשת מלנסות!!! לא בבית ספרינו...כעת לעיקר: האם עשית רישום בלי פינוקיו לראות היכן הנפילות? קפה הפוך, טוסט, ממתק, סיר אורז, אכילה בחוץ, הרבה מלוח....ואולי אף אחד מהם? האם את אוכלת מסודר, בישיבה, שותה מספיק, מטאבוליזם כרגיל? ואולי בכלל יש לך עבורינו בשורה משמחת? אני בטוחה שהבדיקות תשקפנה לך חלק מהתמונה, את השאר את צריכה לקבל מרישום ובכל מקרה, מה שהיה נגמר, להתחיל כרגע באופטימיות ובנחישות כאילו נרשמת הבוקר... המון בהצלחה....סוף זה תמיד התחלה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 13:13
 מפתח סול Posts: 250
|
היי לכם, הרבה זמן לא כתבתי כאן והגיע הזמן לעדכון של סוף העולם.. כולם דיברו מלא זמן ובכל מקום על סוף העולם ב 21.12.12. איזה בולשיט.... מי קבע? למה? כמה? בני המאיה? מה הם אומרים?!
To make long story short....
כידוע לפי הפוסטים הקודמים שכתבתי הייתי שלושה שבועות בדיאטה. מה זה דיאטה - סופר!!!!! אחד לאחד. בלי פחמימות משעה 17:00. לא ירדתי ולו גרם אחד קטן! בשבוע הראשון נשקלתי לפני מחזור - אז בסדר יש צבירת נוזלים. בשבוע השני - לא בדיוק הגיע המחזור אז נגיד... אבל בשבוע השלישי? משהו כבר לא בסדר.
כמובן שביקשתי מהרופאה שלי הפניה לבדיקות דם שאותם אני צריכה לעשות בצום של 12 שע' (שאני צריכה להחליט יום אחד להפסיק לבלוס בשעה 18:00 בערב על מנת לבצע אותן למחרת בשעה 6:00 בבוקר). בכל אופן לאחר כל השלושה שבועות הקפדניים מאוד ולאחר שלא ראיתי מאית של תוצאה הגונה הגיע סוף העולם אליי הביתה. כל הסוף שבוע אכלתי.... אכלתי ובלסתי. לאו דווקא דברים משמינים אבל בהחלט ללא הגבלה. (כמובן שאם לא הייתי אצל מירי הייתי יכולה לבלוס יותר!!!!!) הייתי במודעות - אבל ללא ספק דיאטה לא הייתה שם!
ועכשיו?! מבאס "לחזור לשגרה". לא בא לי.... הקול הפנימי שלי אומר שאם אני שומרת ומקפידה מאוד שלושה שבועות וכלום לא יורד אז למה לי להמשיך?!
מותשת מלנסות.... המשך יום מקסים לכולכם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|