23/12/2012 16:56
 אייריס Posts: 3744
|
וואי נשמע טוב מאוד. תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:06
 dany Posts: 19819
|
זה בהחלט סיר של פחמימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2012 16:04
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס הרים כתב:
רייצל כתב: נשמע טעים מאד עד חמש אחר כך לאאאאאאא בתאבון רייצ׳ל זה מאוד מאוד טעים ו מאוד משביע. בעיקר קטניות , האם זה נחשב פחמימה?
תודה על המרשם הטעים הבטטה בטוח פחמימה והקטניות מככבות אצלנו רק עד השעה חמש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 18:55
 מטפס הרים Posts: 1533
|
רייצל כתב:
נשמע טעים מאד עד חמש אחר כך לאאאאאאא בתאבון רייצ׳ל
זה מאוד מאוד טעים ו מאוד משביע. בעיקר קטניות , האם זה נחשב פחמימה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 18:19
 רייצל Posts: 339
|
נשמע טעים מאד עד חמש אחר כך לאאאאאאא בתאבון רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 17:13
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הפוסט המשעשע מאוד של טולי על חמין מסוג מאוד מיוחד מביא אותי לשלוח אליכם נזיד עשיר בסגנון חמין שבישלה רעייתי לשבת. מצרכים: שקית חצי קילו של תערובת עדשים ירוקות, שחורות, כתומות ומאש. משרים לפחות שמונה שעות ובהחלט אפשר גם 12. במחבת מטגנים בצל, עיגולי גזר, קוביות בטטה, , עיגולי כרישה. מוסיפים לטיגון את תערובת העדשים המסוננת מהמיים בהם הושרתה. מעבירים לסיר רחב וממלאים במיים , מביאים להתרחה ומשאירים רותח כחצי שעה עד ארבעים דקות. אז מוסיפים תבלינים כגון: פפריקה, כמון, כורכום, מעט קינמון שנותן ניחוח ניפלא, שלש או ארבע כפות של סילן, מלח ופלפל. להשאיר לרתוח עם התבלינים עוד עשר בדקות. להכניס לתנור חום של 150 תלוי בתנור, למשך שעה וחצי. התבשיל מתבשל בתנור בסגנון חמין. המים הולכים ונעלמים עד שמקבלים נזיד סמיך וניפלא. בתיאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|