22/12/2012 16:39
 toly Posts: 898
|
העורך הראשי של "ידיעות אחרונות " הודיע אמש בישיבת מערכת כי כתב החוץ בפריז בועז ביסמוט, עומד לפרוש מתפקידו ואת מקומו יחליף כתב צעיר ומוכשר המתמחה בקולטורה והקולינרה הפרזיאית ומקורב לארמון האליזה ואף לחברות הפרלמנט בוורשה. ביסמוט סירב להגיב לידיעה אך נראה עוזב את שגרירות ישראל בפריז כשהוא ממלמל מספר מילים לעבר מספר קולגות: אני בחמין צמחוני של בז'יז'ינסקיה לא אוכל יותר....... ) הערב ייצא הכתב החדש מר מטפס הרים, לצרפת להמשך חקירת התעלומה המוזרה המשטרה ושירותי הבטחון בצרפת בכוננות על לקראת הגעתו. ולכל מי שיש זמן לפינוקים ממליצה על סרט צרפתי מקסים :"בתוך הבית" תיהנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 15:25
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
טפסני יקר, הטבת לתאר את המצב הקטסטרופלי שאליו אפשר להגיע תרתי משמע אחרי חמין כמו שכאן תואר. מצחיק ביותר. מהכיוון של הרצליה בה אני מתגוררת פשוט לא ראיתי את מגדל אייפל מתעקם, אבל גם חמין לא היה אצלי. הקצב שהייתי אצלו אמש ניסה לשכנע והסברתי לו שאצלי אין כאלה דברים ובכ"ז אנו עוברים בשלום את השבת וגם נהנים. וכן יש לי וידוי אליכם יקרים ויקרות, גם אני הגזמתי בלי חמין. אמש הייתי במטבח יותר מידי שעות. אמנם בישלתי בעיקר פרגיות בתנור ולידן אורז טעים אבל כמעט כל שעה "אכלתי דיאטה". קצת פלפל אדום עם גבינה, אח"כ חטפתי איזה פרוסת גבינה צהובה עם אחוזי שומן שאינם ברשימות שלי, ואח"כ איני יודעת למה, אפילו הגזמתי. לקחתי פרוסת לחם קל ועליה חתיכה קטנה של חלבה, דבר שלא עשיתי זה יובלות. (בעלי קונה פעם ביובל ושאלתי אם אוכל קצת לקחת מזה ) חבל שהסכים. כל זה אחרי או בנוסף או לפני ארוחת הערב שאצלנו בשישי היא עם פחמימות כי צהריים בלי.... אז עם "הרבה דיאטה" הרי אני יודעת ומודעת לכך ש"הרבה" גם אם לא משמין הרי זה משמין. כלומר לא נתתי לקיבתי לנוח בין שעה 5 עד השעה 8.30 מידי פעם הלעטתי אותה במשהו. למה? איני יודעת שהרי לא היו ליתירוצים מתקבלים על הדעת בכלל, גם להיות במטבח שעות זה לא גורם לי בד"כ. סתם היה לי יום כזה ואחר כך מאוחר בערב כשערכתי ספירת מלאי, (כמו כל רו"ח מן המניין) יש לי בעל וגם בן במקצוע זה, לכבוד סיום השנה 2012, היה לי ממש רע בנשמה. מה עשיתי לעצמי? מדוע? אבל התעשתתי והחלטתי אני לא מלקה את עצמי. מה זה יעזור? מה עלי ללמוד? אם יש לי קטעים מהסוג הזה, עלי לעזוב מיידית את המטבח ולעשות הפסקה מסויימת כי אחרת אני מועדת לפורענות. אני מתפללת שהפורענות לא תגיע בדמות קילוגרם מיותר על מותני. היום אני במיטבי, אין ארוחות חינם בין הארוחות, היו אצלנו הבן הבכור ושתי התאומות ואכלנו בדיוק אבל בדיוק מה שהחלטתי. לקינוח יש לי ארטיקים בלי סוכר והבנות אוהבות את זה ממש כאילו זו גלידת שמנת עם קצפת. זה איך שמרגילים אותם בבית. כולנו נהננו. עכשיו אחרי צעדה של 1.20 שעה אפשר לנוח, אבל הרחק מהמטבח. אם בהחלט ארגיש רעבה יש לי מרק נהדר בלי פחמימות וצלחת כזו בהחלט תחזק אותי ותתן לי לעבור את אחר הצהריים בשלום. אני מתחייבת עד הערב לא לעשות שום דבר מעבר לכרסום פלפל אדום ובערב הרי בלי פחמימות בכלל. תחזיקו לי אצבעות אפילו את אלה של הרגליים כדי שאעמוד ביעד. זה יפתח לי את השבוע עם שיר בלב. מאחלת לכולכם אח"צ שפוי וערב עוד יותר נעים.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 12:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חחח... ממשלת צרפת מתכנסת לישיבת חירום בארמון האליזה לאור התעקמות מיגדל אייפל. ללא ספק התקפת סייבר נועזת , מצהיר םרנסואה הולנד בנאום לאומה. העם הצרפתי ובעיקר תושבי עיר האורות חוששים שההתקפה העלומה על אחד מסמלי צרפת המובהקים היא רק התחלה של התקפה חמורה יותר, שזה היה רק היומן וטרם הגיע הסרט עצמו. ראש ממשלת ישראל טילפן לנשיא הרפובליקה והציע סיוע בדמות סוכנים חשאיים שיחקרו את הסיבות להתקפה המפתיעה ויחשפו את זהות התוקף.. בראיון לרשת ביביסי התבטא טוני בלייר שליח הקווארטט למזרח התיכון בהצהרה אומללה : מדיניות ישראל בשטחים גורמת לישויות פלסטיניות קיצוניות לעשות מעשי יאוש אוניברסליים... וקתרין אשטון בהצהרה שיגרתית הביעה תקוותה שישראל תיקח אחריות על מעשיה. תדהמה וזעם בירושליים. שר החוץ לשעבר של ישראל הודיע: האייפל זה כסף קטן בשבילנו וכדאי שהצרפתים יירגעו... הכל בגלל חמין קטן , הכל בגלל חמין... מאחל שבת רגועה בגיזרת פריז...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 11:12
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח גדול. זו באמת הבעייה האמיתית עם האוכל הזה הטעים מאוד אבל יש מחיר בצורת פוקים כל היום. בהצלחה עד השנה הבאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 11:01
 toly Posts: 898
|
המומחים לתזונה מציינים מאוד לטובה את ערכיה התזונתיים של הששעועית האדומה החומה והשחורה ותרומתה לגוף במגוון היבטים ובמיוחד בויסות האינסולין והסרטונין או בפשטות מצב רוח טוב אז אתחיל ברשותכם מהסוף: חגיגה כזו טרם נצפתה בנבכי קיבתה של פריז אני חוששת שמגדל אייפל התעקם קמעה נוספת בשל כמות הפגזים אשר נורו מכיוונה של עלמת חן צנועה וחסודה מקולחוז אנונימי בישראל . לא לא ממש לא יאמן איזו ארומה נפלאה נוצרה בבית מהחמין אשר התבשל לו באיטיות על הפלטה החשמלית והשמנדמודה האלופה לא התאפקה וזללה חצי סיר ולמרות הקימל וזרעוני השומר (איזה שדרוג מדהים שזה נתן לחמין)ולמרות הרתחת השעועית ושטיפתה מספר פעמים אוהו אוהו ועוד אוהו - חגיגה כל הלילה ואורגיה של רחשים ואירועים בשירותים בחיי שמתי מי קליפות תפוזים ולימון עם קינמון בוונטה זהו אין מצב לתבשיל נוסף כזה עד הכריסמטס של 2014 אני עם הסוג הזה גמרתי במטבחי לפני שהיא גומרת אותי.... ) המשך שבת נהדרת חמימה ובשליטה יפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|