22/12/2012 11:18
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח מזל שבאמת היה חריף ולא המשכת הלאה. בהצלחה בהמשך. שבת שלום ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 06:35
 dany Posts: 19819
|
יום חדש זמירות חדשות אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/12/2012 05:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 23:20
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חיוך מהלב כתב:
אתה באמת מצחיק ביותר טפסני יקר. תראה זאת כעזרה משמים, כי אם לא היה חריף לך לבטח הייתי מכניס עוד קלוריות מיותרות... זה באמת מצחיק, אבל זכורני בעברי שהייתי גם אני בדרך כלל מטפלת ב"חבלים"... חבל לזרוק, חבל לבזבז ועוד כאלה דברים מוזרים. היום אני יודעת שאם משהו שנשאר מאד מאד מגרה אותי מקומו בפח הזבל. לכן הדרך מהשולחן היא ישר לעבר הפח כדי שלא יהיה לי בהחלט קשה עם "חבל"..... אני לומדת כל הזמן, עוד קורה לי לעיתים רחוקות שאני נופלת על מוקש כזה או אחר, אבל בד"כ אני משתדלת שלא. בקיצור ניצלת !!!!
חיוך הי. היום הזה הלך ונעשה גרוע מרגע לרגע .. במישור התזונתי בלבד כל היתר היה כיף גדול. כנראה שהחריף הזה פתח לי את כל הסכרים.. הוריקן משולב עם טורנדו כאילו בשביל להביע הזדהות עם הסערה שבחוץ... יום עם זלילה אחת גדולה. מחר יום חדש עם דף חדש. יש לי תכנית ברורה איך ייראה המחר.להתראות edited by מטפס הרים on 12/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 22:03
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתה באמת מצחיק ביותר טפסני יקר. תראה זאת כעזרה משמים, כי אם לא היה חריף לך לבטח הייתי מכניס עוד קלוריות מיותרות... זה באמת מצחיק, אבל זכורני בעברי שהייתי גם אני בדרך כלל מטפלת ב"חבלים"... חבל לזרוק, חבל לבזבז ועוד כאלה דברים מוזרים. היום אני יודעת שאם משהו שנשאר מאד מאד מגרה אותי מקומו בפח הזבל. לכן הדרך מהשולחן היא ישר לעבר הפח כדי שלא יהיה לי בהחלט קשה עם "חבל"..... אני לומדת כל הזמן, עוד קורה לי לעיתים רחוקות שאני נופלת על מוקש כזה או אחר, אבל בד"כ אני משתדלת שלא. בקיצור ניצלת !!!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 17:55
 toly Posts: 898
|
יקירתי למרבה הצער בוורשה הכירו רק מלח ופלפל אך אימי ז"ל שהיתה מאוקראינה ולמדה משכנות לבשל בישלה פיקנטי וחריף ואני שידרגתי זאת לשלל תבליני העדות השונות שאיזה כייף שהתברכנו ומכל שכנותיי והעדות אני לומדת ומשתדרגת בתמהילי הבישול שלי. א- גוט שבע'ס טולי uote=EFF]טולי עשית הסבה עדתית?????......אצלי את עדיין "שתולה" בפריז..בכלל זוכרת שאני שלחתי אותך לשם לראשונה??? ובקשר לגרגרנות או חזירות בלשון העם - אז זהו שאנחנו כאלו ומידי פעם "אבות אוכלים בוסר - אבל שיניהם כהות - לא של הבנים...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 17:34
 EFF Posts: 6409
|
טולי עשית הסבה עדתית?????......אצלי את עדיין "שתולה" בפריז..בכלל זוכרת שאני שלחתי אותך לשם לראשונה??? ובקשר לגרגרנות או חזירות בלשון העם - אז זהו שאנחנו כאלו ומידי פעם "אבות אוכלים בוסר - אבל שיניהם כהות - לא של הבנים...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 17:11
 toly Posts: 898
|
אוח אוח אתה ענק נשפכתי על הכיסא מרוב צחוק כבת העדה שציינת אני אוהבת חריף וכמה שיותר סחוג ופפריקה חריפה הרי זה משובח רק שקיבתי העדינה והאצילה מפריז אינה תמיד מעכלת זאת אגב אני בחורף קבוע מוסיפה למרק ירקות חוויאג' ושש...כפית חילבה למרקיה הפרטית שלי....טעם גן עדן מקווה שבכל זאת נהנית משארית המרק... שבת נפלאה וחמימה בלב ובנשמה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 16:46
 מטפס הרים Posts: 1533
|
לכבוד הגשם השוטף והטוב שמבקר אצלנו, התבשל לו בביתנו בין יתר הבישולים גם מרק ירקות עשיר, מלא צבע וריח.. בני הגיע מהטירונות . אני מת מרעב. הכריז. אז לבינתיים עד לארוחת השבת הוא גרף לו צלחת כגיגית מהבילה , יצק עליה חצי שקית גדולה של שקדי מרק , הוסיף איטריות דקיקות שבושלו בניפרד והתענג.. הוא סיים ורץ לחדר להתארגן לבואה של החברה ( יש להם הרבה השלמות לעשות.. התכוונתי לשיחות על המצב הפוליטי ואתם כבר חושבים... ) .. בקיצור נשאר מעט מרק בצלחתו וזה קרץ לי קריצה גדולה וברורה- אני שלך. כך אמרה לי שארית המרק המנוקדת בשקדים.. לקחתי את הקערה ומילאתי מלוא הכף.. אבוי לי , וארשאי שכמוני, שכחתי שבני אוהב לתבל את המרק ובכלל כל אוכל בהמון אבל המון סחוג תימני, מקורי , אש מראש העין.... פי בער וכמו בסרטים מצויירים אדים יצאו לי מהמוח... שלש כוסות מיים קרים בקושי הצליחו לכבות את הבעירה... וזהו עונשו של שמנמוד שמחפש שאריות... שבת נעימה ולא חריפה לכולכם....)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|