הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חמין ממין שונה ואחר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/12/2012 23:57

toly
toly
מטפס יקר
זה מסוכן להצחיק כך פולניה מבית טוב ועוד לקראת חצות אחרי שנמסה עם כרסה המלאה בשעועית....
תאמין לי אם פעם ישעמם לך במסגרת תפקידך חובק העולם אתה מוזמן לעשות הסבה לקופירייטר וכותב קטעי הומור לסטנדאפיסטים או להיות אמרגן ומפיק על של מולטיטאלנטים מפריז/וורשה

במידה ושלום שלום פורש אקרא לתוכניתי: "לא על הלחם לבדו" או :"וורשה בפריז"
והעיקר והעיקר לא לפחד כלל לצחוק על עצמנו ועל החיים ולדעת לרקוד אותם גם עם תענוגות האוכל ושאר מישורי
החיים בכייף ובחיוך גדול ומאיר עיניים ואוזניים
אז אכלנו צחקנו נהנינו מהביסים הגנובים מהסחוג החילבה והשאריות של היוייך מיט לוקשן
מחר שבת מנוחה ללע ולקיבה תרתי משמע ובשליטה בבקשה עם ההגה בנחלים
אומנם התבטלה לי הרכיבה מחר בשל הגשם הנפלא אך מה זה בא לי לדהור לגליל או לאגמון חולה עם כל הירוק מסביב הנחלים הזורמים וכל הציפורים המדהימים אשר הגיעו לבקר אותנו בשלגים
אני מאוהבת במזג האוויר החורפי הנפלא שסוף כל סוף נחת אצלנו.....תודה לך בורא עולם שתפילתי נענתה
ואני יכולה ללבוש את הפונצו עם הכלבלבונים ברגליים והדשדשה החדשה שלי
סטייל א-לה פריז
לילה נפלא לכולם
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 18:03

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
אני יקרה בהופעותיי....
אפשר לשכור את שירותיך בתור יחצ"ן ואמרגן.....נפתח סטארטאפ לגילוי כשרונות לשמנדמודים בלבד..
תודה על הפרגון והמחמאות
שהבלונד לא יתנפח יותר מידי מרוב מחמאות השבוע
אמת שכבר מספר אנשים הציעו שאעלה סטנד אפ
ובמיוחד שכנתי שאני כל יום עושה לה סטנד אפ עם הידייש הקלוקלת שלי שמנסה
לשפרה שכרגע משולבת באנגלית גרמנית וכמה קללות בקוד הוורשאי הידוע כולל צרפתית
ולגופו של סקי אני עוד אגלוש בחליפה חתיכית עם האופניים באלפים הצרפתיים
פרנס ויוה לה קממבר ושאטו דה מרלו- איך קים צועס'ן smile)
quote=מטפס הרים]טולי אני הולך לדבר עם שלום אסייג ולהכניס אותך לצחוק מהעבודה. גם תעלי את הרמה שם וגם סוף סוף זה יהיה לא סתם מצחיק אלא מצחיק וגם חכם. קורעים הפוסטים שלך.. מפרקת הפגזים רב אלוף במילואים טולי... תחי וארשה!!!שבת שלום ,אני ממש רואה אותך שם בחרמון גולשת...
edited by מטפס הרים on 12/21/2012

יאללה הולכים על זה: ערב סטנדאפ בכיכובך , ויש לי שם: ברית וארשה, ברית נט״ו ומה שבינהם... יבואו כולם שמנמודים וגם רבים ויהנו ויקרעו מצחוק מהתיאורים שלך , כמו ההוא עם הרכיבה באופניים והפרה שרדפה אחרייך ואחרי הקבוצה.. ענק!! או מפרקת הפגזים, גדול או שואב האבק העצבני, אדיר. אפי כתבה לך שתמשיכי לשמור על חוש ההומור המצויין הזה כי זו באמת בריאות. שלום אסייג יכול לפרוש...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 17:42

toly
toly
אני יקרה בהופעותיי....
אפשר לשכור את שירותיך בתור יחצ"ן ואמרגן.....נפתח סטארטאפ לגילוי כשרונות לשמנדמודים בלבד..
תודה על הפרגון והמחמאות
שהבלונד לא יתנפח יותר מידי מרוב מחמאות השבוע
אמת שכבר מספר אנשים הציעו שאעלה סטנד אפ
ובמיוחד שכנתי שאני כל יום עושה לה סטנד אפ עם הידייש הקלוקלת שלי שמנסה
לשפרה שכרגע משולבת באנגלית גרמנית וכמה קללות בקוד הוורשאי הידוע כולל צרפתית
ולגופו של סקי אני עוד אגלוש בחליפה חתיכית עם האופניים באלפים הצרפתיים
פרנס ויוה לה קממבר ושאטו דה מרלו- איך קים צועס'ן smile)
quote=מטפס הרים]טולי אני הולך לדבר עם שלום אסייג ולהכניס אותך לצחוק מהעבודה. גם תעלי את הרמה שם וגם סוף סוף זה יהיה לא סתם מצחיק אלא מצחיק וגם חכם. קורעים הפוסטים שלך.. מפרקת הפגזים רב אלוף במילואים טולי... תחי וארשה!!!שבת שלום ,אני ממש רואה אותך שם בחרמון גולשת...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 16:33

מטפס הרים
מטפס הרים
טולי אני הולך לדבר עם שלום אסייג ולהכניס אותך לצחוק מהעבודה. גם תעלי את הרמה שם וגם סוף סוף זה יהיה לא סתם מצחיק אלא מצחיק וגם חכם. קורעים הפוסטים שלך.. מפרקת הפגזים רב אלוף במילואים טולי... תחי וארשה!!!שבת שלום ,אני ממש רואה אותך שם בחרמון גולשת...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 16:13

EFF
EFF
טולי..נסיון מעניין..ומה בכלל היינו עושים בלי חוש הומור??? זו מתנה מהאל - שימרי עליו (על חוש ההומור, לא על האל...)
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 16:03

toly
toly
חברים נכבדים ואהובים
על מנת לשמור על ההרמוניה בין בנות הברית לבין וורשה וללא ארטילריה כבדה של פוקים ופגזי קיבה כבדים של
נציגותיה השונות במזרח התיכון, ובהיעדר פרודוקטים מסוג בורגול גריסים
או חיטה מלאה להכנת חמין כשר למהדרין לצמחונים
הוחלט על ידי ההנהלה (אנוכי והכלבבונים בסביבה גם הבולדוג ממעל סימן וי וי בנביחה צרפתיתsmile)
שהיום לכבוד הכינרת המתמלאת במים לכבוד הגעתון והירדן שעלו על גדותיהם
וכמובן לכבוד הלבן בעיניים בחרמון (יייייייייייש וורשה בקרוב נוחתת לצימר באזור
ולגלוש על הטוכע'ס המתעצב שלה (כווץ הרפה כווץ על האופנים),
ותאמינו לפריז=ממש ממש לא קל לטפס את העלייה לחרמון עם אופניים, טוב זה חימום לפני הטור דה פרנס.....מסלול חובבנים כמובן......
אז החלטתי על הכנת חמין שונה ואחר בו יככבו טופו ברוטב תפוז ושום מעשה ידיי עם שעועית אדומה
ושחורה ביצים בטטה ושאר ירקות המצויים במקרר עם זרעי קימל ושומר לעידון ומניעת רשרושים בגיזרה התחתונה.....
סקרנים איך יצא? גם אני......זה עדין מתבשל בסיר החמין
הפרק הבא מחר....
שבת חמה וטעימה לכולנו ובשליטה אה?smile)
טולי
מפרקת פגזי חמין במועדםsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חמין ממין שונה ואחר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!