21/12/2012 14:42
 רבקה Posts: 8411
|
חיוך יקרה אנחנו תלמידים של המורה מס' 1 מירי היקרה שלנו ולומדים ממנה את הדברים הטובים ומיישמים את הטוב ביותר כולנו כאן בבית הספר הגבוה לפירגון ולהעניק לזולת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 14:32
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה בהחלט חיוך יקרה, כמה שפחות הלאה ורחוק, לא בבית ספרינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 13:31
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חיוך מהלב כתב:
רק השבוע דיברה מירי על רגשות שליליים. קינאה, שנאה (לא עלינו), חוסר פירגון, ועוד כהנה וכהנה. אני קוראת בכך לכל הרגשות האלה לא להתקרב לאף אחד מהפורום המדהים הזה. שאף אחד לא יאמץ ולו אחד מהרגשות האלה שלא טובים לנו... לנו מגיע להרגיש טוב עם עצמנו - קרי להיות יכולים להעניק לאחרים מתוך הרגשות הטובים הפנימיים וזהו.
מאמץ את קריאתך, חיוך יקרה. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 10:19
 dany Posts: 19819
|
חיוך ראי פוסט אחר שכתבתי ........... מתאים פיקס!!!!!!
חיוך מהלב כתב:
רק השבוע דיברה מירי על רגשות שליליים. קינאה, שנאה (לא עלינו), חוסר פירגון, ועוד כהנה וכהנה. אני קוראת בכך לכל הרגשות האלה לא להתקרב לאף אחד מהפורום המדהים הזה. שאף אחד לא יאמץ ולו אחד מהרגשות האלה שלא טובים לנו... לנו מגיע להרגיש טוב עם עצמנו - קרי להיות יכולים להעניק לאחרים מתוך הרגשות הטובים הפנימיים וזהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 09:53
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|