הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אמנון ליפקין שחק ז"ל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/12/2012 09:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
האמת חברוות וחברים כל כך קשה לי לדבר שאני פשוט קוראת את מה שאתם כותבים ומתפללת שתהא מנוחתו עדן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 09:19

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
אכן אדם וזו המילה אדם בהתנהגותו יושרו ,אחד האנשים שמאז ומתמיד הערכתי ,רק להסתכל לתוך עיניו הספיק לי לראות מי האיש.
יהי זכרו ברוך.

מסכימה במיליון אחוז....אבדה גדולה...היה לי מאוד עצוב....
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 05:17

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אדם וזו המילה אדם בהתנהגותו יושרו ,אחד האנשים שמאז ומתמיד הערכתי ,רק להסתכל לתוך עיניו הספיק לי לראות מי האיש.
יהי זכרו ברוך.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2012 00:29

EFF
EFF
יהי זכרו ברוך...אכן מלח הארץ שהלך לעולמו...חבל שאנחנו הולכים ומאבדים את האנשים הבוגרים השקולים, החכמים, המבינים..תהה מנוחתו עדן...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2012 21:22

adish
adish
בהחלט
אדם שטוב הלב ניבט מעיניו
אדם שרק שמעתי טובות מכל מי שהכירו
אדם שהיה מוערך בכל מקום אליו פנה
ורואים זאת גם לפי ההספדים של ילידיו ומכריו
בהחלט, בזבוז וממש חבל
הטובים באמת הולכים מוקדם... מוקדם מאוד...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2012 20:56

מטפס הרים
מטפס הרים
אייריס כתב:
יהי זכרו ברוך. בזמן האחרון אני רק שומעת על דברים קשים. מקווה שהשנה החדשה שבפתח תביא רק בשורות טובות. ערב טוב

הלוואי!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2012 20:40

אייריס
אייריס
יהי זכרו ברוך. בזמן האחרון אני רק שומעת על דברים קשים. מקווה שהשנה החדשה שבפתח תביא רק בשורות טובות. ערב טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2012 18:11

dany
dany
יהי זכרו ברוך מלח הארץ במלוא מובן המילה.

מטפס הרים כתב:
עצוב לי היום. מעבר להיותו גיבור ישראל, ראש המטה הכללי של צבא הגנה לישראל , אמנון ליפקין שחק היתה דמות תמיד חיובית בעיני,נבונה, שקולה, אחראית... לא הכרתיו אישית ומעולם לא ראיתיו פיסית אך תמיד זרם מעיניו אל עיני המתבוננות בו מן טוב לב שכזה.. מלח הארץ הזאת. הארץ היפה והכואבת והאחת והיחידה של העם היהודי. יהא זכרו ברוך.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/12/2012 15:04

מטפס הרים
מטפס הרים
עצוב לי היום. מעבר להיותו גיבור ישראל, ראש המטה הכללי של צבא הגנה לישראל , אמנון ליפקין שחק היתה דמות תמיד חיובית בעיני,נבונה, שקולה, אחראית... לא הכרתיו אישית ומעולם לא ראיתיו פיסית אך תמיד זרם מעיניו אל עיני המתבוננות בו מן טוב לב שכזה.. מלח הארץ הזאת. הארץ היפה והכואבת והאחת והיחידה של העם היהודי. יהא זכרו ברוך.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אמנון ליפקין שחק ז"ל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!