21/12/2012 07:17
 נחושה Posts: 6982
|
במטבחון של כל מקום עבודה או של בית עסק או חדר המתנה מבינים עד כמה אנחנו במקום הנכון ועלינו כיתה לעומת אנשים אחרים. לפעמים כשאני פוגשת אנשים רזים הנראים לי ה- מתגלות אח"כ צרות בריאותיות/משפחתיות...אני לא מכלילה אבל כבר נתקלתי בכמה מקרים.... לא כל הנוצץ זהב- כבר אמרנו? הבריאות היא המדד, שמנים פחות בריאים, שמנים בעשייה בריאים יותר, רזים במידה זה יופי, רזים מדי...לא מאחלת לאף אחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 06:34
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אקורדיאון כתב:
מטפס הרים כתב: אייריס כתב: טפסני יקר ואלוף. העיקר שאתה ואנחנו בעשייה והשאר אולי יגיעו לזה אולי לא זו הבחירה שלהם וחבל שהקולגה שלך לא עושה בחירה נבונה. אולי עם הזמן שתראה אותך יבוא לה הג'וק והקנאה בך תפיח בה החלטה. הכי מצחיק שאמרה לך שתדבר עם בעלה.... נו לאן הגענו??? לדעתי הכל תירוצים גם אנחנו היינו שם. בהצלחה לך בהמשך תרזה ותדביק אחרים. ערב טוב הי אייריס . אולי אפתח עסק לייעוץ לזוגות שמנמודים? ובחדר ההמתנה במשרדי אציב בופה עשיר... של פלפלים אדומים ממולאים עם טונה,באמת הכל תרוצים לא יכולה זה לא רוצה ונכון כתבה לך דני ,את הסוס אפשר להביא עד השוקת,נדמה לי שבעלה לא היה במטבחון כשהיא שקדה על הכנת הארוחה .....
לא חשבתי על זה.. הוא לא היה במטבחון...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים כתב:
אייריס כתב: טפסני יקר ואלוף. העיקר שאתה ואנחנו בעשייה והשאר אולי יגיעו לזה אולי לא זו הבחירה שלהם וחבל שהקולגה שלך לא עושה בחירה נבונה. אולי עם הזמן שתראה אותך יבוא לה הג'וק והקנאה בך תפיח בה החלטה. הכי מצחיק שאמרה לך שתדבר עם בעלה.... נו לאן הגענו??? לדעתי הכל תירוצים גם אנחנו היינו שם. בהצלחה לך בהמשך תרזה ותדביק אחרים. ערב טוב הי אייריס . אולי אפתח עסק לייעוץ לזוגות שמנמודים? ובחדר ההמתנה במשרדי אציב בופה עשיר... של פלפלים אדומים ממולאים עם טונה,באמת הכל תרוצים לא יכולה זה לא רוצה ונכון כתבה לך דני ,את הסוס אפשר להביא עד השוקת,נדמה לי שבעלה לא היה במטבחון כשהיא שקדה על הכנת הארוחה .....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2012 00:27
 EFF Posts: 6409
|
קראתי בעיון את הגיגייך המענינים...אכן אני חוזרת וטוענת שלהיות מאוד רזה זו ממש לא מעלה - ורוב ה"שחיפים" לא רזים מחוסר אוכל אלא בעייה בריאותית - לא עלינו....אנחנו ממשיכים בדרכנו הברוכה ומברכים עליה יום אחר יום..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 22:49
|
dany כתב:
יקירי עד שלא מבינים באמת שצריך לעשות שינוי, יש אנשים שחושבים על זה כל החיים ולא עושים שום דבר. אפשר להביא את הסוס עד השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות. כך זה עם השמנמודים והתרצת. הם יודעים ומבינים אבל.................... העיקר שאנחנו עושים ולא מוותרים. שבתשלום
נכון מאוד. יש סוס ויש שוקת והמיפגש בינהם יקרה רק עם הסוס ירצה להתאמץ ולהגיע אל השוקת..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 21:02
|
אייריס כתב:
טפסני יקר ואלוף. העיקר שאתה ואנחנו בעשייה והשאר אולי יגיעו לזה אולי לא זו הבחירה שלהם וחבל שהקולגה שלך לא עושה בחירה נבונה. אולי עם הזמן שתראה אותך יבוא לה הג'וק והקנאה בך תפיח בה החלטה. הכי מצחיק שאמרה לך שתדבר עם בעלה.... נו לאן הגענו??? לדעתי הכל תירוצים גם אנחנו היינו שם. בהצלחה לך בהמשך תרזה ותדביק אחרים. ערב טוב
הי אייריס . אולי אפתח עסק לייעוץ לזוגות שמנמודים? ובחדר ההמתנה במשרדי אציב בופה עשיר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 21:01
|
חיוך מהלב כתב:
טפסני היקר, קראתי בעיון כל מילה שלך. נכון, קל "להיות מסיונר" של שיטה שעובדת בשבילך ויש תוצאות. מעבר לכך, הרי כל אדם "קרוב אצל גופו" באמת אם יש לה בבית שמנמוד שזולל כל הזמן הוא מכניס הביתה אוייבם ומאד קשה לשמנמודה להתחיל את התהליך אלא אם תשב איתו ותסכם שאין דברים בבית והיא מתחילה תהליך. מחלת תרצת נפוצה גם אצל חברתי שאיתה נפגשתי היום. תעשי לעצמך מתנה לשנה החדשה אני אומרת לה. יש לה שתי בנות. אחת רווקה עדיין בת 37 שעשתה ניתוח קיבה והחלה לעלות במשקל כי אין לה "אלוהים" וחשבה שתוכל להמשיך לאכול ולהרזות מה שקרה לאורך הרבה קילגרמים אבל כנראה היא קלקלה את כל העניין של קיצור הקיבה ומעכשיו רק תעלה. אמרה לאמא שלה שהיא הולכת עכשיו למסגרת מסויימת ולא פרטה. כי חבל אחרי הניתוח שעלה הון כסף אחרי הירידה המדהימה וגם גם הכי חשוב היא הכירה סופסופ בחור ולבטח יעזוב אותה אם תחזור ותהיה גדולה.... הבת היותר בוגרת בת 40 לא נישאה אבל הביאה בן לעולם וגם היא לא לוקחת אחריות על משקלה כמו גם על דברים אחרים והתינוק שהרי היא אם חד הורית.... אמרתי לחברתי. גם בעיית הסוכר שלך תיעלם אם את תשילי הרבה קילוגרמים. בואי איתי למירי אמרתי לה. "לא הייתי לפני שנים והיא לא השפיעה עלי וגם בבקרים יש לי דברים אחרים לעשות".... שוב תרצת נפוצה אמרתי לה. את צודקת אמרה לי. נו אולי תעשי לעצמך מתנה לשנת 2013 ואם תתני דוגמה בבית אחרייך תבואנה בנותייך וגם הן ירצו להרזות ולהיות יותר בריאות וגם להיראות יותר טוב. השיחה הסתיימה בלא כלום בנושא זה. אני במקומה הייתי רצה לאור הבריאות הירודה שלה הייתי ממש רצה למסגרת כל שהיא לא חשוב מה,ובלבד להתחיל בתהליך ולהיות יותר בריאה. אבל כל אחד ודרכו. שנהיה בריאים זה הכי חשוב.
הי חיוך. זה כבר הסיפור השלישי שאני שומע בשבועיים על מנותחים שלא מצליחים לשמור על ההישג שבעבורו הלכו ועשו צעד כה מרחיק לכת. וזה רק מוכיח שהכל בראש! לא בסכין המנתחים ולא בדיקור הרופאים האלטרנטיביים ולא השיקויים ולא בכדורים- הכל תלוי , כנראה, בעוצמת הרצון לעשות והנכונות להתגייס. להתראות שבת שלום ש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 20:38
 אייריס Posts: 3744
|
טפסני יקר ואלוף. העיקר שאתה ואנחנו בעשייה והשאר אולי יגיעו לזה אולי לא זו הבחירה שלהם וחבל שהקולגה שלך לא עושה בחירה נבונה. אולי עם הזמן שתראה אותך יבוא לה הג'וק והקנאה בך תפיח בה החלטה. הכי מצחיק שאמרה לך שתדבר עם בעלה.... נו לאן הגענו??? לדעתי הכל תירוצים גם אנחנו היינו שם. בהצלחה לך בהמשך תרזה ותדביק אחרים. ערב טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 18:16
 dany Posts: 19819
|
יקירי עד שלא מבינים באמת שצריך לעשות שינוי, יש אנשים שחושבים על זה כל החיים ולא עושים שום דבר. אפשר להביא את הסוס עד השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות. כך זה עם השמנמודים והתרצת. הם יודעים ומבינים אבל.................... העיקר שאנחנו עושים ולא מוותרים. שבתשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 14:50
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
טפסני היקר, קראתי בעיון כל מילה שלך. נכון, קל "להיות מסיונר" של שיטה שעובדת בשבילך ויש תוצאות. מעבר לכך, הרי כל אדם "קרוב אצל גופו" באמת אם יש לה בבית שמנמוד שזולל כל הזמן הוא מכניס הביתה אוייבם ומאד קשה לשמנמודה להתחיל את התהליך אלא אם תשב איתו ותסכם שאין דברים בבית והיא מתחילה תהליך. מחלת תרצת נפוצה גם אצל חברתי שאיתה נפגשתי היום. תעשי לעצמך מתנה לשנה החדשה אני אומרת לה. יש לה שתי בנות. אחת רווקה עדיין בת 37 שעשתה ניתוח קיבה והחלה לעלות במשקל כי אין לה "אלוהים" וחשבה שתוכל להמשיך לאכול ולהרזות מה שקרה לאורך הרבה קילגרמים אבל כנראה היא קלקלה את כל העניין של קיצור הקיבה ומעכשיו רק תעלה. אמרה לאמא שלה שהיא הולכת עכשיו למסגרת מסויימת ולא פרטה. כי חבל אחרי הניתוח שעלה הון כסף אחרי הירידה המדהימה וגם גם הכי חשוב היא הכירה סופסופ בחור ולבטח יעזוב אותה אם תחזור ותהיה גדולה.... הבת היותר בוגרת בת 40 לא נישאה אבל הביאה בן לעולם וגם היא לא לוקחת אחריות על משקלה כמו גם על דברים אחרים והתינוק שהרי היא אם חד הורית.... אמרתי לחברתי. גם בעיית הסוכר שלך תיעלם אם את תשילי הרבה קילוגרמים. בואי איתי למירי אמרתי לה. "לא הייתי לפני שנים והיא לא השפיעה עלי וגם בבקרים יש לי דברים אחרים לעשות".... שוב תרצת נפוצה אמרתי לה. את צודקת אמרה לי. נו אולי תעשי לעצמך מתנה לשנת 2013 ואם תתני דוגמה בבית אחרייך תבואנה בנותייך וגם הן ירצו להרזות ולהיות יותר בריאות וגם להיראות יותר טוב. השיחה הסתיימה בלא כלום בנושא זה. אני במקומה הייתי רצה לאור הבריאות הירודה שלה הייתי ממש רצה למסגרת כל שהיא לא חשוב מה,ובלבד להתחיל בתהליך ולהיות יותר בריאה. אבל כל אחד ודרכו. שנהיה בריאים זה הכי חשוב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 12:28
|
במקום עבודתי ישנה בחורה בערך בת גילי אולי פחות, נחמדה מאוד, מקצוענית אמיתית בתחומה. שמנה. ניפגשנו הבוקר במטבחון, אני איפסנתי במקרר את הסנדביצים מלחם קל שהבאתי לי למשך היום (יש יום - יומיים בכל שבוע ששלשה סנדביצים ממש יפים מחזיקים אותי נהדר ואני מוסיף לעיתים לכל אחד סלט ירקות- ומתברר ששתי פרוסות לחם קל יכולות להכיל בתוכן תקרובת יפה מאוד, ואני מכין סנדביצים עבים מנופחים מעלי חסה, פלפל אדום בשרני , עם פסטרמת תבור אחוז אחד , טחינה גולמית לא עשוייה, כיף).. רזית יפה. היא אומרת לי, ומשיכה להכן את הטוסט הגדול מאוד הנוצר בתוך בייגלה משומשם , עגול, עמוס גבנ"צ ... כן, אני עובד על זה, זה סוג של סלע קיומי בתקופה הזו. אני עונה בחיוך. מה שלומך? אני מוסיף אני גם רוצה לרזות. היא אומרת לי. מאוד. לא יכולה. למה ומדוע? אני שואל. כמה את רוצה לרדת? עשרים עונה הגברת. קטן עלייך , אני אומר. אם תרגישי שזה הרגע הנכון וממש תרצי ותתגייסי את יורדת עשרים. ואפילו בנחת וברוגע וגם סוג של הנאה. זהו, שאני לא מרגישה שאני ברגע הנכון, אני מאוד רוצה, אבל לא מסוגלת נפשית להיכנס לזה, לגמילה הזו, לשבוע הראשון הכל כך קשה הזה.ואין לי זמן לפגישות של כל הקבוצות האלה... סיפרתי לה על מירי בלקין האחת אנד אונלי, עלינו, על האפשרויות של קבוצה או אינטרנט, דיברתי על כוחה של הקבוצה, עוצמתו של השיתוף ..שמעה בקשב רב ואז אמרה לי הבעיה הכי גדולה שלי זה בעלי. הוא שמן ממש , והוא מרגע שמגיע הביתה כל הערב בטיילת מהמקרר לספה.. כל הערב.. וטוחן.. מלוח, מתוק, חמוץ, מה לא... ואני לא יכולה. אני אומרת לו שהוא שם לי מכשול כמו לפני עיוור.. והוא ממשיך. אין מצב שאוכל לרזות כך. אז אולי תפרגני לשניכם מתנה ליום נישואים או סתם ותירשמי אותו איתך? אני שואל ורואה כיצד היא מוסיפה לצד הבייגל הבאמת ענק גם צלחת עם גבינה ונידמה לי שזו גבינת נפוליאון של המיליארד אחוזי שומן... בעבר ניסינו. לא הלך. הוא דווקא ירד אבל אז נישבר וטרף והטריף אותי... איך אוכל להיכנס למישטר כשהוא מתחזר לי כל ערב עד השעות הקטנות? אכן בעיה הנהנתי. אבל את צריכה לא לוותר. אם את חשה שהגיעה שעתך להפוך לאישה רזה ואני אומר לך את יכולה בענק לעשות את זה , זה מיבצע אבל מיבצע מדהים, את צריכה לרתום אותו.. דבר איתו היא אומרת. לא, אני עונה, אני לא יועץ נישואין מתווך בין שמנמודים שבאו בברית זוגיות.. את צריכה לחשוב איך את רותמת את עצמך למהלך שחשוב לך למען עצמך ויכול להיות שבעצם כרגע את לא צריכה לחשוב עליו. אם תהיי מגוייסת במהלך אולי גם זלילותיו לא יפריעו לך כל כך ולהיפך, הוא יראה כי טוב ויצטרף? שיחתנו ניקטעה עת ניכנסה למיטבח עובדת נוספת, אישה רזה כקיסם, מאוד מאוד רזה!!! הכינה לעצמה קפה ושאלה , על מה אתם מדברים שאתם נראים כל כך רציניים הבוקר? אל תקחי את זה אישי, אבל את לעולם לא תביני אותנו אני אומר לה. כמה את רזה , וכנראה שאת לא יכולה להבין אותנו. על זה נאמר זר לא יבין. נכון תמיד הייתי רזה מאוד, עונה הקולגה, ומודה שאני לא מבינה, אבל לי גם יש עניינים עם התריס.אני אוכלת ודווקא יפה אבל נישארת מקלה.. רגע, לא אמורים להשמין עם זה? שואלת הגברת השמנה כן, אני מיקרה מיוחד , עונה השלשיית, אני עם תת פעילות ומרזה. אז אולי תתני גם לי קצת תת פעילות? מגחחכת השמנה. מתאים לי להפיל ממני את המעטפת הזאת..מתאים לי... לא רוצה. אמרתי. לא רוצה. אני מוכן לעבוד קשה ולהפיל את המעטפת מאשר לסבול מענייני הבלוטה הקטנה הזו שיכולה לשבש חיים ברמות שחבל על הזמן.., ואני מכיר ויודע שזה לא קל. ממש לא עונה השלישית .תאמיני לי, היא פונה לשמנה, אני מעדיפה להיות מלאה יותר ולא ככה, כזו רזה, אני יודעת שאני נראית כמו מקל.. ואת לא רוצה את הבעיות שיש לי עם בלוטת התריס.. העיקר הבריאות אמרתי. נשמח כל אחד בחלקו ונעשה מה שצריך לעשות כדי לשמור על הבריאות אמן . , סיכמו איתי חברותי לקומה. הרמנו כוסות קפה שחור, מיים ומיץ ענבים ( שלי הכוס עם המיים) , הקשנו זכוכיות לחיים וניפרדנו. ניסתרות דרכינו, בני האדם. להתראות. מטפס הרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|