21/12/2012 05:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תזכורת לכולנו סוף שבוע רגוע ובשליטה וללא שקדי מרק,אחד האויבים הגדולים שלי,לא מתקרבת,היו לי תקופות שהייתי אוכלת אותם כמו גרעינים ככה סתם,מטפס להשמר מהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 18:10
 dany Posts: 19819
|
נא לא לדבר על שקדי מרק, לא מכניסה אותם הביתה כי זה אחד האויבים הכי הכי...............
מטפס הרים כתב:
אצלי הבעיה זה המרקים המהבילים שהם דווקא מאוד מאוד בריאים וצבעוניים וטעימים.. אבל הבנים ובייחוד הטירון שחוזר הלוואי לשבת מאוד אוהבים שקדי מרק.. וככל שהמרק סמיך יותר ועשיר יותר כך הם נהנים יותר מגודש השקדים...ואני לא מתכוון למנוע את ההנאה הזו מהם, אלא רק מעצמי. עוד לא ראיתי ילד אחד שלא מת על המאכל הזה.. וגם אני כנראה ילד גדול ובוגר אבל מאוד מאוד אוהב שקדי מרק.. ולפעמים אחרי המרק אני יכול לנשנש אותם בכוס.. עם כף... וכל כוס כזו זה, אני לא יודע כמה, אבל בטח מאות קלוריות ... אז זהו - שהשבת רק מרק והשקדים לנוער. שליטה. edited by מטפס הרים on 12/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 16:47
 tutit Posts: 2431
|
נכוןןןןן!!!כל הכבוד על המודעות והשליטה המזג אויר הזה בלתי נסבל חברה שלי מהבוקר כותבת איזה כיף גשם ואני מרגישה בדיוק הפוך. אני מקווה להמשיך בשליטה אכלתי קרמבו אחד מעבר לתפריט אך מכיוון שאני יודעת שהסטייה מהתפריט היא חבר מביא חבר נכנסתי לכתוב כדי לא לקחת עוד משהו
והגב תפוס אז קשה לי לשבת הרבה זמן....אני רושמת קצת בעמידה וקצת בישיבה ........כי הוא מאוד כואב.... מחכה להחלים ולראות שמש בעינייםם ..........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 15:28
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אצלי הבעיה זה המרקים המהבילים שהם דווקא מאוד מאוד בריאים וצבעוניים וטעימים.. אבל הבנים ובייחוד הטירון שחוזר הלוואי לשבת מאוד אוהבים שקדי מרק.. וככל שהמרק סמיך יותר ועשיר יותר כך הם נהנים יותר מגודש השקדים...ואני לא מתכוון למנוע את ההנאה הזו מהם, אלא רק מעצמי. עוד לא ראיתי ילד אחד שלא מת על המאכל הזה.. וגם אני כנראה ילד גדול ובוגר אבל מאוד מאוד אוהב שקדי מרק.. ולפעמים אחרי המרק אני יכול לנשנש אותם בכוס.. עם כף... וכל כוס כזו זה, אני לא יודע כמה, אבל בטח מאות קלוריות ... אז זהו - שהשבת רק מרק והשקדים לנוער. שליטה. edited by מטפס הרים on 12/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 13:06
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת בהחלט! אין שום הצדקה לזלילה בגלל מזל האוויר, אנחנו שומרים ובמודעות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 08:23
 tal_f Posts: 900
|
נכון. הבחירה בידנו. למזלי היתה הפוגה בדיוק בזמן שליחת הילדים לבית הספר... לא נרטבנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 08:19
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקירה, צודקת כל כך בקשר למזג האויר והתירוצים לאכול...אבל יש תחליפים טובים....המון: במקום עוד קפה, תה צמחים או מים חמים עם פלחי לימון או נענע או מקל קינמון....מוסיף המון במקום דברי מאפה /לחם : סנפרוסט מוקפצים, מרקים נהדרים, פלפלפיתה מפלפל אדום עם פשטידה או גבינה או ביצה קשה והחיים יפים במקום צלחת חמין גדולה שקשה לשלוט בכמויות, מגדרה, עדשים, שעועית, אספרגוס, קינואה, כוסמת ועוד שלל קטניות ותוספות במקום המון בשר, פרפר חזה עם טבעות בצל או פטריות, דג טעים בתנור, תבשילי טונה, פשטידות בשר ופשטידות חלביות ובאשר לכל הקינוחים....פשוט לא לקחת את הביס הראשון ונצא מנצחים סופשבוע של בחירות נכונות לכולנו
 edited by נחושה on 12/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 06:25
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
אקורדיאון כתב:
שכרגע נראה סוער ביותר,ממש מבול בחוץ,להזכירכם אין זה תירוץ לאכילה,לא קשור. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שכרגע נראה סוער ביותר,ממש מבול בחוץ,להזכירכם אין זה תירוץ לאכילה,לא קשור. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|