20/12/2012 18:48
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה מקרב לב על המתכונים הנחמדים שבאמת מחממים את הנפש הגוף ואת הבטן כמובן. תבורכי על השיתוף !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 12:00
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ממש ממש נשמע לי נהדר. ואצלי טונה, חמה, קפואה, במוס.. הכל הולך, מת על טונה. הולך לנסות את זה בקרוב מאוד. תודה רבה על המתכונים , קלים וטובים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2012 05:38
 dany Posts: 19819
|
תודה מותק למען הוידוי לי יש בעיה קשה עם טונה חמה, סורי לא טעים לי וגם לא מריח לי, אבל נראה לי טעים גם בלי טונה ולהוסיף ליד זה אחר כך קוטג'.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 17:43
 קסם Posts: 140
|
תודה רבה שח יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 17:41
 רבקה Posts: 8411
|
שח יקירה תודה ענקית על כל המתכונים שאת משתפת אותנו עם תבשילים טעימים כאלה ברור שאפשר לרזות ולהצליח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 17:29
 שח Posts: 169
|
תקשיבו הזמן הזה בבית עושה לי טוב, ובעיקר מפתח את הצד הקולינארי שבי  אז לארוחת ערב היום (הוכן כבר במוצ"ש ועקב הביקוש הגובר של בעלי, הרזה המעצבן שאוכל הכל, מתוכנן שוב להערב...) ארוחה זוגית - סירות חצילים: חומרים: 2 חצילים מאורכים 1 בצל לבן 1 פלפל ירוק 1 פלפל אדום 3-4 פטריות קופסא טונה בשמן אופן ההכנה: לחתוך את החצילים לאורך לשני חצאים, לגרד את שכבת הגרעינים החוצה, להניח בתבנית, למרוח אותם במעט שמן זית ולהכניס לתנור בחום 180 כ 20 דקות. בינתיים לקצוץ את כל הירקות ממש קטן, להרתיח מחבת עם כף שמן ולשים את הבצל ראשון, לטגן עד שיזהיב ואז להוסיף את כל הירקות, לתבל בפפריקה מתוקה + חריפה + פלפל שחור ומעט מלח או לחילופין, כפית אבקת מרק ולהקפיץ הכל יחד. כשהכל מוקפץ היטב (ממש 4-5 דקות) , יש להוסיף קופסא אחת של טונה (אחרי שנסחטה היטב מהשמן) ולערבב עוד 2-3 דקות. לכבות את המחבת, להוציא את החצילים מהתנור, לגרוף עם כף את כל המלית שלהם לקערית קטנה, כך שהחצילים יישארו כסירות, מרוקנים מבפנים. את המלית שהוצאנו מכל החצילים יש לערבב בקערה קטנה ולהוסיף מעט מלח ואפשרי (ומומלץ) גם שן שום כתושה או 2 שיני שום קצוצות. להדליק שוב את המחבת ולהוסיף את המלית של החצילים לכל הירקות והטונה, לערבב הכל יחד במחבת דקותיים ולמלא את סירות החצילים, להחזיר לתנור לעוד כ 15 דקות
הטעם גן עדן!!!!!!!! בון אפטיט 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|