19/12/2012 21:50
 נחושה Posts: 6982
|
זוחלת למיטה, הרגליים כואבות, הערתי שרירים שהיו בתרדמת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 17:57
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי וואו איזה מוטיבציית על אני בטוחה שהשליטה היום היא בשיאה וכמובן ההצלחה בצילה אין עלייך נהדרת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 16:45
|
המשפט נכתב כטיזינג כדי שייכנסו סה"כ עם החניון 6 קומות, הרגליים שלי כמו אחרי טירונות (הולכות לבד מכווצות פחד....) אחרי 2 סירי מרק גדולים (גם מחר יום עמוס) מרק עדשים לנו ומרק כתום לילדים....בערב תהיה שקשוקה זריזה ותוך כדי בישולים והארגנויות תה עם עלי נענע גדול וטעים כדי שלא תהינה נפילות עם קיבה מלאה (צהריים 2 שיפודי פרגיות ושעועית ירוקה בצלחת (הזמנתי את חמי האהוב) וכעת התה המתוק מקווה שגם בניחום אבלים (אחרי חמש) לא תהיינה מעידות. למי שלא ממש שמע, עוד 15 דקות תישמע צפירהצאו' אמיגוס edited by נחושה on 12/19/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 16:07
 dany Posts: 19819
|
אכן כן הלוואי שהמשפט הזה היה מתאים לנו כל הכבוד מותק שלא איבדת את המומנטום. יישר כוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 14:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
וו'אלה, מזל שבראש העין עוד אין בתים עם 121 מדרגות... הלוואי שגם במשקל זה היה ככה: לעלות קשה ולרדת קלילות. זה כל כך הפוך. כל הכבוד !! אני לא שם, לא בספורט ולא בהליכות, עדיין...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 14:44
 שח Posts: 169
|
ואוו נחושה, נשארתי בלי אוויר רק מקריאת הפוסט 
עם סיפתח כזה של יום, אין ספק שהולך להיות לך יום מוצלח ונפלא!!
תותחית על, שאפו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
בוקר טוב פורום יקר, הבוקר התחיל יפה ובאוירה טובה, לבשתי בגדים להליכה ונעליים והייתי ממש מוכנה ואז הבן ביקש שאקפיץ אותו כי התיק היום ממש כבד והבת שקמה הפוכה בבוקר אמרה שאחרת היא תאחר ואני עם הבגדים ועם יום ממש עמוס, החלטתי לו לוותר לעצמי..כל עו ד אני "על הסוס" לקחתי בקבוקון מים ויצאתי נחושה, לבדוק כחימום כמה מדרגות יש עד החניון ומשם עד הקומה העליונה... 121 מדרגות עם עצירות התנשפות אחת או שתיים, עשיתי פעמיים ירידות וגם עליות לא קלות שתיים רבע שעה התעמלות, מזיעה כמו מטורפת אבל ממש ממש מרוצה מסתבר שלעלות זה קשה מאוד (מדרגות) לרדת זה ממש קל תיכף יוצאת כבר אחרי הפקקים, כבר אחרי בקבוק מים ועשיה לא יודעת אם אצליח לצאת להליכה היום אבל כבר עשיתי וי יוצא מהכלל  מאחלת לכולנו יום נפלא ובשליטה (ניחום אבלים אחרי חמש...מבטיחה לעדכן...) ולנשקלי יום רביעי, בהצלחה♥ edited by נחושה on 12/19/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 14:23
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי כרגיל אין כמוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 09:03
|
בוקר טוב פורום יקר, הבוקר התחיל יפה ובאוירה טובה, לבשתי בגדים להליכה ונעליים והייתי ממש מוכנה ואז הבן ביקש שאקפיץ אותו כי התיק היום ממש כבד והבת שקמה הפוכה בבוקר אמרה שאחרת היא תאחר ואני עם הבגדים ועם יום ממש עמוס, החלטתי לו לוותר לעצמי..כל עו ד אני "על הסוס" לקחתי בקבוקון מים ויצאתי נחושה, לבדוק כחימום כמה מדרגות יש עד החניון ומשם עד הקומה העליונה... 121 מדרגות עם עצירות התנשפות אחת או שתיים, עשיתי פעמיים ירידות וגם עליות לא קלות שתיים רבע שעה התעמלות, מזיעה כמו מטורפת אבל ממש ממש מרוצה מסתבר שלעלות זה קשה מאוד (מדרגות) לרדת זה ממש קל תיכף יוצאת כבר אחרי הפקקים, כבר אחרי בקבוק מים ועשיה לא יודעת אם אצליח לצאת להליכה היום אבל כבר עשיתי וי יוצא מהכלל
 מאחלת לכולנו יום נפלא ובשליטה (ניחום אבלים אחרי חמש...מבטיחה לעדכן...) ולנשקלי יום רביעי, בהצלחה♥ edited by נחושה on 12/19/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|