19/12/2012 14:42
 שח Posts: 169
|
בתיאבון חברים יקרים, שכחתי רק לציין שהארוחה מתאימה לשני סועדים * אם רוצים ליותר אנשים - פשוט להכפיל כמויות * אם רוצים כארוחת ערב - פשוט להוריד את התפוח אדמה (ניתן להמיר אותו בקולורבי יוצא פצצות)
בון אפטיט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 12:50
 tutit Posts: 2431
|
תודה נשמע טובבבב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 05:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה ננסה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2012 05:19
 dany Posts: 19819
|
נשמע ממש טוב , תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2012 21:35
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נ ה ד ר כל הכבוד על הרעיון. אימצתי אותו לחיקי
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2012 20:10
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נשמע מצויין ואנסה זאת בית. תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2012 17:40
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2012 17:08
 שח Posts: 169
|
פשוט ארוחה מצויינת, מזינה, טעימה, חמה ו - עומדת בכל התקנים המחמירים של מירי לא יפה רק לגרות מבלי לשתף מתכון אז... להלן מתכון (מאוד פשוט וקל להכנה) מצרכים: 250 גר' חזה עוף חתוך לרצועות 1בצל לבן 1 גמבה חצי ראש כרובית (לחתוך לפרחי כרובית קטנים) 1 פלפל ירוק 1 קישוא 1 עגבניה עסיסית 3 שיני שום 2 תפוחי אדמה בינוניים (להכנה כארוחת ערב - פשוט להוריד את התפו"א) 2-3 כפות שמן כף רסק, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה/חריפה וחצי כפית מלח (או כפית אבקת מרק) אופן ההכנה: לחמם מראש תנור על 180 מעלות, (גריל/טורבו) בינתיים בקערה גדולה - לחתוך את כל הירקות לפרוסות לאורך, בקערית קטנה - לשפוך 3 כפות שמן, כף רסק עגבניות (אפשר גם בלי) לתבלן עם פפריקה מתוקה ו/או חריפה מעט מלח (או אבקת מרק) לערבב הכל היטב, ולפזר מעל הקערה עם הירקות החתוכים, להעביר לתבנית עם נייר כסף כפול (כי יש הרבה נוזלים, חבל שיישפכו וילכלכו את כל התבנית) ולהכניס לתנור, אחרי כעשרים דקות לערבב היטב ולהחזיר לעוד עשר דקות, סך הכל זמן הכנה בין 30-40 דקות - תלוי בתנור... (כמובן שאם מכינים מהבוקר, אז ניתן להשרות את הכל בקערה במקרר לכמה שעות והטעם יוצא עוד יותר מיוחד)
בתאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|