18/12/2012 09:10
 אייריס Posts: 3744
|
תודה רבה לתמיכה ועידוד. אין על המקום הזה בעולם. ממש תודה ומעריכה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/12/2012 05:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן אין מנוס מהחזרה לשיגרת החיים. מחזקת אותך יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 23:20
 EFF Posts: 6409
|
אייריס יקרה, מחזקת ומחבקת אותך עד אין קץ ♥♥♥♥♥♥♥♥ החיים מהולים בהמון עצב וחוויות קשות, ועלינו מוטל להתגבר, להתחזק ולעמוד בגבורה גם בחוויות כאלו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 22:05
 נחושה Posts: 6982
|
איריס יקירה, ראשית טוב שפירגנת לעצמך את השעה של מירי עם השקילה והתובנות... מה שעלה יירד מהר, כי אני בטוחה שאת תאספי את עצמך בחזרה כי אחרי כל שבעה חוזרים לשיגרה...ועם כל הכאב והאירועים אני בטוחה שלא תיפלי יותר לפחממות ומתוקים. תשמרי על עצמך זה מה שהכי חשוב, על הכוחות על המשפחה ועל סדר יום מאורגן זה לא פחות חשוב... שולחת לך נשיבוקים של חום ותמיכה ובטוחה שאת עושה צעד צעד בדרך להחזרת החובות במהרה נקווה שהקושי יעבור ותבאנה בשורות טובות....זה בטח יעזור♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 20:50
 קרולין Posts: 6651
|
איריס יקרה אני מעריצה אותך! כל הכבוד שהלכת למירי ושאת מנסה לחזור לשגרה למרות כל שעברתם. העיקר הבריאות יקרה שלי. שמרי על עצמך ורק טוב שיהיה לך נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 17:42
 dany Posts: 19819
|
איריס יקירתי כל הכבוד שהגעת היום לשקילה, אין כמוך להתמודד עם המציאות ולא לתת לה להדרדר. שלא תדעו עוד צער אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 16:49
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אין לי ספק שאת גם תחזירי חובות, שבסך הכל אינם גדולים, וגם תחזרי למסלול של הרזיה למען בריאותך. עברת , את והמשפחה, את הנורא מכל. אבל זה אנחנו, בני האדם, קמים וממשיכים לצעוד. כי ככה. כי ככה זה. כי ככה זה צריך להיות. בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 15:48
 tal_f Posts: 900
|
הי איריס... כמו שסיכמנו... מהיום מתחילים מחדש... מתנתקים מהעבר ועושים !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 15:34
 רבקה Posts: 8411
|
איריס יקירתי מצדיעה לך שבתוך כל ההמולה הקדשת זמן איכות לעצמך ללכת לחוג ולשמוע את מירי ולהישקל איריס כשהכל יירגע ואת תחזרי לשגרה חובותייך ייפרעו ללא ספק מאחלת לך ולמשפחתך ימים קלים יותר ושוב משתתפת בצערכם ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 14:53
 אייריס Posts: 3744
|
אחרי ימים לא ימים קשים וכואבים אני מתאוששת וחוזרת לאט ובטוח לתהליך ואליכם. בשבועיים האחרונים עליתי קילו וחצי הארוחות כמובן לא היו מסודרות בכלל בכל תקופת ביה'ח שגיסי היה. אח"כ הגיעו הימים הגרועים של הלוויה וימי השבעה ופה בכלל הייתי גרועה ורק זללתי והגשתי למבקרים עוגות ועוגות היו סביבי. נשאר עוד יום אחד והסעודה מחר בערב. משתדלת לשלוט בעצמי ואפילו הגעתי לבית רוזן לשמוע את מירי בהרצאה מעולה וטיפים כמובן. עצם העובדה שאני פה ומנסה לקרוא את כל מה שפיספסתי כבר עושה לי טוב ובע'ה אחזור ויוריד את החובות. אז בנימה יותר אופטימית שכולם נהייה בריאים וחזקים נמשיך ונצליח בתהליך החיים שלנו ונישאר כאן עם כל הכוחות שאנחנו מעבירים אחד לשני בפרגון ואהבה רבה. מאחלת הצלחה לכולם. נשיקות והמשך יום טוב ושבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|