הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה צריך ???אמונה ובטחון !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/12/2012 16:04

רבקה
רבקה
חנה'לה אם את שואלת לדעתי אז היא בהחלט שלילית
ומי יתן וחברתך תעבור זאת בשלום
אחרי הניתוח זה כבר סיפור אחר כמו שאקורדיון כתבה
הרי את הראש לא מנתחים
את ניסית בדרך שלך להסיט אותה מזה, לא הצליח
מכאן תבוא רק עזרתך .
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2012 15:51

נחושה
נחושה
אקורדיאון כתב:
זו בהחלט החלטה אישית ורק נקווה שאכן תעבור בשלום את הניתוח ואכן העיקר שתצליח לשמור כי את הראש לא ינתחו.

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
18/12/2012 05:58

אקורדיאון
אקורדיאון
זו בהחלט החלטה אישית ורק נקווה שאכן תעבור בשלום את הניתוח ואכן העיקר שתצליח לשמור כי את הראש לא ינתחו.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2012 19:05

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בטוח כי היא עברה לפני כשנה ניתוח די קשה להחלפת ברך ואני הייתי בשבילה בשיקום ועוד כל הזמן. ניסיתי הרבה זמן להניא אותה מהעניין אך כשראיתי שהיא נחושה וזה מה שהיא רוצה אהיה שם כל הזמן ואתמוך ואבקר ואעשה הכל בשבילה כי היא כמו אחות לי וכשאני צריכה תמיכה היא תמיד שם בשבילי. גם לא רציתי שתחשוב שיש לי איזה מניע אחר חוץ מאהבה טהורה שלא תעשה את הניתוח אני פוחדת בשבילה אבל אם הרופאים החליטו שהיא יכולה לעבור הניתוח והיא מכינה עצמה וכו'. שיהיה לה רק טוב והיא כל כך יפה בפנים מקווה שזה לא יתקלקל בעקבות ירידה מסיבית וכל כך מהירה. רק שיהיה לה טוב ומאחלת לה שתהיה רזה חטובה ובעיקר מאושרת כי זה הכי חשוב בחיים אחרי הבריאות נכון???

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2012 17:51

dany
dany
חיוך יקרה מאחלת לחברתך הצלחה בניתוח. חבל, היא לא צעירה וללכת לשולחן הניתוחים זו אופציה ממש לא מלבבת.
אך היא החליטה וזה רצונה, ואת כחברתה הטובה תעמדי לצידה אין לי כל ספק.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2012 14:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יש לי חברת נפש שהיא גדולה מאד. אמנם ירדה הרבה ממשקלה (שומרת דיאטה) אבל יש עוד הרבה לעשות. היא לא כ"כ בריאה וכבר יש סוכרת וכד' אבל היא החליטה לעבור ניתוח בקיבה - שרוול היא קוראת לזה. התחילה כבר לאכול בהתאם למה שיהיה אחרי הניתוח מנות קטנטנות ובעיקר דברים רכים, (יש לה הדרכה בעניין מישהי מהמשפחה). ניסיתי משך שבועות להסביר לה שיש לה כוח רצון ועדיף לאט לאט ולא ניתוח אבל בלי הצלחה. היא מבוגרת ממני כמעט ב-10 שנים. שאלתי ומה יהיה עם עודף העור? מה יקרה לפנייך היפיפייים? מי יממן לך ניתוח פנים, זה לא דבר שאפשר לקבל בקופת חולים ומצבה הכלכלי לא יאפשר לה שום ניתוח כזה. בקיצור היא קיבלה אישור עקרוני לכך שתעבור הניתוח ועל ידי כך וכוח הרצון שלה, היא תשיל את כל הקילוגרמים וגם תהיה יותר בריאה בע"ה. החלטתי ללכת עם הראש שלה כי היא לי כמו אחות ואני איתה באש ובמים. נקווה רק שהנושא של ניתוחים שאחרי השלת כל כך הרבה קילוגרמים לא יהווה מכשול. ובעיקר שתהיה בריאה אני מתפללת עבורה. עדיין אין תאריך אבל היא תעבור את זה כמו גדולה. מירי אומרת והיא צודקת שניתוח לא משנה איזה הוא כ"הטלת מום בגוף"... יש בכך משהו. עדיף לאט לאט אבל בטוח יותר בריא גם ללב לא לרדת בבת אחת אבל היא מוכנה לכך ולכן אני רוצה שיהיה לך רק טוב ולא אומר שום דבר יותר אלא בהצלחה רבה. נראה מתי ואיך זה יקרה ומה אח"כ.אולי אני כעומדת מן הצד לא יכולה בכלל להבין אותה ואת רצונה לעבור את זה? אם היא מוכנה לכל החיים לאכול בקטנה כמו ילד קטן ומתכוננת לכך יום יום שיהיה רק טוב. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא זה... שהרי אם מדובר על כ-30-40 קג לרדת אולי ? אולי זו דרך אבל לשמור צריך כל החיים וזו דרך חיים אין אחרת. את זה צריך להבין. מה דעתכם? אני היום בסדר, ומקווה שעד מחר אחזיק מעמד היטב כי מחר שקילה ומה שיהיה יהיה. אמשיך להשתדל למרות שכבר מרגישה את הקור הגדול של הערב מתחיל לחלחל .... שיהיה לכולם יום נפלא ומלא שמחה ובריאות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה צריך ???אמונה ובטחון !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!