הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני צורבת את זכרוני במראה של גברים שמנים מאד !!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/12/2012 10:03

tal_f
tal_f
זהו רמזור אדום שלשם לא מגיעים.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2012 07:42

נחושה
נחושה
dany כתב:
אני רואה את יונתן רושפלד במאסטר שף והמומה, איזה פנים יפות ואיזו בטן........ והאיש צעיר וחכם, למה???????????????????????

שיאו הוצאת לי את המילים מהפה, הגובה והרוחב זהים upset
0 קישור קבוע (Permalink)
17/12/2012 06:12

dany
dany
אני רואה את יונתן רושפלד במאסטר שף והמומה, איזה פנים יפות ואיזו בטן........ והאיש צעיר וחכם, למה???????????????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2012 23:21

מטפס הרים
מטפס הרים
מפחיד. התאור שלך מפחיד. אבל אני יודע שהוא מאוד אמיתי. זה בדיוק ככה. אצלנו הבנים הכרס יכולה לתפוח למימדים איומים. אסור לי לתת לזה להיות חלק ממני. לא רוצה. תאמיני לי חיוך יקרה, התאור האמיתי והמפחיד של מה שראית בחמי געש רק מחדד לי את הנחישות להגיע לבטן שטוחה ולא לסחוב הר שומן ענק עלי.
edited by מטפס הרים on 12/16/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2012 17:44

קרולין
קרולין
אכן השומן אכזרי, לא בריא ולא אסטטי לא לגברים לא לנשים ולא לילדים.
נקווה שיותר ויותר אנשים יעשו ויפעלו למען אורח חיים בריאsmile
המשך ערב נעים ובשליטה
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2012 17:32

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מידי פעם אני הולכת לחמי געש. שם אני רואה די הרבה (לצערי) גברים בשנות 50-60. לבושים בבגד ים. תאמינו לי גם עם תאומות בבטנה כלתי היתה יותר רזה מלפנים. התאומות שלה נולדו כל אחת במשקל נורמלי. אחת 3,200 ואחת 2750 משקל נורמלי של תינוק. למה אני מספרת. כי אני ממש מפחדת כשאני רואה מאחור גבר עם רגליים פחות או יותר סבירות וכשהוא מסתובב ורואה אותו מפרופיל אני ממש מפחדת. כי איך אפשר להראות כך? שלא נדע אני אומרת לעצמי וצורבת את המראה הזה בתוכי. הם הולכים כולם לסאונה, וכשהם יושבים שם אני ממש מפחדת שמא מישהו יקבל התקף לב או משהו כזה עם משקל כזה. מעבר לכל פרופרציה ו/או אסטטיקה זה מ פ ח י ד. מה אם אוכלים ****** אני חושבת לעצמי? 5 פיתות עם שוורמה כל ארוחה או 5 פיצות או מה? אני מדמה בתוכי את ההרגשה לסחוב את המשקל הזה, וזה פשוט נורא. האם רופא שרואה אותם לא אומר להם אתם בסכנת חיים? אני איבדתי בגיל צעיר יחסית את הורי ששניהם היו נראים די דומים בצורה כזו או אחרת לגברים שתארתי. ממש צריך לצלם ולשים על המקרר. כל כך מעורר תדהמה שרצוי לזכור את זה כשאני אוכלת משהו. אני חולקת את רשמי איתכם ובאמת אם הייתי אמיצה הייתי מצלמת אותם אבל זה לא נעים נכון? אבל לצרוב את מראם בזכרון זה עוזר לי לחשוב פעמיים לפני שאני מכניסה משהו לפה. והם באים בקביעות לחמי געש כי אני רואה אותם מידי פעם כשאני מגיעה. יש גם נשים שמנות מאד אבל הבטן לפחות בתוך בגד ים ולא בולטת החוצה בצורה שלה. שיהיה לכולנו ערב נפלא מלא במאכלי חלבון וירק בלבד

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני צורבת את זכרוני במראה של גברים שמנים מאד !!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!