18/12/2012 10:03
 tal_f Posts: 900
|
זהו רמזור אדום שלשם לא מגיעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 07:42
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
אני רואה את יונתן רושפלד במאסטר שף והמומה, איזה פנים יפות ואיזו בטן........ והאיש צעיר וחכם, למה???????????????????????
שיאו הוצאת לי את המילים מהפה, הגובה והרוחב זהים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/12/2012 06:12
 dany Posts: 19819
|
אני רואה את יונתן רושפלד במאסטר שף והמומה, איזה פנים יפות ואיזו בטן........ והאיש צעיר וחכם, למה???????????????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 23:21
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מפחיד. התאור שלך מפחיד. אבל אני יודע שהוא מאוד אמיתי. זה בדיוק ככה. אצלנו הבנים הכרס יכולה לתפוח למימדים איומים. אסור לי לתת לזה להיות חלק ממני. לא רוצה. תאמיני לי חיוך יקרה, התאור האמיתי והמפחיד של מה שראית בחמי געש רק מחדד לי את הנחישות להגיע לבטן שטוחה ולא לסחוב הר שומן ענק עלי. edited by מטפס הרים on 12/16/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 17:44
 קרולין Posts: 6651
|
אכן השומן אכזרי, לא בריא ולא אסטטי לא לגברים לא לנשים ולא לילדים. נקווה שיותר ויותר אנשים יעשו ויפעלו למען אורח חיים בריא המשך ערב נעים ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 17:32
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מידי פעם אני הולכת לחמי געש. שם אני רואה די הרבה (לצערי) גברים בשנות 50-60. לבושים בבגד ים. תאמינו לי גם עם תאומות בבטנה כלתי היתה יותר רזה מלפנים. התאומות שלה נולדו כל אחת במשקל נורמלי. אחת 3,200 ואחת 2750 משקל נורמלי של תינוק. למה אני מספרת. כי אני ממש מפחדת כשאני רואה מאחור גבר עם רגליים פחות או יותר סבירות וכשהוא מסתובב ורואה אותו מפרופיל אני ממש מפחדת. כי איך אפשר להראות כך? שלא נדע אני אומרת לעצמי וצורבת את המראה הזה בתוכי. הם הולכים כולם לסאונה, וכשהם יושבים שם אני ממש מפחדת שמא מישהו יקבל התקף לב או משהו כזה עם משקל כזה. מעבר לכל פרופרציה ו/או אסטטיקה זה מ פ ח י ד. מה אם אוכלים ****** אני חושבת לעצמי? 5 פיתות עם שוורמה כל ארוחה או 5 פיצות או מה? אני מדמה בתוכי את ההרגשה לסחוב את המשקל הזה, וזה פשוט נורא. האם רופא שרואה אותם לא אומר להם אתם בסכנת חיים? אני איבדתי בגיל צעיר יחסית את הורי ששניהם היו נראים די דומים בצורה כזו או אחרת לגברים שתארתי. ממש צריך לצלם ולשים על המקרר. כל כך מעורר תדהמה שרצוי לזכור את זה כשאני אוכלת משהו. אני חולקת את רשמי איתכם ובאמת אם הייתי אמיצה הייתי מצלמת אותם אבל זה לא נעים נכון? אבל לצרוב את מראם בזכרון זה עוזר לי לחשוב פעמיים לפני שאני מכניסה משהו לפה. והם באים בקביעות לחמי געש כי אני רואה אותם מידי פעם כשאני מגיעה. יש גם נשים שמנות מאד אבל הבטן לפחות בתוך בגד ים ולא בולטת החוצה בצורה שלה. שיהיה לכולנו ערב נפלא מלא במאכלי חלבון וירק בלבד
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|