15/12/2012 11:57
 toly Posts: 898
|
האם ידעתם חברים וחברות יקרים שהראשונים לייצר ריבות ללא תוספת סוכר חוץ מסוכר הפירות עצמם היו כן כן אלופי הקממבר הקרואסון והקרוק דה מאדם- וי וי - הצרפתים הסכיתו סיוופלה לקולטורה הבאה: “הרעיון להכין ריבות ללא תוספת סוכר עלה בצרפת, בתקופת מלחמת העולם הראשונה,” מספרת נני סיימן, יבואנית מעדני “סנט דלפור.” “בעקבות מחסור בסוכר השתמשו במיץ מפירות שונים כדי להמתיק את המעדן.” בכך, למעשה, חוזרות הריבות למקום שבו היו לפני השימוש בסוכר - הן מכילות פרי בלבד וכו־ מי שרק למרמלד ולא קיבל?? אני ממתינה למתכוני ריבה מיוחדים וללא סוכר.... בינתיים חיממתי ריקוטה של באפלו בתנור עם קמצוץ קינמון על פרוסת לחם ותה צמחים של תפוח לארוחת בוקר שיגעון!!! אטוט אלוד.... שאנז אליזה תתכוננו- וורשה נוחתת אצלכם בקרוב לפטיט קרואסון.....עם ברי... )
|