|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/12/2012 14:56
 tutit Posts: 2431
|
הלוואייייי ויקרה בקרוב אך בחזרה למציאותתתתת צריך לעשות ולא לחכות כי זה יכול לקחת עוד המון זמן וחבל על כל יום שעובר ואנחנו סובלים כשמנמודים יאללה בכל הכוח עד פסחחחחח ..אין ברירה.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 14:02
 רבקה Posts: 8411
|
אנחנו כאן ולא זזים לשום מקום במסגרת התומכת והשומרת עלינו מכל משמר האם אנחנו נזכה לכל השינוי שיזרום בדמינו ? אם כן נרוויח ואם לא יזכו הבאים בתורם מירי איזה מזל שיש לנו אותך, כבר הרווחנו .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 13:40
 רייצל Posts: 339
|
עוד חזון למועד..... בינתיים אנחנו כאן ועכשיו עם מירי ועם חברי הפורום המדהים הזה. שיהיה שבוע נפלא לכולם רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2012 05:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ואנחנו נמשיך כאן ועכשיו בדרך ובמסגרת המבורכת שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2012 21:41
 מטפס הרים Posts: 1533
|
dany כתב:
מה לחכות עד גיל 80 לא ולא!!!!!!!! אני עושה את זה היום!!!!!!!!!!!!! בכוחות עצמי ובעזרתכם. שבת שלום. צודקת דני. כנראה שכדוריות הדם המלאכותיות האלו שינווטו בגופנו את העסק לא יהיו בקדנציה שלנו...... אנחנו עם מירי וביחד/ אחד למען כולם וכולם למען האחד. ואם במקרה , המדע יבוא עם בשורה, נדבר על זה פורום. מה הטעם בכל הקידמה הזו בלי הפורום שלנו? מטפס הרים כתב: הדעות סביב התחום האקדמי הקרוי: עתידנות, חלוקות. יש שרואים בכך מדע מסויים וסוג של חיזוי מדעי ויש שרואים בזה סוג של חזיונות שלעולם אי אפשר להפריך.. אבל בעולם כולו מעריכים את ריימונד קורצוויל, שמוגדר העתידן המוערך בעולם. בידיעות מוסף שבת יש כתבה מעניינת עימו על חיי נצח, מניעת הזדקנות , לוחמת העתיד וגם בשורה לשמנמודים ברחבי העולם. לא בשורה כי אם מהפכה דרמטית. מתוך המאמר: ״עבור רבים חיים לנצח ומניעת הזדקנות אומרים דבר אחד: דיאטה אינסופית, אלא שגם עבור מערכות העיכול יציע העתיד פתרונות שיאפשרו לנו לאכול כאילו אין מחר. השלב הראשון יהיה ביו -כימי, כשתרופות ותוספי מזון ימנעו ספיגת קלוריות מיותרת. בשלב השני יגיעו ננו- בוטים ויפקחו במערכת העיכול על אספקת הכמויות המדוייקות של חומרי התזונה הדרושים לנו. חומרי התזונה יוחדרו במישרין למחזור הדם על ידי ננו- בוטים מיוחדים, וחיישנים במחזור הדם ובגוף יספקו, בתקשורת אלחוטית, מידע דינמי על החומרים הדרושים בכל רגע נתון... הטכנולוגיה הזו תהיה בשלה למדי בשלהי שנות העשרים של המאה הנוכחית, כשנגיע לשלב הזה נוכל לאכול כל מה שנרצה כדי לספק את ההנאה והיצר הגסטרונומי שלנו. אמנות הבישול תתבטא בחקר טעמים,מרקמים וניחוחות, בעוד גופנו מקבל בניפרד זרם מיטבי של חומרי תזונה״.... מה אתם אומרים? סוף עידן השמנמודים? נוכל לאכול מה שרק נירצה וננו- בוטים שיזרמו בנו יפקחו שלא נשמין לעולם? האם אתם יכולים לדמיין עולם שכזה, בו אפשר לזלול הכל וכמה שרוצים, חיים שהם בופה אחד גדול, ומערכת הייטקית בגופנו כבר תוודא שלא נעלה גרם ??? נשמע אוטופי. דמיוני. אבל צריך שניזכור שעד לפני שנים ממש לא רבות תוחלת החיים האנושית היתה 40 ומשהו וכעת בזכות המדע היא שמונים ומשהו, ומי חשב שתינוקות יוכלו להיווצר במבחנה? ושנגיע לירח ומעבר לו?ושנוכל להגיע מארץ ישראל לאמריקה בעשר שעות? ושעולם שקרוי רנטגן יוכל לראות את הנעשה בכל חלקי גופנו? ועוד ועוד.. רבים הם הישגי המדע, ומה שהראה דמיוני בעבר נראה היום כל כך טרוויאלי.. המחשב, האינטרנט, האייפון .. רק לדוגמה... ובכל זאת, זה ייקח המון שנים...ואני אומר, שלהי המאה העשרים זה עוד בערך עשרים שנה... עד אז אין לי בגוף ואין לי במוח שום ננו-בוטים שזורמים בי ואין במערכת העיכול והבליעה שלי שום מערכות מושתלות הייטקיות.. עוד לא, אולי פעם... חברים יקרים, עד אז, יש לי את מירי בלקין!!! והיא המערכת ששומרת עלי. ויש לי אתכם כמובן, קהילה תומכת.. ומעל הכל יש לי את כח הרצון שלי ואת ההר שלי ואת הפיסגה שלי... וחתיכת שמיים... שבת שלום לכל. edited by מטפס הרים on 12/14/2012 edited by מטפס הרים on 12/14/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2012 18:13
 toly Posts: 898
|
מרתק נשמע פנטסתי ובכלל לא הזוי כFי משהו דומה שמעתי לאחרונה בכנס רפואי בארץ שבו נסקרו טכנולוגיות חדשניות מטעם מכון וייצמן שיצאו לשוק הביומדיקל עוד חמש שנים בתחום הכירורגיה (שלנו חבר'ה יש גאווה וכבו ד למדענינו) כך שהשמיים אינם קצה הגבול אבל וטוב שיש לנו אבל.....בעשייה התמדה ולנו יש מירי ולא פלאפל.....משיגים אנו תוצאות ונכונו לכולנו עוד הפתעות נפלאות עד פסח לעבודה ולשושקה ..... שבת נהדרת ובצעידה ובשליטה אה? ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2012 18:05
 dany Posts: 19819
|
מה לחכות עד גיל 80 לא ולא!!!!!!!! אני עושה את זה היום!!!!!!!!!!!!! בכוחות עצמי ובעזרתכם. שבת שלום.
מטפס הרים כתב:
הדעות סביב התחום האקדמי הקרוי: עתידנות, חלוקות. יש שרואים בכך מדע מסויים וסוג של חיזוי מדעי ויש שרואים בזה סוג של חזיונות שלעולם אי אפשר להפריך.. אבל בעולם כולו מעריכים את ריימונד קורצוויל, שמוגדר העתידן המוערך בעולם. בידיעות מוסף שבת יש כתבה מעניינת עימו על חיי נצח, מניעת הזדקנות , לוחמת העתיד וגם בשורה לשמנמודים ברחבי העולם. לא בשורה כי אם מהפכה דרמטית. מתוך המאמר: ״עבור רבים חיים לנצח ומניעת הזדקנות אומרים דבר אחד: דיאטה אינסופית, אלא שגם עבור מערכות העיכול יציע העתיד פתרונות שיאפשרו לנו לאכול כאילו אין מחר. השלב הראשון יהיה ביו -כימי, כשתרופות ותוספי מזון ימנעו ספיגת קלוריות מיותרת. בשלב השני יגיעו ננו- בוטים ויפקחו במערכת העיכול על אספקת הכמויות המדוייקות של חומרי התזונה הדרושים לנו. חומרי התזונה יוחדרו במישרין למחזור הדם על ידי ננו- בוטים מיוחדים, וחיישנים במחזור הדם ובגוף יספקו, בתקשורת אלחוטית, מידע דינמי על החומרים הדרושים בכל רגע נתון... הטכנולוגיה הזו תהיה בשלה למדי בשלהי שנות העשרים של המאה הנוכחית, כשנגיע לשלב הזה נוכל לאכול כל מה שנרצה כדי לספק את ההנאה והיצר הגסטרונומי שלנו. אמנות הבישול תתבטא בחקר טעמים,מרקמים וניחוחות, בעוד גופנו מקבל בניפרד זרם מיטבי של חומרי תזונה״.... מה אתם אומרים? סוף עידן השמנמודים? נוכל לאכול מה שרק נירצה וננו- בוטים שיזרמו בנו יפקחו שלא נשמין לעולם? האם אתם יכולים לדמיין עולם שכזה, בו אפשר לזלול הכל וכמה שרוצים, חיים שהם בופה אחד גדול, ומערכת הייטקית בגופנו כבר תוודא שלא נעלה גרם ??? נשמע אוטופי. דמיוני. אבל צריך שניזכור שעד לפני שנים ממש לא רבות תוחלת החיים האנושית היתה 40 ומשהו וכעת בזכות המדע היא שמונים ומשהו, ומי חשב שתינוקות יוכלו להיווצר במבחנה? ושנגיע לירח ומעבר לו?ושנוכל להגיע מארץ ישראל לאמריקה בעשר שעות? ושעולם שקרוי רנטגן יוכל לראות את הנעשה בכל חלקי גופנו? ועוד ועוד.. רבים הם הישגי המדע, ומה שהראה דמיוני בעבר נראה היום כל כך טרוויאלי.. המחשב, האינטרנט, האייפון .. רק לדוגמה... ובכל זאת, זה ייקח המון שנים...ואני אומר, שלהי המאה העשרים זה עוד בערך עשרים שנה... עד אז אין לי בגוף ואין לי במוח שום ננו-בוטים שזורמים בי ואין במערכת העיכול והבליעה שלי שום מערכות מושתלות הייטקיות.. עוד לא, אולי פעם... חברים יקרים, עד אז, יש לי את מירי בלקין!!! והיא המערכת ששומרת עלי. ויש לי אתכם כמובן, קהילה תומכת.. ומעל הכל יש לי את כח הרצון שלי ואת ההר שלי ואת הפיסגה שלי... וחתיכת שמיים... שבת שלום לכל. edited by מטפס הרים on 12/14/2012 edited by מטפס הרים on 12/14/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2012 17:27
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הדעות סביב התחום האקדמי הקרוי: עתידנות, חלוקות. יש שרואים בכך מדע מסויים וסוג של חיזוי מדעי ויש שרואים בזה סוג של חזיונות שלעולם אי אפשר להפריך.. אבל בעולם כולו מעריכים את ריימונד קורצוויל, שמוגדר העתידן המוערך בעולם. בידיעות מוסף שבת יש כתבה מעניינת עימו על חיי נצח, מניעת הזדקנות , לוחמת העתיד וגם בשורה לשמנמודים ברחבי העולם. לא בשורה כי אם מהפכה דרמטית. מתוך המאמר: ״עבור רבים חיים לנצח ומניעת הזדקנות אומרים דבר אחד: דיאטה אינסופית, אלא שגם עבור מערכות העיכול יציע העתיד פתרונות שיאפשרו לנו לאכול כאילו אין מחר. השלב הראשון יהיה ביו -כימי, כשתרופות ותוספי מזון ימנעו ספיגת קלוריות מיותרת. בשלב השני יגיעו ננו- בוטים ויפקחו במערכת העיכול על אספקת הכמויות המדוייקות של חומרי התזונה הדרושים לנו. חומרי התזונה יוחדרו במישרין למחזור הדם על ידי ננו- בוטים מיוחדים, וחיישנים במחזור הדם ובגוף יספקו, בתקשורת אלחוטית, מידע דינמי על החומרים הדרושים בכל רגע נתון... הטכנולוגיה הזו תהיה בשלה למדי בשלהי שנות העשרים של המאה הנוכחית, כשנגיע לשלב הזה נוכל לאכול כל מה שנרצה כדי לספק את ההנאה והיצר הגסטרונומי שלנו. אמנות הבישול תתבטא בחקר טעמים,מרקמים וניחוחות, בעוד גופנו מקבל בניפרד זרם מיטבי של חומרי תזונה״.... מה אתם אומרים? סוף עידן השמנמודים? נוכל לאכול מה שרק נירצה וננו- בוטים שיזרמו בנו יפקחו שלא נשמין לעולם? האם אתם יכולים לדמיין עולם שכזה, בו אפשר לזלול הכל וכמה שרוצים, חיים שהם בופה אחד גדול, ומערכת הייטקית בגופנו כבר תוודא שלא נעלה גרם ??? נשמע אוטופי. דמיוני. אבל צריך שניזכור שעד לפני שנים ממש לא רבות תוחלת החיים האנושית היתה 40 ומשהו וכעת בזכות המדע היא שמונים ומשהו, ומי חשב שתינוקות יוכלו להיווצר במבחנה? ושנגיע לירח ומעבר לו?ושנוכל להגיע מארץ ישראל לאמריקה בעשר שעות? ושעולם שקרוי רנטגן יוכל לראות את הנעשה בכל חלקי גופנו? ועוד ועוד.. רבים הם הישגי המדע, ומה שהראה דמיוני בעבר נראה היום כל כך טרוויאלי.. המחשב, האינטרנט, האייפון .. רק לדוגמה... ובכל זאת, זה ייקח המון שנים...ואני אומר, שלהי המאה העשרים זה עוד בערך עשרים שנה... עד אז אין לי בגוף ואין לי במוח שום ננו-בוטים שזורמים בי ואין במערכת העיכול והבליעה שלי שום מערכות מושתלות הייטקיות.. עוד לא, אולי פעם... חברים יקרים, עד אז, יש לי את מירי בלקין!!! והיא המערכת ששומרת עלי. ויש לי אתכם כמובן, קהילה תומכת.. ומעל הכל יש לי את כח הרצון שלי ואת ההר שלי ואת הפיסגה שלי... וחתיכת שמיים... שבת שלום לכל. edited by מטפס הרים on 12/14/2012 edited by מטפס הרים on 12/14/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|