הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסיימת הוריקן של שלושה ימי זלילה ללא הפסקה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/12/2012 17:14

נחושה
נחושה
EFF כתב:
מתחדשת יקרה...אני מצויידת וציידתי את ילדי במשפט:״ העבר -אין , ההווה - עדיין , העתיד - מניין? לתפיסתי, את העתיד אנחנו משנים ואנחנו קובעים ובוחרים -את העבר אי אפשר לשנות..בהצלחה!!!

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2012 14:15

רבקה
רבקה
מתחדשת יקרה,
איך את ? האם ההוריקן הסתיים ?
ואת שוב בדרך המובילה להצלחה ?
.
.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/12/2012 06:55

שאפתנית
שאפתנית
צחצחי שיניים ותמשיכי בתהליך. נפילות היו ולצערי עוד יהיו, החוכמה היא לדעת לא לוותר ולחזור לתהליך.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 18:02

dany
dany
נאמר הכל אז מאחלת לך המון הצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 16:54

EFF
EFF
מתחדשת יקרה...אני מצויידת וציידתי את ילדי במשפט:״ העבר -אין , ההווה - עדיין , העתיד - מניין? לתפיסתי, את העתיד אנחנו משנים ואנחנו קובעים ובוחרים -את העבר אי אפשר לשנות..בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 12:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מתחדשת יקרה, נכון - הכל כבר נאמר. למה זה קרה? קרה, לא כדאי להתעמק ולהתעסק עם העבר. עכשיו יש רק את הווה. משעה לשעה ואחר כך עד סיום היום, (רק להיום) תשתדלי מאד, ותהיי גאה על השגייך המחודשים, לאט לאט. העיקר להסתכל קדימה ולעשות, עשייה היא מבורכת. עשייה פירושה לבשל את הדברים הנכונים ולאכול אותם וגם להנות מהם. כל אלה מחדשים את האמונה הפנימית ביכולות שלך. פשוט לעבור את היום. וכך כל יום מחדש. צבירת הימים ה"טובים " שלך. (זה מזכיר לי) התאומות נכדות שלי, מקבלות כל אחת סמיילי ששמים על המקרר מידי יום כשהן נגמלו ואין "תאונות". הן כל כך גאות שכל השבוע קיבלו מדבקות !!! הן ממש בתחרות שתיהן. את יכולה לאמץ את העניין ולשים כל יום מדבקה נחמדה על המקרר וכשאלה יצטברו את תהיי מאד מאד גאה בעצמך ותראי שעברו כך וכך ימים בשמירה. סתם השאלתי את הרעיון ... מה דעתך??? שבת נפלאה לך ~!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 11:45

קרולין
קרולין
מתחדשת יקרה
בולמוסים הם חלק בלתי ניפרד מהתהליך
עם הזמן התירגול והמסגרת יהיה לך הרבה יותר קלsmile
בהצלחה רבה
תמשיכי להתמיד ולהצליחsmile
שבת שלום ומבורך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 05:39

אקורדיאון
אקורדיאון
כל כך מוכר ולא חביב ושוב אחזור על הזכיה שלנו במסגרת,יש לאן לחזור אחרי כל הוריקן שכנראה יהיה מנת חלקנו
לפרקים.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 00:41

מטפס הרים
מטפס הרים
הי מתחדשת. המלצה שלי מנסיוני המאוד אישי: הלקאה עצמית למה זה קרה לא תעזור , רק תצער יותר.. ואני כותב לך את זה אחרי שהיום ״חגגתי״ את ירידתי היפה השבוע, הרשיתי לעצמי אחרי אופוריה בבוקר... וגם לי עכשיו ממש בא להגיד: למה עשית את זן לעצמך? אחרי שבוע של השתדלות ומעל קילו ירידה. אבל לא. זה לא יעזור. היה הוריקן וחלף עבר לו. למה זה קרה לי? כי אני שמנמוד בדרך להרזיה וזה פשוט קרה וזהו. חוזרים לעשייה ולמסלול. מתחדשים... בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2012 23:09

מתחדשת
מתחדשת
צרבת איומה וכניראה קילקול של חודש של שמירה מדהימה,פשוט כל כך הרבה דאגות,תעסוקה ואלף ענינים ו.....נשברתי,רק רוצה לחזור למסלול,אוף.......מתסכל,למה עשיתי את זה לעצמי?!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסיימת הוריקן של שלושה ימי זלילה ללא הפסקה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!