הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קיבלתי חיסון נגד סופגניות ועוד !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/12/2012 17:58

dany
dany
שבתשלום יקירה
ושאפו על ההתנהלות שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 11:53

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לכולכם העידוד שווה הכל. חזרתי מצעדה (בלי שנרטבתי מגשם) ועכשיו עושה הכל כדי להיות בשליטה מוחלטת קודם כל עד הערב ומחר בבוקר. כל יום לגופו... עוד מעט אוכל ארוחה קלה חלבית (לפי הכללים של בלי פחמימות ) כדי שבערב ארגיש טוב עם עצמי לאכול את הארוחה הבשרית עם פחמימות. יום שישי הדברים משתנים מעט. העידוד שלכם הוא מופלא. שתהיה לכולנו שבת מוארת תרתי משמע גם אם קרה, והעיקר בשליטה. אוהבת את כולכם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 11:44

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
את נהדרתתתתsmile
כל שינוי לטובה אפילו הכי קטן שווה זהבsmile
ים של הצלחה בהמשך....
שבת שלום ומבורך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 08:41

מטפס הרים
מטפס הרים
שאפו!! לא רק על הקוראסון ולא רק על הצעידה , אלא על כל מכלול התנהלותך. את היום מצוייה במקום אחר לחלוטין משהיית. רמת המודעות
וההפנמה שלך לגבי שמירת הישגייך המצויינים היא גבוהה מאוד ואין לי ספק שאת עם הפנים קדימה אל עבר הפיסגה הבאמת הכי אמיתית שיש: שמירת ההישג. אל תוותרי לרגע, אל תתני לקילוגרמים שהורדת , לשומן שניצחת והבסת לחזור ולהתנחל. במאמץ ניצחת בקרב הזה ואת תישארי מנצחת. אך אסור לך וגם לי לנוח על זרי הדפנה. אין לך ברירה כמו שכתבת וגם לי אין ברירה. הבוקר קמתי עם תחושה מאוד לא טובה בגלל חגיגה שחגגתי אתמול. וזהו זה!! אני מפסיק את ההתנהגות הזו שאם ירדתי אז מותר לי לחגוג ומבחינתי מבצע פסח התחיל הבוקר- לא אתמול. אין שום ברירה אחרת, פשוט אין! ואת הרי מאושרת כיום כאדם קליל, כמה הכל נראה ומרגיש אחרת, הא? כל הכבוד לך. תמשיכי בלי לוותר. להתראות והצלחה רבה
edited by מטפס הרים on 12/14/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 07:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה יקירתי. למדתי לומר תודה על מחמאות !!! זה לא פשוט אבל לימדתי את עצמי. ובצניעות גדולה !!! יום מבורך לך יקרה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2012 05:40

אקורדיאון
אקורדיאון
מחוננת.
סוף שבוע נפלא .
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2012 20:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היום דוקא אכלתי במסעדה עם חברה וקצת חטאתי בכמות הפחמימות ולידי היתה כמות קטנה אמנם של צי'פס וגם אותם אכלתי בעוונותי. אבל סופגניות לא באו אל פי ואני מחוסנת והנה כבר החג מסתיים לו בקרוב. הבוקר שתיתי קפה עם חלב דל שומן בקפטריה והמוכר נורא ניסה למכור לי קראוסון ב- 5 שח. הסתכלתי על השוקולד, על קנמון והגודל של המאפים האלה, ואמרתי לעצמי "לא כדאי" לך חנה.... פשוט לא שווה את התוצאה אח"כ. עכשיו לאחר חטאי הצהריים החלטתי בלי לחם בכלל עד יום ג'. מקווה שאעמוד בהחלטתי ואנ א החזיקו לי אצבעות בעניין זה.
שיהיה ערב נעים וסופשבוע נפלא לכולם שמתחיל כבר מחר בבוקר. אגב, הגעתי מאוחר היום הביתה, כל היום בחוץ בסידורים התעמלות וכד'. ואז נורא בא לי לשבת ולהתחמם וגם כואב קצת פה וקצת שם. אבל בשעה 5.30 נעלתי את נעלי ההתעמלות שלי כי לי פשוט אין ברירה וצעדתי שעה תמימה כרגיל עטופה למשעי על הצואר צעיף חם ועם מכנסים חמות וסוודר ועשיתי את זה. הייתי מאד גאה בעצמי שגם היום לא ויתרתי לעצמי ובסוף אני מרגישה נהדר כשאני חוזרת גם אם בוססתי בבוץ פה ושם, והיה קר וחשוך, לי אין ברירה. מחר יום חדש אולי יהיה קצת חמים ושמש תחמם אותי כדי שאוכל לצעוד בצהריים למשל או בכל שעה אחרת של היום כשנעים יותר. את הגשם אנו צריכים מאד... אז אני רק מוצאת את ההפוגות כדי שאוכל לצעוד. לילה טוב וחלומות נעימים לכולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קיבלתי חיסון נגד סופגניות ועוד !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!