הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר - טירונות מהנה ומוצלחת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/12/2012 08:11

מטפס הרים
מטפס הרים
אקורדיאון כתב:
איחולי גיוס קל ונעים עד כמה שניתן.

תודה רבה אקו יקרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2012 08:10

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
נחושתי השוואה ודימויים נפלאים.
כמי שלא עשתה צבא ואפילו לא גדנ"ע.....תמיד היה פטור בגלל מצב בריאותי.
אז לא כל כך מכירה באופן אישי על בשרי את המומנטים הללו.
אך בכל זאת עשיתי את שלי נכנסתי לחיי הנישואים בגיל 18 כך שבעצם לא היו לי כלל שנות פרפר חופשי....... אף פעם לא.
ובעלי מגיל 17.5 כבר היה במסגרת צבאית לוחצת מאד מאד, קרבי הכי קרבי שאפשר, ואני חוויתי את כל החוויות הללו לידו כחברתו מגיל מאד צעיר(15).
לא קל לשחרר ילד בכל גיל ולכל מקום, אני שחררתי את ביתי השניה לנישואים מהירים וצעירים מאדוהיא נסעה והחלה את חייה בחו"ל ומאז ועד עתה היא חיה שם ואנחנו פה ונפגשים פעם בשנה, אז את מצב "השחרור"מכירה ועוד איך!!!!!!!!!!
בהצלחה לך מטפס בחייך החדשים.

הי. קורא בתוך המולת ההורים.. עוד מעט ייקרא בני לאוטובוס... תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2012 07:41

נחושה
נחושה
dany כתב:
אך בכל זאת עשיתי את שלי נכנסתי לחיי הנישואים בגיל 18 כך שבעצם לא היו לי כלל שנות פרפר חופשי....... אף פעם לא.
ובעלי מגיל 17.5 כבר היה במסגרת צבאית לוחצת מאד מאד, קרבי הכי קרבי שאפשר, ואני חוויתי את כל החוויות הללו לידו כחברתו מגיל מאד צעיר(15).
לא קל לשחרר ילד בכל גיל ולכל מקום, אני שחררתי את ביתי השניה לנישואים מהירים וצעירים מאדוהיא נסעה והחלה את חייה בחו"ל ומאז ועד עתה היא חיה שם ואנחנו פה ונפגשים פעם בשנה, אז את מצב "השחרור"מכירה ועוד איך!!!!!!!!!!

דני יקרה, מסלול קשה ומאתגר אף יותר....שאפו על מפעל חייםworship
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2012 05:52

אקורדיאון
אקורדיאון
איחולי גיוס קל ונעים עד כמה שניתן.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2012 05:09

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
11/12/2012 23:14

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
נחושה. תודה רבה על הפוסט המקסים במלל ותמונות. מקבל על עצמי את הפוסט כמו פקודה. יש לי חודש שלם בארץ לעשות טירונות מאוד מעצבת. ניפלא כתבת לי. תודה.

Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
11/12/2012 23:13

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה. תודה רבה על הפוסט המקסים במלל ותמונות. מקבל על עצמי את הפוסט כמו פקודה. יש לי חודש שלם בארץ לעשות טירונות מאוד מעצבת. ניפלא כתבת לי. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/12/2012 22:46

נחושה
נחושה
לילה טוב מטפס יקר,
לילה משמעותי ומרגש, מחר אתה מתחיל טירונות....
טוב , בסדר : ראשית איחולי גיוס מהנה ומאתגר לבנך לטירונות ושרות משמעותי ומעצב

כעת מטפס יקר הפוסט הוא לך כי מחר אתה מתחיל טירונות:
כמה שוקל קיטבג? זה מה שאתה סוחב עלייך מיותר....לא חבל? (נראה לי שאני כותבת את הפוסט הזה גם קצת בשבילי...), אז מתגייסים שוב מחדש? מתחילים בטירונות:
יש שלוש ארוחות ביום, מים מים בששון, אין הפוך ונישנושים אלא אם כן אתה בקנטינה או בגזלן או עמוק עמוק במתוקיםםםםםםםםםם
אתה מוכרח להתחיל לרוץ, קצת תיזוזים והרפתקאה אחת גדולה
אתה צריך להפסיק עם רחמים עצמיים ותירוצים ולקטר כמה קשה ונו כבר שתגיע היציאה הביתה
אתה עושה מה שמבקשים ממך, מה שדורשים הממונים
אתה יודע שהכי קשה זה באימוניםםםםםםםםםםםםם
אתה נכנס ילד ופתאום מתחייל ומבין שיש כללי משחק ויש חוקים
אתה מפנים שאין מה שבא לי מתי שבא לי ו....טוב אתה מתחיל להפניםwink
אז יקירי, לא קל, לא פשוט אבל ממחר מתחילה הבחירה, האם להישאר ער בלילות ולנשנש קומה קומה מרוב דאגה ?!
האם מסביב יהום הסער ואתה תכין מרקים ופשטידות?!....או....שתמלאו את הבית בממתקים, ומאפים וקופסאות לחיילציק מלאות בעוגיותתתתתת ...
אל לי לשפוט, בני הבכור מתרגש מצו ראשון שיגיע ממש בקרוב לתיבה
מה שכן, יש לך את כל הצידה לדרך.....כל המסגרת והתמיכה ומירי ואותנו.....ותמיד תוכל "לכתוב הביתה"wink
טירונות קלה ומעצבת לבנך ....הצלחה וכל הטוב שבעולם לך ולמשפחה כולה....נחושתכם

edited by נחושה on 12/11/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר - טירונות מהנה ומוצלחת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!