10/12/2012 05:40
 dany Posts: 19819
|
תודה מותק.
קרנושה כתב:
מזל טוב דניל'ה אהובה ורק אור ושמחות בביתך! מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:40
|
תודה נילוש ואת צודקת בכל מילה!!!!!! חג שמח לך ולאבי היקר.
1103 כתב:
דני יקריתי מזל-טוב לנכדתך הקטנה במלאות לה שלוש שנים. את אלופה הפנמת את החומר וישמת אותו שאפו ענק איזה רווח נקי אפשר לחגוג בלי להשאר עם יסורי מצפון ונזק העיקר להיות שמח נילי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:39
|
חנוצ'קה מתוקה הרי את יודעת שהכל הכל בראש שלנו. כל החלטה שאנחנו מחליטים היא מגיעה היישר מהמוח הקודח. החלטתי שלא, אז לא!!!!!!!!!!!!!! הלוואי ויעמדו לי כוחותי גם הלאה להיות כה החלטית ונחושה, אני זקוקה לזאת מאד מאד, יש לי לרדת לפחות 10 קילו ודי לסחוב אותם עלי. פשוט די!!!!!!! אמרנו פסח, ואני מקווה מאד להגיע לתאריך היעד הזה מינוס כמה וכמה ..............
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה מפז, מזל טוב גדול לקטנה בת ה-3. איזה כיף לחגוג בחנוכה. לעיתים יום הולדתי נופל גם הוא בחנוכה ואז השמחה כפולה כי אני אוהבת את החג. ואת הגיבורה של היום הזה אין ספק. ירקות וחלבונים בחגיגת יום הולדת לקטנה, באמת עלית על כולנו - הצלחת בגדול. אפילו לא עוגה קטנה? רק סמלית??? באמת את צריכה לשתף גם אותי כיצד הצלחתם ומה הכנת בכל זאת לכבוד היום הולדת? אבל העיקר היה השמחה שבלב. שתזכי לשנים רבות לראות את הקטנה מתחת לחופה והלואי גם נינים ממנה זה האושר האמיתי. גם אני חגגו לי בשבת יום הולדת. בפעם הראשונה בחיי קיבלתי ציורים מהתאומות שציירו בגן לסבתא ליום הולדתי. אף פעם לא התרגשתי כל כך. ואחת מהן רצה לקראתי כשנכנסתי בדלת עם זר פרחים גדול לכבוד יום הולדתי ולמרות ששפת האם של התאומות היא אנגלית הן שרו לי "היום יום הולדת" שמחת הבנות ועוד שתיים... וזה אחרי שני הבנים שלנו שהם נהדרים בדרכם אבל בנות זו אופרה אחרת כידוע נכון??? אז חג אורים שמח לך יקירה ושתהיינה רק שמחות ובשליטה כל הכבוד לך באמת אני משתחווה לפנייך !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:37
|
תודה יקירתי. כמה כייף לעבור ימים של שפיות ושליטה אחרי מחול שדים ארוך ארוך. חג שמח
אקורדיאון כתב:
דנושה מזל טוב למקסימה הקטנה ולך קולולו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:36
|
חנוכה שמח ומלא אור ושמחה וגם שפיות ושליטה.
רבקה כתב:
איזה חנוכה שמח יש לנו כאן בפורום המדהים הזה לנסיכתה של דני'לה המון ברכות ומזל טוב והרבה נחת לכל המשפחה לבעלה של נחושתינו יום הולדת שמח בריאות אושר ושמחה וכמובן ברכות לכל חוגגי ערב חנוכה שעברו אותו בהדלקת נר וברכות והאוכל לא היה זה שישבור את הצלחתם  
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:35
|
תודה תותית אהובה.
tutit כתב:
חג שמח דנדוש אהובה! מזל טוב לנכדתך כל הכבוד על השליטה וישום החומר הנלמד הרבה הצלחה לך ולנו בחג הזה שמכל כיוון האויבים צצים.....להמשיך בשליטה כי אין לנו דרך אחרת. 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:35
|
גם לך שח יקרה חג שמח ומקווה שאתמול כבר חזרת למסלול העשייה הטוב. שקילה מוצלחת.
שח כתב:
חג חנוכה שמח דני יקרה  ומזל טוב גדול לנכדתך הקטנטנה  כייף לקרוא שעבר עליכם ערב חג מצויין  שימשיך כך! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:34
|
תודה יקירתי ורק בשמחות אמן חג שמח
אייריס כתב:
דני בוקר טוב וחג שמח. איזה כייף להרגיש שולטת וכל הכבוד. מזל טוב מכל הלב לנכדתך נחת בריאות ואושר.
נחושה מזל טוב לבעלך היקר מאחלת לכם בריאות אושר שלווה וחג שמח לכולם. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:34
|
שאפתנית יקרה תודה ודיברת על בגרות בתהליך, את בהחלט מוכיחה זאת שחור על גבי לבן.
שאפתנית כתב:
חג שמח לכולכם!!! דניאלוש היקרה מזל טוב לנכדתך הקטנה. איזה כייף לחגוג יום הולדת בחג החנוכה. גם אני הוזמנתי אתמול לסבתי להדלקת נר, פגשנו את כל המשפחה והיה כל כך כייף לדבר עם הדודים שפשוט התרחקתי מהשולחן ולא בא שום כיבוד אל קיבתי. נהנתי מהמפגש ככה שאפילו לא חקרתי מה נמצא על השולחן רק שהבנתי מגודל השולחן שכל טוב הארץ נמצא שם. שיהיה לכם חג שמח וכייפי עם הילדים והנכדים 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:33
|
תודה יקירה חג שמח ושלומות לבעלך.
אשירה כתב:
חג שמח ומזל טוב לנסיכתך הקטנה, דני, גם אנחנו חגגנו הדלקת נר ראשון עם ברכות ושיר ובלי אוכל, רק חמימות ושיחה נעימה עם ילדינו בבית, ארוחת ערב נאכלה כרגיל לאחר מכן, וראה זה פלא, הרגשנו לגמרי חגיגיים גם ללא נוטפי השומן למיניהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:32
|
תודה מטפס הרים כתב:
מחוננת אמיתית. יישר כוחך להמשיך כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דנושה מזל טוב למקסימה הקטנה ולך קולולו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
חג שמח לכולכם!!! דניאלוש היקרה מזל טוב לנכדתך הקטנה. איזה כייף לחגוג יום הולדת בחג החנוכה. גם אני הוזמנתי אתמול לסבתי להדלקת נר, פגשנו את כל המשפחה והיה כל כך כייף לדבר עם הדודים שפשוט התרחקתי מהשולחן ולא בא שום כיבוד אל קיבתי. נהנתי מהמפגש ככה שאפילו לא חקרתי מה נמצא על השולחן רק שהבנתי מגודל השולחן שכל טוב הארץ נמצא שם. שיהיה לכם חג שמח וכייפי עם הילדים והנכדים היי שאפתניתי התגעגעתי! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 20:28
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה מפז, מזל טוב גדול לקטנה בת ה-3. איזה כיף לחגוג בחנוכה. לעיתים יום הולדתי נופל גם הוא בחנוכה ואז השמחה כפולה כי אני אוהבת את החג. ואת הגיבורה של היום הזה אין ספק. ירקות וחלבונים בחגיגת יום הולדת לקטנה, באמת עלית על כולנו - הצלחת בגדול. אפילו לא עוגה קטנה? רק סמלית??? באמת את צריכה לשתף גם אותי כיצד הצלחתם ומה הכנת בכל זאת לכבוד היום הולדת? אבל העיקר היה השמחה שבלב. שתזכי לשנים רבות לראות את הקטנה מתחת לחופה והלואי גם נינים ממנה זה האושר האמיתי. גם אני חגגו לי בשבת יום הולדת. בפעם הראשונה בחיי קיבלתי ציורים מהתאומות שציירו בגן לסבתא ליום הולדתי. אף פעם לא התרגשתי כל כך. ואחת מהן רצה לקראתי כשנכנסתי בדלת עם זר פרחים גדול לכבוד יום הולדתי ולמרות ששפת האם של התאומות היא אנגלית הן שרו לי "היום יום הולדת" שמחת הבנות ועוד שתיים... וזה אחרי שני הבנים שלנו שהם נהדרים בדרכם אבל בנות זו אופרה אחרת כידוע נכון??? אז חג אורים שמח לך יקירה ושתהיינה רק שמחות ובשליטה כל הכבוד לך באמת אני משתחווה לפנייך !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 19:15
 1103 Posts: 5022
|
דני יקריתי מזל-טוב לנכדתך הקטנה במלאות לה שלוש שנים. את אלופה הפנמת את החומר וישמת אותו שאפו ענק איזה רווח נקי אפשר לחגוג בלי להשאר עם יסורי מצפון ונזק העיקר להיות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 18:47
 קרנושה Posts: 3420
|
מזל טוב דניל'ה אהובה ורק אור ושמחות בביתך! מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 14:03
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
נחושה כתב:  דני יקרה, המון מסיבות וסיבות לחגיגות היום אישי היקר חוגג יומולדת והודעתי לילדים שהמסיבות נדחות בשל עומס העבודה וגם אם תהיינה זה לא יסתכם במסעדה או בהילולה. אנחנו אתמול היינו בהדלקת נרות אצל אחי והחברותא עלתה על התקרובת וזה משפט מקסים בעיני: ״ והחברותא עלתה על התקרובת״... משפט מכונן, חשוב שניזכור אותו אל מול המטעמים שהופכים אותנו לאנשים שמנים ומלאים. וניזכור שאוכל אינו חזות הכל!! וניזכור שיש לנו דרך ורצון לרזות!! להפסיק להשמין.תודה נחושה על משפט כל כך יפה. מזל טוב לבעלך . ם edited by מטפס הרים on 12/9/2012 תודה רבה רבה, אמרתי לבעלי שמספיק עם ההילולות כדי להאריך את חיינו ולהינות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 14:02
|
רבקה כתב:
איזה חנוכה שמח יש לנו כאן בפורום המדהים הזה לנסיכתה של דני'לה המון ברכות ומזל טוב והרבה נחת לכל המשפחה לבעלה של נחושתינו יום הולדת שמח בריאות אושר ושמחה וכמובן ברכות לכל חוגגי ערב חנוכה שעברו אותו בהדלקת נר וברכות והאוכל לא היה זה שישבור את הצלחתם   תודה רבההההההההה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 14:02
|
dany כתב:
מזל טוב ליום ההולדת של בעלך שנים רבות של בריאות, אושר ושמחה עם המשפחה הנפלאה. בהמון אהבה דני נחושה כתב:  דני יקרה, המון מסיבות וסיבות לחגיגות היום אישי היקר חוגג יומולדת והודעתי לילדים שהמסיבות נדחות בשל עומס העבודה וגם אם תהיינה זה לא יסתכם במסעדה או בהילולה. אנחנו אתמול היינו בהדלקת נרות אצל אחי והחברותא עלתה על התקרובת
תודה יקירה מכל ה ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 13:54
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
 דני יקרה, המון מסיבות וסיבות לחגיגות היום אישי היקר חוגג יומולדת והודעתי לילדים שהמסיבות נדחות בשל עומס העבודה וגם אם תהיינה זה לא יסתכם במסעדה או בהילולה. אנחנו אתמול היינו בהדלקת נרות אצל אחי והחברותא עלתה על התקרובת
וזה משפט מקסים בעיני: ״ והחברותא עלתה על התקרובת״... משפט מכונן, חשוב שניזכור אותו אל מול המטעמים שהופכים אותנו לאנשים שמנים ומלאים. וניזכור שאוכל אינו חזות הכל!! וניזכור שיש לנו דרך ורצון לרזות!! להפסיק להשמין.תודה נחושה על משפט כל כך יפה. מזל טוב לבעלך . ם edited by מטפס הרים on 12/9/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|