11/12/2012 05:54
 dany Posts: 19819
|
אני בטוחה שאת כבר מחזירה "חובות"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
tutit כתב:
ואקו אהובה שלנו! אין לי צל של ספק שההוריקן הזה היה חלף ואין זכר ממנו, את דוגמא והשראה לכל חברי הפורום............ומותר לך גם מידי פעם "לחטוא"זה נורמאלי כמו שמירי אומרת אחרת היינו נעלמים מרוב רזון . אז בהצלחה בחזרה לתפריט ולעשייה .כי אין לנו ברירה........אנחנו חייבים לשנס מותניים ולעשות לעשות לעשות...♥ תודה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2012 04:56
|
EFF כתב:
אקו אהובה, ההוריקן לא פוסח גם על "מדינות גדולות" ועל גיבורים....אז ברור שכולנו חשופים ל"מתקפה" ומה הטוב שבעניין ? זה ע-ו-ב-ר....
אמת ויציב יקירתי ולכן למרות שזה מרגיז למדתי לסלוח לעצמי להרים ראש ולהמשיך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 22:02
 EFF Posts: 6409
|
אקו אהובה, ההוריקן לא פוסח גם על "מדינות גדולות" ועל גיבורים....אז ברור שכולנו חשופים ל"מתקפה" ומה הטוב שבעניין ? זה ע-ו-ב-ר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 13:48
 tutit Posts: 2431
|
ואקו אהובה שלנו! אין לי צל של ספק שההוריקן הזה היה חלף ואין זכר ממנו, את דוגמא והשראה לכל חברי הפורום............ומותר לך גם מידי פעם "לחטוא"זה נורמאלי כמו שמירי אומרת אחרת היינו נעלמים מרוב רזון . אז בהצלחה בחזרה לתפריט ולעשייה .כי אין לנו ברירה........אנחנו חייבים לשנס מותניים ולעשות לעשות לעשות...♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 07:37
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
יקירי אין עליכם בתמיכה ובעידוד,תודה מעומק ליבי. נשיבוקים לכולכם.
נשיבוקים חמים ואוהבים בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2012 05:01
|
יקירי אין עליכם בתמיכה ובעידוד,תודה מעומק ליבי. נשיבוקים לכולכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 18:42
 קרנושה Posts: 3420
|
שולחת לך חיבוק ענק לעידוד ואיזה מזל שאת איתנו כאן ביחד במסגרת! כל מה שעולה מהר יורד מהר ומי כמוך יודעת זאת מודליסטית לחיקוי יפה שלי. יש רק מה ללמוד מהאנושיות שלך וכמובן מההצלחה שלך.. קטן עלייך יעוף כמו שבא! אוהבת המון ושולחת נשיבוקים לחג אורים נפלא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 13:52
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה ואהובה שלנו זאת כוחה של מסגרת מזל שאנחנו במודעות מטפלים בעצמנו וביחד. תהליך מזל בטויה שאת כבר חזרה. מסלול , סומכת עליך את ה מ ו ד ל לחיקוי של כולנו שיהיה ךך שבוע טוב מוצלח ומבורך וחג אוריםםםםם שמח מואר ובשליטה נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 13:13
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון חברתי לספסל הלימודים מי כמוני רואה במראה עיניו את תוצאותייך הנפלאות ומראך המקסים מותר גם לך קצת "להתפרע " ואת דוגמה ומופת להשתלב שוב במסגרת הנפלאה הזאת. אל תשכחי שלידך יושבת תלמידה שמעתיקה ממך את דרך ההצלחה המשיכי בדרכך הנינוחה כי את נראית נפלא ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 10:37
 שח Posts: 169
|
אקו יקרה, ברשותך מזדהה ומצטרפת לציטוט שלך - בוקר אור לשבוע חדש אחרי סופשבוע של הוריקן  אתמול הדלקנו נר ראשון של חנוכה, איתו הגיע הספינג' המסורתי והטעים, שאני גאה לומר שהשנה הכנתי בעצמי לראשונה ויצא מדהים!! ספירת שמונה הימים של חנוכה החלה ומבעוד מועד הבטחתי לעצמי שרק יום אחד, יום אחד בלבד מתוכם ארשה לעצמי להתפנק, אז אתמול היה היום הזה (אחרי שגם ככה חירבתי את כל השישבת...) במעמד חגיגי של כל המשפחה, הדלקת נר ראשון, רגע לפני צאתו של בעלי למילואים,אכלתי גם אני ספינג' אחד גדול וטעים.... מצטערת, כנראה שאינני מחוננת כמו רבות כאן, שפשוט מדהימות אותי כשהן רושמות שהן מצליחות לומר לעצמן לא היום, מחר וככה עוברות את כל החג מבלי לגעת בדבר, מחוננות, מגיע לכן באמת המון אז כסולדת מסופגניות (נראה לי סוג הבצק היחיד שאינו אהוב עליי) ואחרי סופת הוריקן שנמשכה כל השישבת לפרקים, קינחתי בספינג' הזה (ברשותכן מתנחמת שעל פי כל המחקרים הוא הרע במיעוטו אל מול הסופגנייה..) וזהו!  הבוקר יום חדש - צחצחתי שיניים, שטפתי פנים, היום יום קיזוז ומחר שקילה, אז אני מקווה לקזז היום משהו מהשבת הזו, כדי לפחות לא לראות עלייה מחר...
שיהיה לנו יום קסום , חג חנוכה שמח ובשליטה מהנה 
edited by שח on 12/9/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 09:01
 אייריס Posts: 3744
|
שבוע טוב וחג שמח אקו יקרה עבר נגמר וחלף. היום יום חדש. בהצלחה רבה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 08:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה ומחוננת את האלופה בלחזור לתלם..... את משמשת פה לכולם, מודל חיקוי מדהים להתמדה נחישות טוב לב ופירגון אמיתי אז חג שמח , ונתראה מחר במעמד השקילה ותראי שהכל יהיה בסדר......כולנו עוברים ימים כאלה, במיוחד בחגים ובשבתות....נדבר על זה השבוע. יש תמיד תקוה והצלחה כשנמצאים במסגרת ובמודעות. תודה על השיתוף אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 08:11
 נחושה Posts: 6982
|
הסופה עברה חלפה לה וקרני השמש הטובות כבר למעלה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 07:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
שבוע טוב אקו יקירה, מזמן לא כתבתי לך באופן אישי והנה יש כמה דקות ואני רוצה לנצל אותן כדי להזכיר לך שאת גדולה מהחיים, ירדת כל כך הרבה במשקל. יש לך מודעות ועשייה אז גם אם היה הוריקן קטן הוא עבר, זה מאחוריך והיום יום חדש, שבוע חדש אז הרבה הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 07:17
 אשירה Posts: 4292
|
שבוע חדש וטוב, סופות הוריקן למיניהן הן כנראה המס שאנו צריכים לשלם מידי פעם למחלה שלנו, כעת, לאחר תשלום המס, אפשר להמשיך לחיות בראש שקט. מתי כבר נקבל פטור ממס
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 06:59
 מטפס הרים Posts: 1533
|
היה וניגמר. מזג אויר רגוע תפס את מקומה של הסופה. ואת, אקו, כך אני מבין, מכירה הייטב ומנוסה לעומק בעיקרון הזה של: היה וניגמר ומתחילים את המחר. חג שמח ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 05:53
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב יקירה ובטוחה שאת כבר ממש אבל ממש אחרי, שהרי אין כייף גדול יותר מקילו פחות!!!!!! ההוריקנים לדאבוני לא יפסיקו לפקוד את מחוזותינו לעולמים, אך שהמרחק מהוריקן אחד למישנהו גדל וגדל, מלמד על ההפנמה והלימוד. שיהיה שבוע טוב וחג חנוכה שמח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 05:00
|
שפקד אותי בשישי שבת,הרס כל חלקה טובה,מתוק מלוח מתוק,מזמן לא היה אצלי ושוב מודה למסגרת שהרי אם לא ההוריקן לא היה כל כך קצר שלא נדבר על התוצאות ההרסניות ולכן יקירי שבוע חדש חזרה למסלול השפוי. שבוע נפלא וחג שמח.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|