הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני כבר בדרך הנכונה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/12/2012 13:59

נחושה
נחושה
פוסט מרגש ותובנות חשובות
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2012 13:58

מטפס הרים
מטפס הרים
קסם כתב:
תודה יקיריי על התגובות אין מה לעשות כדי להוריד במשקל צריך להדק את החגורה גם שלא נוח ולא מתאים זו דעתי בכול אופן אז חג שמח ותהנו כמה שרק אפשר אוהבת קסם.

בדיוק כך. ירידה במשקל היא תוצאה של אכילה אחרת, נשלטת ובריאה. ומי שרוצה בזה , לרזות, אכן חייב לשנות ולהדק חגורות. את פשוט צודקת. אין דרך אחרת. גם מי שעושה ניתוח חייב לאכול אחרת, אם לא עשה ניתוח לחינם כי השומן הממזר הזה חוזר!! קסם , אין אפס- את צודקת. זוהי עובדה.
edited by מטפס הרים on 12/9/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2012 12:08

קסם
קסם
תודה יקיריי על התגובות אין מה לעשות כדי להוריד במשקל צריך להדק את החגורה גם שלא נוח ולא מתאים זו דעתי בכול אופן אז חג שמח ותהנו כמה שרק אפשר אוהבת קסם.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2012 06:03

dany
dany
יישר כוח על ההחלטה וגם על היישום.
בהצלחהההההההההההההההההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2012 04:52

אקורדיאון
אקורדיאון
ושיהיה בהצלחהההה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/12/2012 00:06

קרולין
קרולין
קסם יקרה
פוסט נוגע ומרגשששש מאד
ים של הצלחה בתהליך מגיע לך את הטוב ביותרwink
שבוע טוב ומבורך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
08/12/2012 23:04

מטפס הרים
מטפס הרים
וו׳אוו׳. פוסט אדיר. אני מסכים עם כל פסיק וכל נקודה שרשמת. ואת בפירוש בדרך הנכונה. הולכת
להצליח יפה מאוד!! בלי רחמים עצמיים ובלי לעגל פינות. את
מכניסה אותי עם הפוסט המעולה שלך לתלם. מחר אני טס לשלשה ימים. לא אפול מהדרך, לא .ממש מיבצע של הלייף.
edited by מטפס הרים on 12/8/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
08/12/2012 22:26

קסם
קסם
היי חברים רציתי לעדכן אתכם זוכרים במשך כול הזמן שהייתי פה אומנם לא ירדתי משמעותית ןגם לא עליתי בכלל רק שמרתי ובעצם זו היתה המטרה הראשונית לשמור על המשקל בהתחשב לנסיבות כאממור שבוע שעבר עשיתי החלטה ביום שלישי בערב וביום רביעי התחלתי ליישם בסופגניות אני לא נוגעת קיבלתי הביתה המון כמובן השארתי לכול אחד מבני המשפחה ואת השאר נתתי בעלי היקר אמר תאכלי רק אחת השבתי לא והוא אמר למה רק אחת אמרתי לא וככה בשנה הבאה אוכל שתיים מטוגנות וגדולות בשבילך השנה תן לי לעשות משהו בשביל עצמי האמת בגלל החתיכת בצק הזאת עם הריבה אני אסטה מהנתיב הנכון עד שסוף סוף הגעתי לנתיב כול שנותר הוא להמשיך ישר בלבד באותה הדרך אז היום עשיתי עצירות קטנות ונוספות 2 פרוסות קלות עם ריבה ועוד כמה פירות מעבר וזהו מהדרך הזאת אף אחד לא יזיז אותי כי אם אני רוצה משהו אני יודעת אייך לקבל זה מה שכול הסביבה שלי טוענים אין הנחות או שעושים או שלא אצלנו זה חבר מביא חבר אנחנו גם פרפקציוניסטים מידיי אז אם קילקנו בסופגניה נמשיך לקלקל עד הסוף כי הקלקול צריך להיות מושלם נכון???????? ואם הצלחנו אז נצליח עד הסוף אני בוחרת באפשרות השנייה זו הברירה הטובה בשבילי אם אני אקלקל עכשיו אין סיכוי שאני זזה בגדול לכוון למטה במשקל אלא בקטנה קילו למטה קילו למעלה שארד במשקל ואהיה בשמירה זה סיפור אחר אני אשאר פה במסגרת ואשחק בכייף את המשחק של קילו לפה וקילו לשם אבל עכשיו אני לא נוגעת בעוגות בממתקים פיתות לחמנייות אוכלת לפי התפריט ואם כבר עדיין רעבה עושה בחירות מושכלות שלא ישברו אותי אני לא מרגישה מסכנה כי מסכנה היא אשה שמנה שלא נוח לה עם עצמה ולא עושה עם זה כלום אני מרגישה מעולה ותאמינו לי עבר ו עליי השבוע לא מעט ובכול זאת החלטתי כמו בעשרת הדיברות הוספתי דיבר 11 ותלך לפי התפריט אני אומרת בואו נקבל את הכוח לשנות את חשיבתנו בואו נקח החלטות ונעמוד בהן זה הגוף שלנו הדבר הכי יקר לנו בעולם איזה פיוק זה אם אני בולסת ואחר כך בוכה זה לפנק את עצמי????? זה מגיע לי????? מגיע לי את הכי טוב להיות בשליטה ולעשות את הכי טוב שאני יכולה כמו בכול דבר אחר אני לא יכולה לבגוד בעצמי יותר להזניח ולתסכל את עצמי אני רוצה לרזות ואני עושה זאת עכשיו ושום דבר לא יזיז אותי מלהשיג עבורי את הטוב אז חג חנוכה שמח אני אמשיך לי בדרכי אוהבת קסם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני כבר בדרך הנכונה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!